דילוג לתוכן

יעוץ ותכנון חשמל

"צאו והתפרנסו" - הבית לעסק החרדי (בהרצה)
1 1 39 1
  • שלום וברכה

קוראים לי משה, ואני הנדסאי חשמל הרשום בלשכת ההנדסאים, ואני מתמחה בתכנון חשמל לבתי כנסת ומוסדות ומקוואות.

מנהלי מוסדות וגבאי קהילות, אם אתם לפני בניה או שיפוץ רציני חשוב שתדעו כשמדובר במבנה ציבורי, מערכת החשמל היא לא רק עניין טכני – היא הבסיס לבטיחות הקהילה ולתפקוד השוטף של המוסד. תכנון לקוי עלול להוביל להפסקות חשמל ברגעים הכי פחות מתאימים, להוצאות אנרגיה מופרזות ולסיכונים מיותרים.

יעוץ ותכנון חשמל שאני מציע כולל

אפיון ותכנון מערכת החשמל: הגדרת צרכים מדויקת וקביעת גודל החיבור הדרוש מול חברת החשמל (חוסך עלויות של "חיבור יתר" או תקלות של "חיבור חסר").

תוכניות עבודה: הכנת תוכניות חשמל קפדניות לחשמלאי המבצע.

ליווי ייצור לוחות חשמל: בדיקה ואישור תוכניות לוחות חשמל מול היצרן, לוודא התאמה מלאה לדרישות התכנון ולתקני הבטיחות.

אוטומציה חכמה מותאמת אישית: (אופציונלי) תכנון מערכות חשמל חכם המסתנכרנות עם לוח השנה העברי – פתרון מושלם לניהול אוטומטי של תאורה ומיזוג בהתאם לזמני היום והשנה במוסד.

מערכות חשמל כשר לשבת: הבנת צרכי אפשרויות שילוב של גנרטור מצברים פאנלים סולאריים.

הכרת צרכי והפתרונות הייחודים של בתי כנסת וישיבות מבפנים.
    לרגל השיווק בפורום מחירים מוזלים.

לפרטים וליצירת קשר moshep3911@gmail.com

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    9 פוסטים
    145 צפיות
    אבי ר.א
    יש כל מיני אופציות כמו להעביר את הקהילה חברת חשמל טלפון קופ"ח וכדו' דברים שיותר קל לציבור לתרום, ויש להם יותר ערך כשזה ציבורי.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    53 צפיות
    חופש כלכליח
    @שששששש כתב במחירי החשמל צפויים לעלות ב-1.5% החל מינואר 2026: זה בטח יגרום לעוד עליות במוצרים אחרים זה הזדמנות טובה חעבור לשרשור הזה https://forum.benakel.org/topic/443/הכל-על-חשמל-כשר-וזול-לשבת-מצברים-קולטים?page=1
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    94 צפיות
    מ
    האדריכלית הגב' "י. שטיינקולר" y0548431621@gmail.com מנצלת היטב את השטח ומעצבת מאוד יפה גם מבחינת תאורה ניקוז חלונות ממש בנתה לנו דירה יפה. העירה הערות הלכתיות שמקובלות בעיר בנושאים תכנוניים. גם בנושאי סוכה ועוד
  • 3 הצבעות
    168 פוסטים
    6k צפיות
    שמש מרפאש
    @יהודה-קורן כתב בהכל על חשמל כשר וזול לשבת (מצברים + קולטים): @שמש-מרפא לפי הידוע לי לא מדובר במיתוס, הקרינה המסוכנת היא מכל שנאי-ממיר, מקרוגל רנטגן ושדה מגנטי היא מסוכנת, מה שכן מיתוס, זה הקרינה הבלתי מייננת דהיינו כל הקליטה של תקשורת ואנטנות וכן תעבורת הנתונים של הפלאפון שהם אכן לא הוכחו כמזיקים, ודווקא מהם אנשים מפחדים מאוד, אבל הקרינה משנאי רגיל-מטען של פלאפון וכדומה היא נמוכה ביותר מקסימום עשר ס"מ, (חוץ משנאים ישנים מאוד) לעומת שנאי של מצברים ושל חברת חשמל שיכול להיות מילי גאוס הרבה יותר גבוה ומרחק יותר משמעותי כמו כן, יש מושג שנקרא סערות קרינה, זה אומר כמה מקורות קרינה (לדוגמא ממיר שבמרחק כמה מטר עובר קבל עם זרם משמעותי וכדו') שהקרינה יכולה להתפשט באופן לא צפוי, אני כותב את זה מנסיון מעט אצלי בבית, מדדתי עם מד קרינה, וקראתי קצת חומר על הנושא הפוך בדיוק. שנאי וממיר - לא פולטים קרינה אלא מייצרים שדה חשמלי מגנטי, שאין שום סימוכין לכך שהוא מזיק וגם אין סיבה לחשוב כך. פלאפון, רשתות ומיקרוגל - פולטים קרינה לא מיננת שלא הוכחה כמזיקה אבל גם לא הוכחה כלא מזיקה (כי אין מספיק מחקר), וההמלצה של משרד הבריאות היא כן להיזהר ליתר ביטחון. רנטגן - זה כבר קרינה מיננת שמזיקה ללא ספק, אבל לא בגלל שדה מגנטי אלא בגלל קרינה שעלולה לשנות את מבנה האטומים והתאים.
  • 2 הצבעות
    3 פוסטים
    133 צפיות
    ד
    @ניסן-עציוני לא חשבתי שאנשים עושים בשנים האחרונות תוכניות בבזק. יש גם שינוי בפלפונים לטובה או לרעה?