דילוג לתוכן

שחרור חסכון לכל ילד בהראל לאחר 18

חיסכון לכל ילד
5 5 159 5
  • יש מישהו שיודע איך משחררים חסכון לכל ילד למי שהגיע לגיל 18 ואין לו טלפון חכם ולא כרטיס אשראי בהראל דורשים מסמך ישן שההורים קבלו לפני גיל 18 ובו פרטי החסכון ומי שלא שמר פשוט תקוע?!

• יש מישהו שיודע איך משחררים חסכון לכל ילד למי שהגיע לגיל 18 ואין לו טלפון חכם ולא כרטיס אשראי בהראל דורשים מסמך ישן שההורים קבלו לפני גיל 18 ובו פרטי החסכון ומי שלא שמר פשוט תקוע?!

@יעקב-פר
    אני שחררתי לעצמי בגיל 19 באתר והייתי צריך לצרף רק צילום ת.ז. שלי ושל ההורים שלי וחתימה של ההורים שלי

• בהראל מה שצריך זה חשבון בנק ע"ש הילד
    ואז צריך לשלוח להם את הטופס משיכה עם פרטי החשבון + צילומי ת"ז וחתימות ההורים והילד

• בהראל מה שצריך זה חשבון בנק ע"ש הילד
    ואז צריך לשלוח להם את הטופס משיכה עם פרטי החשבון + צילומי ת"ז וחתימות ההורים והילד

@י-ויסבקר
    לפעמים מבקשים גם מכתב בקשה או משהו בסגנון.

@יעקב-פר
    לא לשכוח להגיש אח"כ בקשה להחזר מס, על מס רוחי הון.
    [אם באמת יש זכאות, כגון נקודות זיכוי שלא מנוצלות,
    כפי שמצוי בגיל 18 שאין עבודה]
    רק שסביר להניח שלא מדובר כאן על סכום גבוה בכלל.

נושאים מוצעים

• איך מבקשים החזר מס על חסכון לכל ילד?

חיסכון לכל ילד
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    104 צפיות
    מיסטר ועלמ
    @יום-הדין כתב באיך מבקשים החזר מס על חסכון לכל ילד?: @צמיחה @יהונתן-דיקמן תודה רבה אבל אין לי איזור אישי ברשות המיסים (אברך) וזאת בעיקר השאלה איך מגישים ??? או שתפתח ב5 דקות אזור אישי או שתלך אליהם פיזי זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע-תוך 3 דק' אתה בחוץ ואולי יותר קל אפילו מלהתכתב איתם באזור האישי טופס 135 צילום צק/אישור ניהול חשבון טופס 106 אם יש וכנראה גם דוח תקופות עבודה מבט"ל
  • 3 הצבעות
    32 פוסטים
    613 צפיות
    בואו חשבון.ב
    @יוסי-לוי כתב במי אמר שהכסף המוכפל בחיסכון לכל ילד ישמש לחתונה.: במיוחד שזה כסף שנפתח אחרי החתונה. מתחתנים אצלכם לפני גיל 18??? למעיישה, דווקא מי שמכפיל יהיה לו יותר אפשרות לומר לילד שכל ה70,000 שנמצאים שם מיועדים לחתונתו, ואם הוא מתכנן לטוס עם זה לחול או משהו, שידע שזה במקום החתונה (כי הוא הוסיף כסף שהיה יכול ללכת לאבא) אבל מי שלא הכפיל נמצא יותר בסיכון על ה35,000. האמת שזה נידון שיותר קשור לחינוך ילדים מאשר לפורום כלכלי, אבל אמרתי פעם למישהו שאם זה שאלה בשבילו, אז זה יהיה שאלה גם בשביל הילד.
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    246 צפיות
    ס
    @המבקר כתב ב'חיסכון לכל ילד' על שם ילד מיוחד, איך לנהל אותו?: אין גם משמעות לגבי מיסוי? לא. יש מס רווח הון על חסכון לכל ילד כמו כל השקעה אחרת. @שמח-לעזור כתב ב'חיסכון לכל ילד' על שם ילד מיוחד, איך לנהל אותו?: המעלה היחידה בהכפלת החיסכון על פני השקעה רגילה היא… פסיכולוגית (ודמי ניהול ביחס לחלק מהחלופות) לא מדוייק. אין שום דמי ניהול על חסכון לכל ילד עד גיל 21, וגם לאחר מכן דמי ניהול זולים משמעותית מכל חלופה אחרת, וזה בהחלט סכום מכובד.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    116 צפיות
    טריידרט
    @יום-הדין תעבור את שלבי הזדהות כאן באתר ביטו"ל, ובסוף יופיעו לך המסלולים שבחרת (לדוגמה: יוסף | אינפיניטי | הלכה | 3,213 ש"ח).
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    233 צפיות
    א
    @טריידר לא לזה התכוונתי. התכוונתי לחיסכון בעמלות (עמלת מינימום) ע"י העברת כסף לחשבון העיקר, וקניית המניות יחד. ואז חלוקת המניות לתת חשבונות.