דילוג לתוכן

לדפוק את אגד

הועבר תעסוקה, עסקים ויזמות
2 2 563 1
  • סיפר לי פעם פרסומאי משופשף, על עבודתו, שחלק ניכר ממנה מוקדש לבניית אסטרטגיית מכירות מותאמת לקהלי יעד,
    כך למשל כששיווק מוצרי חשמל יוקרתיים למגזר הערבי, הוא דאג לפריסת תשלומים מוגזמת,
    אצלם כך טען העיקר שתהיה פריסת תשלומים נוחה, לא באמת משנה המחיר.
    כמובן שהשאלה הראשונה ששאלתי הייתה, איך אתה משווק לנו החרדים,
    הוא חייך ואמר לי אצלכם השיטה היא רק לדפוק את המערכת,
    לבקשתי הוא הרחיב וסיפר לדוגמא, שהם נוהגים לומר בשיחה השנייה מחיר גבוה יותר מזה שסוכם עליו בשיחה הראשונה,
    הלקוח הפיקח עומד על זכותו לקבל את המחיר הראשוני, המתוחכמים שבהם גם ישלפו הקלטת שיחה, ובעיני רוחם כבר הם רואים את שמם, מככב בראשי תיבות, במרכז המדור הקו החם ביתד (קיים עדיין ?),
    ולבסוף הנציג יעטה על עצמו ארשת אומללות, יאלץ להסכים למחיר הנמוך, החרדי התורן ירכוש גם מקרר שלא עובד, והרווח כולו לכיסו של המוכר.
    בהתחלה נהניתי מהתיאור המצחיק, עד שקלטתי שאני אישית בהרבה מצבים פועל בדיוק כך,
    אז נכון שהתפיסה הזו גורמת לנו הרבה פעמים דווקא להרוויח, רק כמו כל תכונה כדאי שנהיה מודעים אליה, כך שנוכל לשלוט בה.
    ולא נהיה כמו אותו אברך, שהתעקש בפניי שהוא לא יחסוך לחתונות הילדים, כשביררתי על מה ולמה, ענה לי ש"הוא לא יהיה הפראייר של הגופים המשווקים, והם עליו לא ירוויחו פרוטה שחוקה."
    כמובן שזהו מקרה קיצוני, אבל בהחלט ניתן ללמוד ממנו,
    ההסתכלות הנכונה היא לשאוף למקסימום רווחים, ולאו דווקא למינימום עלויות. 
    בהצלחה,

• צודק לגמרי!

וכאותה חנות ברע''ק
    שתלתה שלט בחוץ:
    6 חולצות ב-600 ש''ח
    חולצה אחת ב-90

נכנסו הלקוחות החכמים ואמרו
    שהם רוצים לקנות רק 5 חולצות ב-450 ש''ח
    כל הסחורה נגמרה ביום אחד!

אמר המוכר לבן שלו:
    ראית איך עודדתי אותם לקנות 5 חולצות כל אחד?...

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    17 פוסטים
    384 צפיות
    ס
    אני לא התעסקתי עם זה אבל נראה לי שכן ,אה יכול להיכנס ולבדוק כל עוד לא הפקת את הדו"ח הכל חינם כך תוכל לבדוק אם יש את כל מה שאתה צריך,אם יש איזו בעיה יש שם צאט עם נציג. בהצלחה
  • 4 הצבעות
    1 פוסטים
    103 צפיות
    S
    שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בפרויקט שפיתחתי שעבדתי עליו הרבה מדובר בפלטפורמה מלאה (אתר תוסף לכרום ואפליקציה ותוכנה למחשב) שנועדה לעזור בשיפור ובזכירת אוצר מילים באנגלית בצורה פסיבית, תוך כדי הגלישה היומיומית שלכם ברשת. איך זה עובד בפועל? אתם לומדים ומתרגלים מילים חדשות דרך האתר כדי לבנות את בסיס אוצר המילים שלכם. לאחר מכן, בזמן שאתם גולשים כרגיל ברשת (באתרי חדשות, ויקיפדיה וכדומה), התוסף מזהה את המילים הספציפיות שכבר למדתם ומחליף אותן לאנגלית בתוך הטקסט המטרה היא ליצור חזרות מרווחות מתוך הקשר טבעי כדי להטמיע את המילים בזיכרון לטווח ארוך. הכל מסתנכרן אוטומטית ובזמן אמת בין המחשב לאפליקציה בנייד. הטבה לחברי הפורום והבקשה שלי מכם: אני רוצה לוודא שהמערכת באמת זורמת, פשוטה ולא מעיקה על הגלישה. יצרתי קוד קופון שמקנה גישה מלאה לחברי הפורום ל12 חודשים שימו לב זה מוגבל למאה קופונים קוד הקופון: BENAKEL זה הקישור לאתר אשמח מאוד אם תוכלו להתקין, להתנסות קצת ולכתוב לי כאן בתגובות: האם התוסף נוח לשימוש בזמן הגלישה, או שהוא מפריע/מציק בעין? האם נתקלתם בבאגים טכניים או בעיות תאימות כלשהן? כל ביקורת בונה, הערה או הצעה לשיפור יעזרו לי מאוד להמשך הפיתוח! נ"ב גם ביקורת טובה וחמש כוכבים בחנות התוספים לא יוכלו להזיק תודה רבה לכולם, מחכה לפידבקים שלכם.
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    181 צפיות
    ב
    קבלתי תודה רבה אכן כדאי להגדיל את המייל
  • 5 הצבעות
    10 פוסטים
    427 צפיות
    ר
    @אלחנן-זליקוביץ לי - וכנראה לעוד הרבה אנשים חסומה הגישה לבינה
  • מיזם עבודת קודש

תעסוקה, עסקים ויזמות וואהל עבודת קודש חסידי
    11
    5 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    דוד קד
    למשהו יש את הפרטים שלהם מייל או מס פל' לקבל פרטיים או שכל זה כבר שייך להיסטוריה וסתם שיגעו אותנו