דילוג לתוכן

שאלה על ההמלצות של בנקל- לפתוח הכל בS&P 500. מה עם פיזור?

הועבר שוק ההון והשקעות
23 7 341 8
  • @משקיע-זהיר-מידי
    מה התכוונת לגבי תשואות היסטוריות,
    הרי תמהיל המסלול הזה הוא רק מתחילת 2025.

@צמיחה תשואות היסטוריות לפי התמהיל

• @צמיחה תשואות היסטוריות לפי התמהיל

@משקיע-זהיר-מידי
    אתה צודק,
    אבל זה מסלול מנוהל, ולאו דוקא מחקי מדד.
    למרות שאין לי בעיה עם המסלולים בסיכון מוגבר בחל"י שבפועל הוכיחו את עצמם.

• @משקיע-זהיר-מידי
    אתה צודק,
    אבל זה מסלול מנוהל, ולאו דוקא מחקי מדד.
    למרות שאין לי בעיה עם המסלולים בסיכון מוגבר בחל"י שבפועל הוכיחו את עצמם.

@צמיחה נכון לעכשיו כל הרכיבים מלבד האג"חים זה מחקה מדדים

נושאים מוצעים

• 11 הצבעות
    28 פוסטים
    420 צפיות
    צ
    @אנונימי2 אני לא מבין למה זה כזה חשוב, ההשקעה צריכה להיות מותאמת לכל אחד לפי הבנת הסיכונים וכו'. ובכל זאת אכבד אותך ואגלה שאני מקבל את תשואת הנאסד"ק 100 והסנופי, וקצת מהמדד העולמי - עקב סיבה מסויימת שלכן לא העברתי עדיין את החל"י מאינפיניטי.
  • 2 הצבעות
    18 פוסטים
    428 צפיות
    ס
    @משקיע-זהיר-מידי כתב בהורדת הריבית: מה המשמעות על השקעה בקרן כספית?: אתה מדבר על פק"מ בלי אפשרות למשיכה? אז זה לא מקביל לקרן כספית אפשרות משיכה חודשית, אבל אתה לא תתווכח עם בנקאי בשביל חודש, רוב המפקידים מפקידים ליותר. מה שאין כן קרן כספית לא מפקידה ליותר מ90 יום בשום אופן.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    78 צפיות
    רחל עומסיר
    @חופש-כלכלי בקרן פנסיה עצמאית- הכיסוי אינו בהתאם לסכום הצבירה בד"כ החישוב הוא הסכום שהפקיד לחלק ל-16% (אלא אם בחר משהו אחר) לדוגמא מפקיד 1000 ש"ח הכיסוי הביטוחי הינו על סך של 6250 ש"ח ורק בהנחה שאכן מרוויח סכום כזה (אם מרוויח פחות לכל חברה כללים אחרים). במקרה נכות יקבל 75% מ-6250 ש"ח + הפקדה ע"ס 1000 ש"ח לקופה במקרה חיים אשתו תקבל 60% מ-6250 ש"ח לכל חייה ואם יש 2 יתומים הם יקבלו 40% מ-6250 ש"ח עד גיל 21 (אם יש יתום נתמך והקופה נפתחה קודם שהוכר כנכה יקבל לכל חייו) כמובן הכל בהנחה שנכנס לקופה בריא ושלם או שעברו 5 שנים מיום שנכנס לקופה ולא עבר החרגה.
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    376 צפיות
    צ
    @בנימין-26 יש מסלולים שמשלבים מדדי ת"א כמו במור והראל, לא בדקתי כעת, אבל ההיגיון אומר שהמסלולים בסיכון מוגבר גם משלבים.
  • 4 הצבעות
    19 פוסטים
    959 צפיות
    שמש מרפאש
    @בן-עליה כתב בלא להשבר בירידות!!!: ראיתי במספר מאמרים שכן ממליצים על קרנות מגודרות כמדומני בסולידית ובחתול פיננסי 0 ב בן עליה ראיתי במספר מאמרים שכן ממליצים על קרנות מגודרות כמדומני בסולידית ובחתול פיננסי לא מאמין שהסולידית המליצה לגדר. בכל אופן אין לזה שום הגיון.