דילוג לתוכן

מוצר חדש בשוק ההשקעות הסולידי הכירו "קרן כספית מתחדשת"

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
15 6 635 6

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    4 פוסטים
    120 צפיות
    רחל עומסיר
    קשור לתחרות בתחום הקרנות הכספיות
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    98 צפיות
    צ
    @שמחה-ה מדד עולמי יש ב- מיטב מניות סחיר ואינפיניטי הלכה הממוצע של מדד עולמי הוא 8% קצת פחות מהסנופי. וממש לא בהכרח שצריך להשקיע בישראל. כדאי להכיר גם את מסלול עוקב מדדי מניות, זה שונה בין החברות, יש חברות שזה דומה לנאסד"ק 100, ויש חברות שזה משולב כמה דברים.
  • 3 הצבעות
    4 פוסטים
    246 צפיות
    רחל עומסיר
    שתי קרנות כספיות כשרות חדשות עם דמי ניהול מוזלים בימים האחרונים הוכרזו שתי קרנות חדשות עם דמי ניהול נמוכים במיוחד: קרן כספית שקלית כשרה של חברת איילון מספר הקרן 5142252 דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה הקרן צפויה להתחיל להיסחר בתאריך 11.3 קרן כספית שקלית כשרה של קסם מספר הקרן 5142377 דמי ניהול של 0.05 אחוז לשנה הקרן צפויה להתחיל להיסחר בתאריך 12.3 ברוב המקרים לא כדאי למהר ולבצע מעבר מקרן קיימת רק בגלל ירידה קטנה בדמי הניהול. מעבר כזה עלול ליצור אירוע מס ולכן לעיתים עדיף להשאיר את ההשקעה הקיימת כפי שהיא. לעומת זאת, עבור כספים חדשים שמופקדים מהיום והלאה בהחלט ניתן לשקול להפקיד לקרן הזולה יותר, במיוחד כאשר מדובר במוצר דומה שמטרתו שמירת ערך הכסף לטווח קצר. קרן כספית יכולה להיות פתרון נוח לניהול כסף לטווח קצר, אך היא אינה תחליף לתוכנית השקעה מסודרת לטווח הארוך. המידע באדיבות דניאל נבון מ-Tradingl.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    80 צפיות
    שלום996ש
    @ytzmoore כתב בפתיחת קרן השתלמות לאזרח בריטניה: אני אזרח בריטי ומעונין לפתוח קרן השתלמות, אני מעוניין לדעת האם אמור להיוצר בעיות בקשר למס בישראל ובבריטניה? כמו כן, כשנסיתי להירשם לאחד הקרנות, הוא דרש מיקוד בחו"ל בין 5 ל7 ספרות כשבפועל בבריטניה יש רק 2 ספרות ו3 אותיות והמערכת לא נותנת להתקדם. תודה רבה! האם קיבלת תשובה על השאלה כבר?
  • קרן השתלמות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות קרן השתלמות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    161 צפיות
    בנימין 26ב
    @הודיה כתב בקרן השתלמות: רציתי לשאול האם קיימת אפשרות להגדיל את אחוזי ההפרשה שלי (לא של המעסיק) לקרן השתלמות או להפקיד כספים אישיים נוספים לקרן מדי חודש? יש אפשרות להגדיל אך ההגדלה תהיה חייבת במס רווחי הון, כבר אפשר להפקיד בגמל להשקעה.