דילוג לתוכן

מה עדיף עכשיו ת"א 125 S&P 500 ?

שוק ההון והשקעות
18 8 161 8

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    7 פוסטים
    214 צפיות
    תכנון נכוןת
    הדרך הנכונה היא להפקיד בהוראת קבע, ולא לנסות לתזמן לא את השוק ולא את הדולר, העליות הגדולות ביותר בשוק לא קרו לא לפני משבר ולא אחרי, הם קרו באמצע!! מצרף מצגת שעשיתי על הדולר/שקל pdf24_converted.pdf
  • 7 הצבעות
    24 פוסטים
    467 צפיות
    רואה את הנולדר
    @דוד-בן-זיקרי כתב בביטקוין צונח: מה עושים עכשיו?: אולי בהזדמנות ארחיב על. זה אני אשמח שתרחיב אני לא באמת מצליח להבין כל פעם שהוא נופל אני חושב שאולי הפעם הוא יהפך להיות היסטוריה
  • קרן סל מחקה S&P של מגדל

שוק ההון והשקעות שוק ההון קרן סל
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    63 צפיות
    י
    מעוניין להשקיע בקרן סל מחקה S&P בכשרות גלאט הון, מצאתי את הקרן הזו מגדל 1162189 עם דמי ניהול אפסיים (0.01), אבל אני מבין שהיא לא מחקה את כל המדד אלא לפי ערכים של איכות הסביבה וכד'. אשמח לחוו"ד מהמומחים עליה. האם הקרן מומלצת בכל זאת להשקעה ארוכת טווח? אציין שראיתי שהתשואות שלה גבוהות יותר ביחס למחקה S&P של מור 1165810 (דמי ניהול 0.12). תודה רבה.
  • עוקב מדדי מניות או S&P500

שוק ההון והשקעות עוקב מדדי מניות
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    137 צפיות
    כרמיאליכ
    @אנונימי2 ראה כאן
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    190 צפיות
    צ
    @חיים-פלדמן התשובה לשאלה היא תלוי, ברמת העיקרון השקעה ח"פ תביא תשואה יותר גבוהה, מאשר הפקדה חודשית. כלומר אם תפקיד כל חודש 1,000 ש"ח למשך 10 שנים, סך ההפקדה הוא 120,000 ש"ח, אבל בפועל בגלל התשואה זה יהיה יותר. ואם תפקיד ח"פ 120,000 ש"ח, אחרי 10 שנים אמור להיות שם יותר מאשר האופציה הקודמת. אבל אם תהיה ירידה גדולה בדיוק אחרי ששמת את ההפקדה ח"פ, אז ייתכן שייקח זמן עד שתתחיל להרויח. כך היה בעשור האבוד בתחילת שנות ה-2000 בS&P500. אז באמת מי שהפקיד הפקדה חודשית הרויח יותר מאשר מי שהפקיד ח"פ. לא בדקתי כרגע, אולי אח"כ אני אעלה ע"ז כמה דברים. עכ"פ לגבי העתיד א"א לדעת מה יהיה, אבל אם מדובר לטווח הארוך, הפקדה ח"פ תביא תשואה יותר טובה.