חיסכון לכל ילד: האם ניתן לשנות למסלול S&P 500 אחרי גיל 18 ללא התייקרות בדמי הניהול?
-
האם שינוי כזה למסלול S&P 500 לאחר גיל 18 עלול לגרום להתייקרות בדמי הניהול שמשולמים לקופת הגמל, או שדמי הניהול נשארים קבועים ללא קשר למסלול הנבחר?
אשמח לשמוע מניסיונכם או מידע מהימן בנושא.
-
האם שינוי כזה למסלול S&P 500 לאחר גיל 18 עלול לגרום להתייקרות בדמי הניהול שמשולמים לקופת הגמל, או שדמי הניהול נשארים קבועים ללא קשר למסלול הנבחר?
@חופש-כלכלי תבדוק אם זה אפשרי ,אני נסתי להעביר את של אשתי [אחרי 21 אוליי זה שונה] ולא היה אפשר [יכל להיות כיון שרצתי לשנות מהראל לאינפנטי ] תעדכן
-
@חופש-כלכלי
@תיווך-בית-שאן
אני מנסה להבין, לכאורה אין שום מניעה מלהעביר מסלול בחסכון לכל ילד בכל גיל שהוא, וכן בין חברות.
עד גיל 21 הביטו"ל משלם את הדמי ניהול, וזה לא משנה באיזה חברה או מסלול זה נמצא.
ואחרי גיל 21 אתה משלם את הדמי ניהול, ובזה אולי יש הבדל בין החברות, אבל לכאורה לא בין המסלולים.
בכל אופן אם אתה רוצה בחסכון לכל ילד מסלול S&P500 אז זה רק במיטב דש הלכה.
וברור שלא אמור להיות שיקול של דמי ניהול. -
@חופש-כלכלי
@תיווך-בית-שאן
אני מנסה להבין, לכאורה אין שום מניעה מלהעביר מסלול בחסכון לכל ילד בכל גיל שהוא, וכן בין חברות.
עד גיל 21 הביטו"ל משלם את הדמי ניהול, וזה לא משנה באיזה חברה או מסלול זה נמצא.
ואחרי גיל 21 אתה משלם את הדמי ניהול, ובזה אולי יש הבדל בין החברות, אבל לכאורה לא בין המסלולים.
בכל אופן אם אתה רוצה בחסכון לכל ילד מסלול S&P500 אז זה רק במיטב דש הלכה.
וברור שלא אמור להיות שיקול של דמי ניהול.@צמיחה כתב בחיסכון לכל ילד: האם ניתן לשנות למסלול S&P 500 אחרי גיל 18 ללא התייקרות בדמי הניהול?:
אם אתה רוצה בחסכון לכל ילד מסלול S&P500 אז זה רק במיטב דש הלכה.
אינפנטי?
-
@צמיחה כתב בחיסכון לכל ילד: האם ניתן לשנות למסלול S&P 500 אחרי גיל 18 ללא התייקרות בדמי הניהול?:
אם אתה רוצה בחסכון לכל ילד מסלול S&P500 אז זה רק במיטב דש הלכה.
אינפנטי?
@תיווך-בית-שאן כתב ב[חיסכון לכל ילד: האם ניתן לשנות למסלול S&P 500 אחרי גיל
אינפנטי?
זה מדד עולמי.
65% מתוכו זה S&P500.
המעבר לשם יכול לקחת כמה חודשים טובים. לי זה לקח 8 חודשים [אבל זה היה פעם].
מיטב דש כותבים שאצלם המעבר נעשה תוך 10 ימים. -
@תיווך-בית-שאן כתב ב[חיסכון לכל ילד: האם ניתן לשנות למסלול S&P 500 אחרי גיל
אינפנטי?
זה מדד עולמי.
65% מתוכו זה S&P500.
המעבר לשם יכול לקחת כמה חודשים טובים. לי זה לקח 8 חודשים [אבל זה היה פעם].
מיטב דש כותבים שאצלם המעבר נעשה תוך 10 ימים. -
@חופש-כלכלי תבדוק אם זה אפשרי ,אני נסתי להעביר את של אשתי [אחרי 21 אוליי זה שונה] ולא היה אפשר [יכל להיות כיון שרצתי לשנות מהראל לאינפנטי ] תעדכן
@תיווך-בית-שאן כתב בחיסכון לכל ילד: האם ניתן לשנות למסלול S&P 500 אחרי גיל 18 ללא התייקרות בדמי הניהול?:
לא הצלחת לעשות ניוד?
למה לא זה קופת גמל רגילה.