דילוג לתוכן

השקעה לא נזילה לטווח קצר לא בבנק

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    159 צפיות
    ה
    @חושב-שאני-גאון כתב במחפש עבודת ניהול.מזכירות: ניתן לפנות אליי ראיתי מודעה שמחפשים מישהו לגיוס כספים טלפוני משהו כזה אם מתאים לך הנה המספר 0533158205
  • חריגה לא משמעותית בחשבון

שוק ההון והשקעות בנקאות עככ
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    171 צפיות
    איציק התותחא
    @TT446 כתב בחריגה לא משמעותית בחשבון: אם יש לי אובר של 2700 שקל ואני מתקיים מקצבה ובמשך כמה חודשים היא תמחזר את עצמה (לא עובד היום) של קצבה/חריגה זה יגרום לבנק לקום לתחיה? כן, בוודאי. תתקשר לבנק ותסביר להם שאמורים לאשר לך שוב את הקצבה, ולבקש לקחת הלוואה או להגדיל את המסגרת.
  • 3 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    ודאי שהדבר הכי נכון הוא לעזור לאדם לצאת ממצבו וזו המעלה הגדולה בצדקה אבל ודאי שאם יבואו למנהלי הגמחי"ם שגם כך משקיעים מזמנם ואני מאמין שרובם אם לא כולם ללא תמורה ועל חשבון המשפחה ויבקשו מהם להתחיל לתחקר את הלווים זה לא לעניין במיוחד שלא תמיד זה נעים למלווה
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    456 צפיות
    ה. שלמהה
    @שמש-מרפא כתב בשאלה על קרן ממונפת S&P 500 כפול 2 לטווח ארוך (30 שנה) – למה התשואה לא גבוהה יותר?: @ה-שלמה כתב בשאלה על קרן ממונפת S&P 500 כפול 2 לטווח ארוך (30 שנה) – למה התשואה לא גבוהה יותר?: בנוסף, לא בטוח שקרן ממונפת תשרוד נפילות כמו 1999-1008 הממונפות הכפולות שרדו יפה את 2008. צודק, אבל לא היו ממונפות משולשות. בכל אופן, למי שישים שם 10% הירידה לא תהיה כ"כ דרמטית (זה אומר בערך שכשכל התיקים ירדו 30%, שלו ירד 35-39. כואב אבל לא נורא. וזה במקרה שכל הכסף הושקע בשיא). מצד שני, פוטנציאל התשואה דמיוני ממש. כפי שהסברתי מעלה, פוטנציאל התשואה הוא גדול, אך בסיכון גדול. ועיקר הסיכון הוא סיכון המשקיע מעצמו.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    203 צפיות
    צ
    @חיים-פלדמן התשובה לשאלה היא תלוי, ברמת העיקרון השקעה ח"פ תביא תשואה יותר גבוהה, מאשר הפקדה חודשית. כלומר אם תפקיד כל חודש 1,000 ש"ח למשך 10 שנים, סך ההפקדה הוא 120,000 ש"ח, אבל בפועל בגלל התשואה זה יהיה יותר. ואם תפקיד ח"פ 120,000 ש"ח, אחרי 10 שנים אמור להיות שם יותר מאשר האופציה הקודמת. אבל אם תהיה ירידה גדולה בדיוק אחרי ששמת את ההפקדה ח"פ, אז ייתכן שייקח זמן עד שתתחיל להרויח. כך היה בעשור האבוד בתחילת שנות ה-2000 בS&P500. אז באמת מי שהפקיד הפקדה חודשית הרויח יותר מאשר מי שהפקיד ח"פ. לא בדקתי כרגע, אולי אח"כ אני אעלה ע"ז כמה דברים. עכ"פ לגבי העתיד א"א לדעת מה יהיה, אבל אם מדובר לטווח הארוך, הפקדה ח"פ תביא תשואה יותר טובה.