דילוג לתוכן

ביטוח לאומי

כלכלת המשפחה
2 2 38 2

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    13 פוסטים
    271 צפיות
    ב
    @סייעתא-דשמיא said: @בן-עליה said: רק חשוב לשים לב לא הכל הם יודעים אישתי קיבלה 10% נכות על יבלת במתרי הקול וכו' אבל אחת מהחברות המפורסמות בציבור שלנו שליוותה אותנו (הם לא לוקחים על פתיחת תיק) לא ידעה חוק פשוט של הביטוח לאומי אין לי מושג במה מדובר ובמי מדובר, אבל זה ממש לא נשמע תקין. @בן-עליה said: ואם כבר מדברים על זכויות יש הרבה זכויות שאנשים זכאים ולא יודעים משהו יודע איפה אפשר לבדוק את זה? בגדול - ב"כל זכות", אבל אם תתן כותרת על איזה תחום אתה מתכוין - יהיה אפשר לכוון יותר. זה מקרה אמיתי ואם אני אמצא את המכתב זה מלפני כמה שנים אז אני אעלה אותו
  • ביטוח לאומי

כלכלת המשפחה ביטוח לאומי
    6
    1
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    242 צפיות
    מ
    @shimon כתב בביטוח לאומי: כשראיתי שמשלם קרוב ל-1200 ש"ח לביטו"ל בחודש בו בזמן שמדובר בגבר שמדווח כעוסק פטור/זעיר ומה היה מקור הטעות באמת?
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    439 צפיות
    ש
    ביטול ההנחה בדמי ביטוח לאומי לאברכים על רקע החשש מקריסה כלכלית של ביטוח לאומי והגידול באוכלוסייה החרדית. על פי ההצעה התשלום יעלה מ-171 שקלים בחודש ל-266 שקלים בחודש
  • 5 הצבעות
    4 פוסטים
    215 צפיות
    אבי ר.א
    @איש-קיש כתב בעובד משק בית: שמעתי שאצל הורים הם דווקא לא עושים בעיות בשונה מקרובי משפחה אחרים אולי זה תלוי באיזה גיל ההורים, אבל זה לא מידיעה.
  • 2 הצבעות
    59 פוסטים
    3k צפיות
    קל זכותק
    @טריידר כתב ב(אי-)מיצוי זכויות ביטוח לאומי: @קל-זכות כתב ב(אי-)מיצוי זכויות ביטוח לאומי: ראשית אציין כי אשמח לסייע לקופת צדקה שתרצה להקים כזו מחלקה, לדעתי זה דבר חשוב ומבורך ביותר שמחתי לשמוע, נהיה בקשר אחרי הקיץ. גם זה קורה בסוף