דילוג לתוכן

ביטקוין צונח: מה עושים עכשיו?

שוק ההון והשקעות
23 8 363 8
  • לגבי ביטקוין או כל השקעה אחרת, דעתי הוא שמי שלא מבין במה הוא משקיע שלא ישקיע לעולם רק על סמך תשואות או נפילות וכו'.
    בנוסף כשאני קונה משהו עם ערך אני הרבה יותר רגוע שכיש נפילות, כי אני מאמין בערך של המוצר, אחרת למה להחזיק מוצר שיכול התרסק מחר.
    ואם כל הרצון הטוב וקריאת המון מידע על ביטקוין לא הצלחתי להבין מה הערך שהוא נותן.

@מתכנן-פיננסי
    הערך שלו אינו בשביל אנשים כמונו אלא בשביל פושעים ומעלימי מס וכד' השאלה אם אין לנו אפשרות ג"כ לנצל את זה

• @מתכנן-פיננסי
    הערך שלו אינו בשביל אנשים כמונו אלא בשביל פושעים ומעלימי מס וכד' השאלה אם אין לנו אפשרות ג"כ לנצל את זה

@ניסים אם זה הערך היחידי שהוא יתן לאורך זמן, סביר להניח שהממשלות והרגולציה יחסלו לחלוטין את התחום של הקריפטו.

• @מתכנן-פיננסי
    @ניסים
    זה לא יקרה.
    וכיום אפשרי (קשה אך אפשרי) לשייך ארנקי קריפטו.
    אגב, קראתם ספרים בנושא?
    בסיס הביטקווין.
    ביטקווין והעתיד הכלכלי שלך. (ממליץ)
    אני לא משקיע בקריפטו, שמתי סכום ח"פ (וגם עכשיו עקב המבצע הגדול..)
    אני כן משקיע במדדי מניות רחבים.
    אבל מאמין שיש לביטקווין עתיד.

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    69 פוסטים
    614 צפיות
    ש
    כתב בסקר: מה דורש יותר טרחה שוק ההון או נדל"ן?: @משהמשה חושב שהאסטרטגיה היחידה היא לחסוך כל חודש סכום יפה @אפ_על_פי_כן נראה שזה נכון גם במקרה שלך… בעז״ה שתצליח בזה
  • 7 הצבעות
    27 פוסטים
    382 צפיות
    נ
    @אפ_על_פי_כן כך פעם אמרו לי בעדה החרדית
  • 2 הצבעות
    18 פוסטים
    460 צפיות
    ס
    @משקיע-זהיר-מידי כתב בהורדת הריבית: מה המשמעות על השקעה בקרן כספית?: אתה מדבר על פק"מ בלי אפשרות למשיכה? אז זה לא מקביל לקרן כספית אפשרות משיכה חודשית, אבל אתה לא תתווכח עם בנקאי בשביל חודש, רוב המפקידים מפקידים ליותר. מה שאין כן קרן כספית לא מפקידה ליותר מ90 יום בשום אופן.
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    188 צפיות
    רואה את הנולדר
    מערב הפרוע: ה-S&P 500 זינק ב-7% ביום שני בעקבות ’חדשות כזב’ Investing.com — מושב הבורסה ביום שני חווה שינוי פתאומי במסלול המדדים העיקריים בוול-סטריט בעקבות דיווח לא מאומת מהבית הלבן שהפסקה של 90 יום בהטלת מכסים נשקלת. הבית הלבן הכחיש תביעות אלה כ-30 דקות מאוחר יותר, והכחיש שדירקטור המועצה הכלכלית הלאומית קווין האסט רמז קודם לכן בראיון ברשת פוקס (NASDAQ:FOX) ניוז שהנשיא דונלד טראמפ עשוי לשקול הפסקה כזו, אך לא אישר גמירת דעת כלשהי. השוק הגיב תחילה באופן חיובי להערותיו של האסט, כאשר מניות הסטוק עברו לזמן קצר לירוק על רקע האפשרות להקלה במתיחות הסחר. עם זאת, אופטימיות זו הייתה קצרת מועד כאשר הבית הלבן מיהר לתייג את הדוח כ"חדשות כזב", מה שהוביל לירידה בשוק המניות. נכון לשעה 17:50 (שעון ישראל), ה-S&P 500 ירד ב-80 נקודות, או 1.5%. גם הנאסד"ק וה-S&P 500 ירדו בכ-4% מוקדם יותר במושב בורסה לפני שהופיעה שמועה לא מאומתת בפלטפורמת המדיה החברתית X. לאחר שהדוחות החלו להתפשט, ה-S&P 500 התאושש בעד 3% לפני שהבית הלבן מיהר להכחיש אותם. מאמר זה נוצר ותורגם בתמיכת AI ונבדק על ידי עורך. לקבלת מידע נוסף, עיין בתנאים והתניות שלנו. מקור https://il.investing.com/news/stock-market-news/article-496238 [image: 1744064655561-4a3aee2f-d9b8-4cc4-ae94-1b50017d9e97-image.png]
  • ביטקוין, לא מדבר אלי!

הועבר שוק ההון והשקעות ביטקוין קריפטו
    29
    8 הצבעות
    29 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @abaye123 ברוך הבא! כבוד גדול לראותך כאן.