דילוג לתוכן

בשורה מבית "בנקל"

חיסכון לכל ילד
6 5 694
  • לאחר מאמצים גדולים ב-01.01.2025, חברת הראל תשנה את מסלול ההלכה ב'חיסכון לכל ילד'. הוא יהפך להיות בסיכון מוגבר, והרווחים בו לטווח רחוק, יגדלו משמעותית עבור מי שנמצא במסלול זה, בלי שהוא יבצע שום פעולה.

• unnamed (1).jpg

• חשוב להדגיש שעיקר העיקרים בשינוי יהיה החידוש שפורסם בגלאט הון, שלא יצטרכו היתר עסקה (זו החברה היחידה לדעתי שלא יצטרכו בה היתר עסקה והיא בסיכון מוגבר).

• חשוב להדגיש שעיקר העיקרים בשינוי יהיה החידוש שפורסם בגלאט הון, שלא יצטרכו היתר עסקה (זו החברה היחידה לדעתי שלא יצטרכו בה היתר עסקה והיא בסיכון מוגבר).

@צופה-ומביט @רייך-ניסן
    זה פורסם כבר בגיליון 'הלכתא'
    סיכון מוגבר - כהלכה מתוך גליון עומק הפשט (1)_page-0001.jpg

• לאחר מאמצים גדולים ב-01.01.2025, חברת הראל תשנה את מסלול ההלכה ב'חיסכון לכל ילד'. הוא יהפך להיות בסיכון מוגבר, והרווחים בו לטווח רחוק, יגדלו משמעותית עבור מי שנמצא במסלול זה, בלי שהוא יבצע שום פעולה.

@רייך-ניסן כתב בבשורה מבית "בנקל":

לאחר מאמצים גדולים ב-01.01.2025, חברת הראל תשנה את מסלול ההלכה ב'חיסכון לכל ילד'. הוא יהפך להיות בסיכון מוגבר, והרווחים בו לטווח רחוק, יגדלו משמעותית עבור מי שנמצא במסלול זה, בלי שהוא יבצע שום פעולה.

במידה וכל מי שנמצא כבר היום במסלול הלכה בהראל יחשב אוטמטית לחבר במסלול החדש, יש כאן בעיה עבור ילדים גדולים שנמצאים כבר במסלול הלכה של הראל, ועכשיו בעצם מועברים לסיכון מוגבר, כשהטווח הוא קצר.

• @רייך-ניסן כתב בבשורה מבית "בנקל":

לאחר מאמצים גדולים ב-01.01.2025, חברת הראל תשנה את מסלול ההלכה ב'חיסכון לכל ילד'. הוא יהפך להיות בסיכון מוגבר, והרווחים בו לטווח רחוק, יגדלו משמעותית עבור מי שנמצא במסלול זה, בלי שהוא יבצע שום פעולה.

במידה וכל מי שנמצא כבר היום במסלול הלכה בהראל יחשב אוטמטית לחבר במסלול החדש, יש כאן בעיה עבור ילדים גדולים שנמצאים כבר במסלול הלכה של הראל, ועכשיו בעצם מועברים לסיכון מוגבר, כשהטווח הוא קצר.

@ניסן-עציוני באמת זו שאלה להראל.
    אבל במציאות אנשים ששמו בסיכון מוגבר לא מעבירים לפני תום התקופה לסיכון נמוך (בשונה מפנסיה וכדו')

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    166 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @צמיחה אם הסיכון לא גדול הסיכוי גם מוקטן בהתאמה. אני שומע יותר מידי פעמים את התשובה הזו מאנשים שדוחפים לצעדים מסוכנים "זה לא מדובר בסכום גדול" מנין כל אחד יודע להסביר מה נחשב סכום גדול לשני? אם זה נכון לעשות זה גם בסכום גדול ואם זה לא נכון זה גם בסכום קטן הדבר היחיד שיכול להיות מדד זה היחס בין ההשקעה הזו לכל תיק ההשקעות של השואל ורמת הסיכון הכללית של התיק.
  • 0 הצבעות
    22 פוסטים
    769 צפיות
    הון_כשרה
    תוכל לבדוק אצלי באתר- רואים שאין הבדל בין הלכה של מיטב בחסכון לכל ילד, לשאר מסלולים של S&P (בתשואות מתחלת שנה, 3 שנים זה כבר מלפני השינוי). (התשואות מאתר גמל נט - מעודכן לחודש יוני).
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    338 צפיות
    ב
    אני התייעצתי עם רואה חשבון אמריקאי ואמרו לי שהם סוברים שאין שום בעיה עם דמי חסכון לכל ילד לילדים אמריקאים. זה כלל לא בטוח שיהיה בעיות על זה בעתיד.
  • 3 הצבעות
    32 פוסטים
    1k צפיות
    בואו חשבון.ב
    @יוסי-לוי כתב במי אמר שהכסף המוכפל בחיסכון לכל ילד ישמש לחתונה.: במיוחד שזה כסף שנפתח אחרי החתונה. מתחתנים אצלכם לפני גיל 18??? למעיישה, דווקא מי שמכפיל יהיה לו יותר אפשרות לומר לילד שכל ה70,000 שנמצאים שם מיועדים לחתונתו, ואם הוא מתכנן לטוס עם זה לחול או משהו, שידע שזה במקום החתונה (כי הוא הוסיף כסף שהיה יכול ללכת לאבא) אבל מי שלא הכפיל נמצא יותר בסיכון על ה35,000. האמת שזה נידון שיותר קשור לחינוך ילדים מאשר לפורום כלכלי, אבל אמרתי פעם למישהו שאם זה שאלה בשבילו, אז זה יהיה שאלה גם בשביל הילד.
  • 4 הצבעות
    7 פוסטים
    386 צפיות
    אבי ר.א
    ועכשיו אני רואה שבבדיקה של הדוח מתחילת השנה, באמת ירד סכום ברווחים, ז"א רווחים במינוס. אני רואה שהצילום שהעיליתי קודם מעודכן רק עד החודש השני (כולל) כך שזה לא מעודכן להיום, אחרי ההתחזקות של השקל.