דילוג לתוכן

רשיון לחדר ממ״ד בתקופה זו

נדל"ן
4 3 178 3

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    54 פוסטים
    647 צפיות
    ב
    @סמארט-הון כתב במחירי הנדל"ן יזנקו אחרי המלחמה?: יש תחזיות לכאן ולכאן [כמובן שזה אומדן גס מאוד ולפני כל עסקה של השקעה מומלץ להתייעץ עם יועץ נדל''ן ללא אינטרסים שמכיר את השוק באותה עיר] אני חושב שזה אחד הבעיות של המשקיע הפשוט ואני מאלו הוא לא מכיר יועץ נדל"ן טוב ללא אינטרסים הוא לא מכיר יועץ משכנתא טוב ואותו דבר בשוק ההון הוא מכיר יועץ השקעות טוב ללא אינטרסים וכן בביטוחים וכו' ובמיוחד עם הטבע החשדני שלנו נ.ב אולי היה אפשר להעלות המלצות של משתמשים שבדקו ועבדו מול יועץ וראו את היושר וההגינות
  • השקעה שוה מאוד

נדל"ן נדלן
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    139 צפיות
    י
    [דרוש משקיע – עסקת נדל"ן רווחית באלעד יחידת דיור 40 מ"ר, רוב הבנייה מוכנה – שיפוץ פנים להשלמת הנכס. השקעה: כ־50–80 אלף ₪. ההשקעה – שימוש מלא בנכס ל-3.5 שנים. צפי לשכירות 4000 ש"ח יוסי – מתווך 058-323-5120
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    581 צפיות
    פ
    @התותח-זה-אני כתב בהתייעצות לגבי קניית דירה ברמה ד בבית שמש: @סתם-אחד בנתיים ירדתי מהדירה הזאת אבל בכללי זה בערך 70 מ"ר לכל אחד לא כולל חניה מחסן גג ומרפסות עלות הבניה היא בערך 400 אל"ש עשית בשכל
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    505 צפיות
    טריידרט
    דה מרקר: ללא 15 אלף עובדים זרים נוספים לשיקום ההרס בגוש דן — ענף הבנייה עשוי לקפוא! במשרד השיכון מתגבשת תוכנית להטיל על חברות בנייה את שיפוץ ושיקום המבנים שנפגעו מהטילים ■ ואולם בהיעדר עובדים נוספים שיוקצו לכך, ענף הבנייה כולו עלול לשלם בהאטה חדה של התחלות הבנייה ■ "עוד לא החל השיקום של הנגב המערבי והצפון — וכבר חסרים עובדים".
  • מגרשים בחירן

הועבר נדל"ן חירן מגרשים נדלן השקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    334 צפיות
    מ
    אם זה משווק ע"י ברנדווין, אז יש להם שם טוב. בכל מקרה - התאמה אישית ללקוח זהו דבר קריטי. אחרת גם כשההשקעה עצמה היא בסדר - חוסר ההתאמה עלול לגרום להפסדים גדולים. מהיכרות בסיסית שלי עם החברה הנ"ל, כדאי מאוד לקחת יועץ חיצוני.