עוברים לקנות מייצור שחור לבן!!!
-
לאחרונה מתפרסם יותר ויותר על האקספו וכדו' מבית היוצר של רפאל וואהל, ששם לעצמו מטרה אחת, צאו והתפרנסו זה מזה! שהכסף שלנו יישאר בתוכנו, כלומר שמה שאנחנו משלמים על קניות מכל הסוגים, נסיעות וכו' וכו' יעבור לידיים חרדיות וישאר בציבור שלנו
אני חושב שצריך לעשות סמל כמו הסמל של יצור כחול לבן שאומר שזה מיוצר בישראל, סמל של שחור לבן! שאומר שזה מיוצר בציבור שלנו
מה דעתכם?
נ.ב. מצורף הטורים של רפאל וואהל
רפאל ואהל.pdf -
לאחרונה מתפרסם יותר ויותר על האקספו וכדו' מבית היוצר של רפאל וואהל, ששם לעצמו מטרה אחת, צאו והתפרנסו זה מזה! שהכסף שלנו יישאר בתוכנו, כלומר שמה שאנחנו משלמים על קניות מכל הסוגים, נסיעות וכו' וכו' יעבור לידיים חרדיות וישאר בציבור שלנו
אני חושב שצריך לעשות סמל כמו הסמל של יצור כחול לבן שאומר שזה מיוצר בישראל, סמל של שחור לבן! שאומר שזה מיוצר בציבור שלנו
מה דעתכם?
נ.ב. מצורף הטורים של רפאל וואהל
רפאל ואהל.pdf@פשוט-יהודי
רעיון חמוד אבל זה בעיה, כי מה שהוא מדבר זה לקנות מחרדי, אבל מה יעשה בעל החנות החרדי ויש לו מוצרים שהוא קנה מאוסם אז לא יהיה את הסימון? -
@פשוט-יהודי
רוב העסקים החרדיים אינם בתחום הייצור אלא בתחום נתינת שירותים, החל מגרפיקה וכלה בעבודות חשמל ואינסטלציה
אולי היה יותר מתאים לעשות אלפון מידע חרדי -
@פשוט-יהודי
רעיון חמוד אבל זה בעיה, כי מה שהוא מדבר זה לקנות מחרדי, אבל מה יעשה בעל החנות החרדי ויש לו מוצרים שהוא קנה מאוסם אז לא יהיה את הסימון?@שששששש כתב בעוברים לקנות מייצור שחור לבן!!!:
@פשוט-יהודי
רעיון חמוד אבל זה בעיה, כי מה שהוא מדבר זה לקנות מחרדי, אבל מה יעשה בעל החנות החרדי ויש לו מוצרים שהוא קנה מאוסם אז לא יהיה את הסימון?ברור שאני מדבר יותר על הרעיון ולא על המעשי
-
לעשות סמל זה ממש להרגיז את הציבור הכללי כבר וזה יביא לגירעון אם כבר אנחנו עוד לא חצי מהמדינה בשביל זה..
@ia90990 כתב בעוברים לקנות מייצור שחור לבן!!!:
לעשות סמל זה ממש להרגיז את הציבור הכללי כבר וזה יביא לגירעון אם כבר אנחנו עוד לא חצי מהמדינה בשביל זה..
כתב בעוברים לקנות מייצור שחור לבן!!!:
ברור שאני מדבר יותר על הרעיון ולא על המעשי