דילוג לתוכן

מחיר למשתמט או טריק שיווקי?

נדל"ן ומשכנתאות
5 5 233 5
  • לי זה נראה טריק שיווקי חמוד שעוזר לקבלן שנתקע עם מלאי דירות להפטר מהן בלי להוריד במחיר. מה דעתכם?
    7b38e62c-ca4d-4efb-a940-3342624bcebf-ה_כתבה_על_מסלול_העקיפה_החרדי.jpeg

• לי זה נראה טריק שיווקי חמוד שעוזר לקבלן שנתקע עם מלאי דירות להפטר מהן בלי להוריד במחיר. מה דעתכם?
    7b38e62c-ca4d-4efb-a940-3342624bcebf-ה_כתבה_על_מסלול_העקיפה_החרדי.jpeg

@בית-שמש ברור

• תנסה להתקשר, תגיד שאתה לא משתמט אבל היית שמח להיות....

• המחיר בפריוקט יקר מאוד אני לא יודע מה הוא מוריד ואיך הוא מחשב
    גם לעריק יש פרוייקטים הרבה יותר טובים בעפולה שנמצאים כרגע בשיווק

• זה שיווקי ותו לא
    פשוט מאד 99% מהאלו שקונים דירה במיוחד בפריפריה הם עריקים
    המבוגרים יותר כבר קנו
    ובעלי מוגבלות שיש להם פטור משירות, דרך כלל יש להם זכאות לדירה [במרכז] או לפחות תקציבים חודשיים

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    299 צפיות
    ש
    @אבי-ר. או שהיה לו ויכוח עם מישהו או שהוא רוצה לשמוע אם יש לערער על מה שהוא אומר (אולי אחיסמך זה לא 'שמור' כמו שהוא חושב, או שבית שמש לא כזאת 'עיר' כמו שהוא חושב וכדו')
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    429 צפיות
    ה
    @מרים-הורביץ-נכסים ממש כך, חוץ מכאב הראש הכרוך בזה להתעסק עם זה.
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    2k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • מכירה לצורך מחיר למשתכן

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מחיר למשתכן
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    537 צפיות
    מ
    @סתם-אדם כתב במכירה לצורך מחיר למשתכן: @מנסה-להבין על פי דברי עו"ד נתן רוזנבלט מי שנרשם למקומות הפחות נוצצים שזה אומר ערים שאינם חרדיות, שגם בהם יש רווח של כחצי מליון, מבחינה סטטיסטית בסוף יזכה לצערי מטעים את הציבור, להלן האחוזים בהגרלה האחרונה במקומות עם האחוזים הגבוהים ביותר כמובן חוץ מאום אל פאחם ונצרת הנתונים הם מתוך אתר שמשכלל את האחוזים: נוף הגליל-1.6, אשקלון-0.98, דימונה-0.94, אופקים-0.73, וכן הלאה. בשאר המקומות האחוזים נמוכים בהרבה. ישמע חכם ויוסיף לקח ואל ישגו הציבור באשליות שווא. מי שרוצה בכל אופן יכול למלא פיס.
  • קבוצת רכישה בעד או נגד

הועבר נדל"ן ומשכנתאות קבוצת רכישה
    9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    514 צפיות
    ש
    @שמואל לפעמים שמקבלים הצעה כמו דירה מקבוצת רכישה שהיא זולה משמעותית מהשווי בשוק אז זה נשמע מפתה עצה שלי תיקח דף ותכתוב את היתרונות לדוגמא: מיקום ,נוף,מחיר וכו לעומת החסרונות ויש בשפע (אתה היזם, מימון יקר, מישהו לא משלם אתה אחראי, תביעות משפטיות) ותשאל את עצמך האם שווה לי הנחה של מאתיים אלף שקל בשביל זה שתראה גם את הסיכון ולא רק את הסיכוי