דילוג לתוכן

פסק הלכה מהגרי"מ רובין בעניין מחלת ילד כשהבעל אברך

תורני
32 14 1.0k 12

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    13 פוסטים
    143 צפיות
    אבי ר.א
    @יצירתי זה לא רעיון שלי, שמעתי את זה בעבר. (אולי מארגון אמת ליעקב ואולי ממישהו אחר, לא זוכר) @השומר @מזומנים אני ממש שמח לראות שאני לא היחיד שחושב ככה. וכידוע לכל חברי הפורום שומעי הקו של @איצ-ה-דז-אלובסקי שלפני יומיים הגיעו מהמשטרה הצבאית לישיבה, וקראו לבחור כאילו שמחכה לו משלוח, ועצרו אותו, וזה ממש משגע אותי הדבר הזה, אם לא האמנו עד לפני יומיים שיתכן שיבואו לישיבה לקחת בחור מהסטנדר, אז הנה זה קרה, איך לו מרעישים ע"ז עולם ומלואו כמו שאמר ר' דב בעבר הלא מידי רחוק? (כמובן איני מערער על מה שאומר כיום, אבל אני הקטן שואל את שקשה לי, כיון שאת זה שמעתי ממנו ואחרת לא שמעתי) Spoiler עד היום אמרו לא לצאת מהישיבה, אולי עכשיו יאמרו גם לא לצאת בשביל לקבל משלוח? וסתם שאלה אולי למישהו כאן יש תשובה לישב הדבר על ליבי, למה בעיתון לא היה כתוב ע"ז כלום? (טקסט מידע)(ביום שלישי, לא יודע מה אח"כ) Spoiler מקווה שזה לא מפריע לאף אחד שהעליתי כאן, (אולי דווקא להיפך) אם בכל אופן זה מפריע נא להעיר לי (או לדלג, כמו שיש אומרים...)
  • סקר: ההתנהלות של לוכדי הנוכלים.

תורני הונאות בסדנו מכרות זהב
    66
    2 הצבעות
    66 פוסטים
    853 צפיות
    מזומניםמ
    @אפ_על_פי_כן @אפ_על_פי_כן כתב בסקר: ההתנהלות של לוכדי הנוכלים.: אל תדאג- לא מרחם על הנוכלים. אני רק תמה- עלינו כציבור, לא על איצ'ה איך הגענו למצב שבו אם אדם שואל שאלות על ההתנהלות, בצורה עניינית ולא תוקפנית, הוא הופך לסדין אדום בעיני כמה מעריצים קנאיים? כזו 'אמונת חכמים' לוהטת כבר הרבה זמן לא ראיתי זו לא אמונת חכמים לוהטת (שחסרה לאלה ששואלים ורוטנים על מעריציו כביכול...) כי הרי יודעים אנו בבירור כמה רבנים שהוא מתייעץ והולך לאורם השאלה שצריכה להישאל בדיוק הפוך. איך יכול להיות שיש בציבור שלנו לאחר כל כך הרבה שנים של נפילות ונוכלויות אנשים שבאיצטלא של דורשי האמת כביכול לא מבינים איך יכולים ללכת אחריו בעצימת עיניים?(ואני לא מכוון את השאלה אליך חלילה ) סליחה שאני שואל אבל מכל המגיבים למיניהם, מישהו פעם עשה ונלחם עבור נוכלויות של הכלל? ואם כן הוא היה חשוף לתביעות דיבה? ואם כן זה היה תביעות של 5 מיליון ומעלה?
  • הלוואות או תמיכה

תורני השקפה
    8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    99 צפיות
    אבי ר.א
    @מרים-הורביץ-נכסים said: רק קריטי שגם ייעוץ כלכלי הם לא יקבלו בתרומה אלא בתשלום מסוים ובמאמץ כלשהוא מצידם. כמובן. רק באתי לחדד שהם חייבים יעוץ כלכלי.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    125 צפיות
    כרמיאליכ
    תנסה את nava.heler@gmail.com - הרב הלר ממודיעין עילית שמתעסק הרבה בעניין הזה.
  • כשרות חברות בע"מ ומניות

תורני כשרות
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    357 צפיות
    פלוספ
    @משה-ברוך-00 פתוח!