דילוג לתוכן

התייעצות על מימון בקבוצת רכישה

נדל"ן ומשכנתאות
1 1 128
  • חבר שלי רכש דירה בקבוצת רכישה, וצריך לשלם כעת עוד 400 אל"ש.
    גוף המימון מציע הלוואה של הסכום עם ריבית של פריים + משהו (שיוצא כמעט 8 אחוז).
    משהו הציע לו לקחת הלוואה מבנקים (אשראי ברגע או משהו כזה) עם פחות ריבית, אבל יועץ משכנתאות אמר לו שהבנק לא יכיר בזה בסוף התהליך.
    משהו יכול לייעץ מה כדאי?

נושאים מוצעים

• המלצה על יועץ נדל"ן

נדל"ן ומשכנתאות נדלן המלצות
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    131 צפיות
    א
    @מתיתיהו כתב: בשביל דירה להשקעה. אשמח לשמוע המלצות על יועץ נדל"ן. רק מניסיון אישי. אשמח גם להמלצות
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    309 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @אבינדב-הכהן אכן הרבה לקוחות עושים את זה. על הנייר אמור להספיק 1000-1500 ש''ח לחודש. למעשה- בכל השקעה שהיא צריך לפחות 2000 ש''ח בחודש. אם רוצים לרכוש השקעה 'חכמה' עם פוטנציאל ממשי להתקדמות, צריך להשקיע יותר כסף בחודש. ככל שיש לכם יותר זמן עד נישואי הילדים- אתם יכולים לרכוש השקעה גם פשוטה כי זמן בנדל''ן לאורך זמן משמעותי מאוד. כחלק מהבדיקה של הנתונים האישיים שלכם, צריך גם לבדוק אילו נזקים ועלויות נלוות יש לכם מרכישת דירה שניה.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    131 צפיות
    ק
    אשמח לידע הנרחב של משתתפי הפורום. דירה שניה, אם אני מעביר אותה על שם הבת שלי כשהיא תגיע לגיל 18, ו'היא' תמכור אותה, האם יהיה מוטל עליה לשלם מיסים, או שזה כמו שאני קונה לה דירה. שאלה שניה, אם תהיה לה דירה חוץ מהדירה הזאת, האם צריך לשלם מיסים על דירה שקבלו במתנה.
  • 1 הצבעות
    17 פוסטים
    947 צפיות
    ה
    אם מישהו יודע על אחד שבקי בשוק של פתח תקוה בהתחדשות עירונית ולא חרטטן אשמח שיכתוב את פרטיו.
  • קבוצת רכישה בעד או נגד

הועבר נדל"ן ומשכנתאות קבוצת רכישה
    9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    562 צפיות
    ש
    @שמואל לפעמים שמקבלים הצעה כמו דירה מקבוצת רכישה שהיא זולה משמעותית מהשווי בשוק אז זה נשמע מפתה עצה שלי תיקח דף ותכתוב את היתרונות לדוגמא: מיקום ,נוף,מחיר וכו לעומת החסרונות ויש בשפע (אתה היזם, מימון יקר, מישהו לא משלם אתה אחראי, תביעות משפטיות) ותשאל את עצמך האם שווה לי הנחה של מאתיים אלף שקל בשביל זה שתראה גם את הסיכון ולא רק את הסיכוי