דילוג לתוכן

איך מקבלים החזר מס לחיסכון לכל ילד - ללא עובד

שוק ההון והשקעות
5 4 233 4

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    178 צפיות
    ב
    לגבי הרישום הלכתי אליהם לדלפק ככה לא צריך להזמין תור בשביל הרישום היא רצתה שיהיה לי סמס וכו' אמרתי לה שאפשר לקבל הודעה קולית לקוד היא לא ידעה ניסתה והצליחה ככה שאם אתה עם טלפון כשר תתעקש על זה אח"כ היא רצתה שאני אהיה עם מייל באתי עם המחשב נייד אבל בפועל לא היה צריך שום קוד בשבילה זה סתם היה התעקשות אבל בפועל הצלחתי לקבל ממנה קוד ועכשיו אני נכנס רגיל
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    413 צפיות
    מ
    לגופם של דברים: אני משער שהינך סומך על שיקול דעתך, כי הרי אם לא, מדוע שאלת -הרי גם התשובות שתקבל כאן יהיו נגועות, אל על כרחך שבדברים שבסברא, אתה בוחן אם הם מתקבלים על הדעת או לא, רוב הנידונים הם עניינים שבשיקול דעת, (אין אחד שיודע לחזות את העתיד). לגבי עובדות ניתן לברר בקלות יחסית. ומה שלא זה ולא זה, אכן אל תסמוך על אף אחד-כולל מי שלא נגוע, הרי מהיכן הינך יודע שהוא אכן מבין? אני מניח שרוב חברי הפורום (כולל אנוכי הקטן), אין להם שום אינטרס לא בזה ולא בזה, (אני אישית מושקע קצת בשוק הנדל"ן, והרבה פחות בשוק ההון, ועם זאת סבור שעדיפה בהרבה השקעה בשוק ההון). מרבית הממליצים משקיעים בעצמם באפיק שעליו הם ממליצים, כלומר הם מאמינים באמת בנכונות המלצתם. סתם שאלה, מה הינך עושה כשאתה צריך החלטה רפואית? סומך על הרופא הלא דתי עם אינטרסים ברורים? על העסקנים הרפואיים שגם להם בדר"כ יש אינטרסים, (חיוביים!! (לשמור על קשרים עם רופאים וכו')? אם שאלת למעשה (באמת?!), דבר ראשון פיזור- לא מניחים את כל הביצים בסל אחד, שנית- אם אכן לא הנדל"ן ולא שוק ההון- משכנעים אותך, ואתה חושש, ניתן להניח את הכסף בקרן כספית (עם הכשר!), אני מקוה שאתה לא חושד בי שיש לי בזה אינטרס כלשהוא . או כמובן בגמ"ח. מקווה שיישרנו את ההדורים!!
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    297 צפיות
    רחל דיקמןר
    לא, היו על זה הרבה דיונים וחוות דעת של מומחים, אבל כרגע עמדת רשות המיסים היא ששכיר לא יכול להכיר בהוצאות.
  • כל המידע על החזר מס, כאן!

כלכלת המשפחה החזר מס מס הכנסה
    8
    8 הצבעות
    8 פוסטים
    753 צפיות
    הקול השפויה
    @כותב-רק-מה-שיודע פקידי שומה בצפת וירושלים עבר בלי לבקש עו"ש על תרומות גדולות. ובצפת בלי אקסל סיכום.
  • 1 הצבעות
    35 פוסטים
    2k צפיות
    abaye123A
    @חושב-שאני-גאון אני לא רואה סיבה הגיונית להעדיף חברה ישראלית ע"פ חברה אמריקאית כמו קראקן וכו' - פערי העמלות הם 70%-80% לפחות לרעת החברות הישראליות.. (בקראקן ספציפית ניתן לעשות מינו פרו במחיר של כ20 ש"ח לחודש, אני עושה מינוי כל פעם שאני מבצע רכישות גדולות ומבטל אותו לאחמ"כ) כמובן שאני מדבר על עמלות של הבורסה ולא על תשלומי הגז של הרשת הבעיה היחידה עם חברות חיצוניות שקשה למשוך את זה לבנק אח"כ אבל יש על זה דיונים לאחרונה, ואני מאמין שעד שהחברים פה יעשו רווחים משמעותיים כאלו הענין כבר יסודר..