דילוג לתוכן

התייעצות לגבי קניית דירה ברמה ד בבית שמש

נדל"ן
15 4 627 4

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    67 צפיות
    אבי ר.א
    @בן-עליה כתב באחוזי מישכון דירה ראשונה אחרי שנרכשה: לא ביטלו את האפשרות למשכן דירה בשביל לקנות דירה אחרת? נכון, היום אין אפשרות למשכן נכס ע"מ קניה של נכס אחר, אלא אם זה קניה לבן משפחה מקרבה ראשונה (כמו לבת) ניתן למשכן את דירת ההורים. @מבין-עניין כתב באחוזי מישכון דירה ראשונה אחרי שנרכשה: עד כמה שידוע לי ניתן למשכן עבור רכישת דירה ראשונה 70% מהדירה כמו שכבר כתבו דירה יחידה (לאו דווקא ראשונה) ניתן למשכן עד 75%, וכך גם בשיפוצים של דירה יחידה, רק שבבנקים הרבה פעמים ירדו ל70%.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    130 צפיות
    אבי ר.א
    @יאיר-אלדרק פתחתי סקר בנושא, בתקווה שהציבור ישתתף, לתועלת כולם.
  • 6 הצבעות
    8 פוסטים
    402 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @המוצלח נראה לי שהמנהלים @מונטיפיורי לא רוצים שיהיה כאן נידונים על משכנתאות באשכול הזה אלא באשכול הייעודי של המשכנתאות לכן אענה לך שם בעז"ה
  • 1 הצבעות
    38 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    אם כבר טחנו אותו מכל הכיוונים לפחות ניתן לעסקאות שלו לדבר זה המייל שהוא שלח עכשיו. לא קראתי אותו עדיין עשיתי העתק הדבק. אבל איתמחי גברא שהוא מציע דברים טובים. ומי שחושב שיש לי קשר אליו ואני משווק אותו שיעשה לי דיסלייק.... [אגב גם מי שמרוויח מדברים דומים בשוק ההון נקרא שהוא משווק ???] נכס מהמם בירושלים, אבל רק לבעל יכולת, תנאים מפליגים ופוטנציה השבחה גבוהה ​נכס מהמם ב-גילה בירושלים ​ דירת פנטהאוז 4.5 חד' 106 מ' דירה משופצת קומפלט: צנרת חשמל חדשה, כלים סניטריים חדשה. מחסן פרטי בקומת המחסנים. קומה עליונה עם מרפסת גדולה ויפה. עם מעלית. שווי שכ"ד להשכרה 7,000 ש"ח. לפינוי בינוי עם היזם חב' "עומר" הנדסה הבונה את הפרויקט המרכז העולמי של ויז'ניץ. תוספות של דירות התמורה, כמות לא מקובלת בשוק של 42 מ' מתוכו 12 מ' מרפסת. לפי תוספת התמורה, תתקבל דירה של 6 חד' ועוד תוספת מחסן צמוד לדירה, (לא בקומת מחסנים) ​ ​שווי שכ"ד שתתקבל מהיזם לפחות 10-20% מעל שווי שכ"ד. ​ ​שווי הנכס החדש הצפוי (לפי מחירי היום) הנו לפחות 4,600,000 ש"ח ​ ​חלום של השקעה ​במיוחד בתנאי מינוף: ​של דירה לא ראשונה ההשקעה 1,325,000 ש"ח ​במצב של דירה ראשונה, ההשקעה 662,500 ש"ח בלבד ​ ​מדובר על אחוזי רווח גבוהים מאד, במיוחד לאור התנאים ​הנמוכים כיום בפרויקטים של פינוי בינוי.
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    550 צפיות
    איש קישא
    @ה.-שלמה הי יעקב רייניץ כתב כלכלי בהמודיע מומחה בזה, פעמים רבות שמעתי ממנו שיש מלא פתרונות חוקיים בעניין