מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
השמועה אומרת שגם המליץ לאנשים להשקיע שם לכאורה
ממש ממש לא
דעת הגר"מ קסלר כנגד השקעות בכלל ובפרט וביחוד (מידיעה ובירור אצל מקורביו) כנגד 'השקעה' מפקוקפקת זו.כנגד השקעות בכלל
???
-
כנגד השקעות בכלל
???
כנגד השקעות בכלל
???
דברי הגר"מ קסלר לגמ"ח יד שמשון בעניין השתדלות לחתונות ילדים
שאלה: לאחרונה יצאו ארגונים שונים בקריאה כי נמצא הפתרון לנישואי ילדים. השקעה בקופות גמל צמודות למדד S&P- 500. מה דעת הרב. האם אכן זוהי דרך נכונה של השתדלות תש...
הפורום הכלכלי החרדי הראשון (forum.benakel.org)
אכן יש שהקשו בזה סתירה
-
@הברסלבר לצערי הרב - לא.
מה שאנו צריכים להמשיך להפנים שלעולם אסור לסמוך על חוו"ד של גורמים מטעם המוכר/ משווק/ מגייס, גם אם אלה מומחים/ רבנים/ נאמנים ואמינים, יראת השמים של כל המעורבים לא מסייעת בכהוא זה לטיב העסקה, ולפעמים מזיקה - כי הלקוח מסתכן באשליית ביטחון.
המינימום הנדרש הוא: התייעצות עם מומחה מובהק בתחום, ושאינו קשור למיזם בשום צורה לבעלי העסקה או מי מטעמם.
-
לצערי הרב - לא.
לצערך הרב - הרשות לניירות ערך לא מצאה שום דבר מפליל או לא חוקי או פסול...
@שחר-עולה
השבתי עניינית על השאלה, ואני בטוח שגם אתה הבנת אחרת ממה שאתה כותב.
לפי המוניטין של הניק האלמוני שלך, אני מבין שרוב הכותבים כאן לא טפשים.לא תפסיד אם תכתוב כאן כמו אדם שמבין את חבריו לשיח.

-
@שחר-עולה
השבתי עניינית על השאלה, ואני בטוח שגם אתה הבנת אחרת ממה שאתה כותב.
לפי המוניטין של הניק האלמוני שלך, אני מבין שרוב הכותבים כאן לא טפשים.לא תפסיד אם תכתוב כאן כמו אדם שמבין את חבריו לשיח.

@איצ-ה-דז-אלובסקי
אני יראה את התמונה לכל החכמים....(הלוואי) וכל אחד ישפוט....

-
לסיכום:
לא השתנה שום דבר, לא התגלה שום דבר. לא התחדש שום דבר.
אפשר להמשיך לעסוק בתשובה תפילה ומעשים טובים.
יום טוב -
ה הברסלבר התייחס לנושא זה
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות