דילוג לתוכן

איך ניתן לבדוק מסלול בחסכון לכל ילד

חיסכון לכל ילד
3 3 116 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    44 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @צמיחה אם הסיכון לא גדול הסיכוי גם מוקטן בהתאמה. אני שומע יותר מידי פעמים את התשובה הזו מאנשים שדוחפים לצעדים מסוכנים "זה לא מדובר בסכום גדול" מנין כל אחד יודע להסביר מה נחשב סכום גדול לשני? אם זה נכון לעשות זה גם בסכום גדול ואם זה לא נכון זה גם בסכום קטן הדבר היחיד שיכול להיות מדד זה היחס בין ההשקעה הזו לכל תיק ההשקעות של השואל ורמת הסיכון הכללית של התיק.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    107 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @יום-הדין עקרונית החיסכון לכל ילד שייך בצורה חוקית לילד שלך. מה זה אומר זה לא אומר הרבה, אבל אני מכיר חברה צעירים שהוציאו את הכסף ללא ידיעת ההורים בבחרותם. (אז האמת היא שהם הוציאו דובר על סכומים קטנים אבל זה תמיד יכול לקרות) ככה שכדי שהכסף הזה ישמר ולא יבוזבז על ידי אחד מילדיך אתה תצטרך לחנך את ילדך מגיל צעיר שהכסף הזה מיועד לחתונה או הדירה שלו וכו' או במקרה שח"ו קורה ויורד למישהו ילד מהדרך הכסף יהיה שייך מבחינה חוקית לילד שיוכל גם לבזבז אותו על דברים לא מידי מרנינים.
  • איך מבקשים החזר מס על חסכון לכל ילד?

חיסכון לכל ילד
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    104 צפיות
    מיסטר ועלמ
    @יום-הדין כתב באיך מבקשים החזר מס על חסכון לכל ילד?: @צמיחה @יהונתן-דיקמן תודה רבה אבל אין לי איזור אישי ברשות המיסים (אברך) וזאת בעיקר השאלה איך מגישים ??? או שתפתח ב5 דקות אזור אישי או שתלך אליהם פיזי זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע-תוך 3 דק' אתה בחוץ ואולי יותר קל אפילו מלהתכתב איתם באזור האישי טופס 135 צילום צק/אישור ניהול חשבון טופס 106 אם יש וכנראה גם דוח תקופות עבודה מבט"ל
  • 6 הצבעות
    4 פוסטים
    159 צפיות
    רואה את הנולדר
    @יצחק-שקל-דעת למה שלא תעלה אותם כאן לתועלת הציבור?
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    307 צפיות
    ה
    עד גיל 21 הביטו"ל משלם, מגיל 21 כל החברות וכל המסלולים זה 0.23% הרבה יותר זול מקופ"ג להשקעה ולגבי הניוד צריך לעשות דרך החבר המקבלת מצו"ב קישור למיטב דש צריך למלאות פרטים ולסרוק ת.ז. (עד גיל 18 של האמא אח"כ של הילד) https://dforms.meitav.co.il/index.html?TemplateID=6e9c8c1b-09f1-4908-9f1d-409fb0cbafb9&UserFormID=0