דילוג לתוכן

'טיפים לכלכלה נכונה' חוברת מספר 1

הועבר כלכלת המשפחה
9 5 713 1

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    125 צפיות
    חופש כלכליח
    @שששששש כתב במחירי החשמל צפויים לעלות ב-1.5% החל מינואר 2026: זה בטח יגרום לעוד עליות במוצרים אחרים זה הזדמנות טובה חעבור לשרשור הזה https://forum.benakel.org/topic/443/הכל-על-חשמל-כשר-וזול-לשבת-מצברים-קולטים?page=1
  • טיפים לכלכלה נכונה

כלכלת המשפחה קבוצת צאט כלכלה
    6
    1
    6 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @אבי-ר. כתב בטיפים לכלכלה נכונה: @אביב תודה! אתה יודע למה זה קרה להם? (שנדע להיזהר שלא יקרה לנו) לא יודע אם זה קשור אבל היה שם איזה מריבה שמישהו גנב את הדומיין מהבעלים שלו ויכול להיות שדיווחו עליו ולכן חסמו
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    462 צפיות
    איש קישא
    @אמת-מארץ-תצמח מה שאני עשיתי זה נרשמתי והעברתי את כל ההוצאות רק לאשראי הזה (לפי הדרישות צריך 1000 בחודש) את האשראי השני שמרתי בצד( לא כל אחד מצליח כי נח ככה לכן אם אתה לא חזק אל תעשה את זה) כך לא היה לי פיזור הנפש וההוצאות ואחרי 3 חודשים פשוט שברתי אותו, בכל מקרה על שנה ראשונה לא גובים דמי כרטיס ואני במעקב על זה כדי לבטל כשהצטרך ויהיה לי כוח לזה, קצת כאב ראש אך שווה למי שאוחז ראש ולא מתפתה להשאיר שניים בסופו של דבר. אגב אתה יכול לעשות אחד עליך ואחד על אשתך לפי מה שהבנתי(אולי זה תלוי אם יש לך שתי חשבנות בנק שונים).
  • צ'ק בנקאי - מה זה?

כלכלת המשפחה בנקים צקים
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    322 צפיות
    ש
    @טריידר אוקיי, העברתי למי שאמור להוציא את הצ'ק את השמות כפי שהם בחוזה.
  • על משנת יוסף, איקאה ומה שבינהם

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    32
    5 הצבעות
    32 פוסטים
    205k צפיות
    מ
    @shimon כתב בעל משנת יוסף, איקאה ומה שבינהם: יש ללמוד מהמכירות של "גור-עוצמתינו" שעושים מכירה אחת לחודש וחצי חודשיים עם סדר מופתי של שילוט ומיספור לאחרונה ראיתי שהם פתחו את המכירה לקהל הרחב איך מזמינים אצלם ???