דילוג לתוכן

רשיון לחדר ממ״ד בתקופה זו

נדל"ן
4 3 178 3

נושאים מוצעים

• וולטי יעוץ משכנתאות

נדל"ן נדלן
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    157 צפיות
    ח
    @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: מישהו מכיר או יודע משהו על האמינות והשירות שלהם? תבדוק מה כותבים עליהם בגוגל, (קח בחשבון שחלק מהפירגונים יכולים להיות ע"י קרובי משפחה חברים או אפי' עובדים בחברה, ולכן חשוב לראות בעיקר את אלה שמאוכזבים) @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: והאם ההצעות שלהם טובות בפער משמעותי? אני משער שלאחד שרק חשוב לו הריביות הם יהיו לו טובים, אבל לאחד שהמשכנתא שלו קצת יותר מורכבת מסתבר שפחות, (הם לא מתמקדים בזה)
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    628 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן נדלן בנקים ריבית כלכלה
    25
    2 הצבעות
    25 פוסטים
    393 צפיות
    כ
    @שמיל-שמיל רק בשביל ההקבלה. באופן קלאסי במשכנתא זה מינוס 0.5
  • רמה ד בית שמש

נדל"ן נדלן בית שמש עיר העתיד
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    324 צפיות
    פלוספ
    @מ-יעקבזון-boost כתב ברמה ד בית שמש: רמה ד זה בועה שתתפוצץ? אני גם חשבתי ככה למה זה אמור היה להתפוצץ? בגלל היקף העצום של ההיצע?
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    505 צפיות
    טריידרט
    דה מרקר: ללא 15 אלף עובדים זרים נוספים לשיקום ההרס בגוש דן — ענף הבנייה עשוי לקפוא! במשרד השיכון מתגבשת תוכנית להטיל על חברות בנייה את שיפוץ ושיקום המבנים שנפגעו מהטילים ■ ואולם בהיעדר עובדים נוספים שיוקצו לכך, ענף הבנייה כולו עלול לשלם בהאטה חדה של התחלות הבנייה ■ "עוד לא החל השיקום של הנגב המערבי והצפון — וכבר חסרים עובדים".