דמי חברות בקרן למחייתם
-
אני מנוי בקרן למחייתם
ודמי החברות והתפעול הם 3 ש"ח בחודש,
האם הגיוני שעלויות התפעול החודשיות מגיעות לקרוב ל100 אל"ש?
או שזה סתם ביזנס פרטי (לא שיש בעיה אם זה כך, רק נשמע כאילו זה עלויות )נ.ב. מקווה שאני שואל במקום הנכון בפורום
@אב-מאושר אם תחשב משכורות (לא בשמיים - בסוף יש שם אנשים שעובדים בזה במשרה מלאה) פירסום / קופירייטר וכו' אין לי מושג במחירים האלה אבל בהחלט יכול להיות סביר
מה גם שזה מחיר די אחיד בלי קשר לגביה לטובת היתומים (כלומר זה לא משהו שאמור לעלות במידה וחלילה יהיו יותר יתומים) -
אני מנוי בקרן למחייתם
ודמי החברות והתפעול הם 3 ש"ח בחודש,
האם הגיוני שעלויות התפעול החודשיות מגיעות לקרוב ל100 אל"ש?
או שזה סתם ביזנס פרטי (לא שיש בעיה אם זה כך, רק נשמע כאילו זה עלויות )נ.ב. מקווה שאני שואל במקום הנכון בפורום
@אב-מאושר יש את לרווחתם, ללא דמי ניהול כלל.
לרווחתם.pdf -
@אב-מאושר יש את לרווחתם, ללא דמי ניהול כלל.
לרווחתם.pdf@מחשב-מסלול-מחדש אם קופות העיר עומדת מאחורי זה הייתי חושב טוב על כל מיני אותיות קטנות קימות ולא קימות השירות שלהם בערבים גרוע בלשון המעטה(לתועלת, מידיעה של מקרים מסוימים מגוף ראשון).
-
@מחשב-מסלול-מחדש אם קופות העיר עומדת מאחורי זה הייתי חושב טוב על כל מיני אותיות קטנות קימות ולא קימות השירות שלהם בערבים גרוע בלשון המעטה(לתועלת, מידיעה של מקרים מסוימים מגוף ראשון).
@השומר תודה על המידע.
השאלה האם זה קיים גם בתוכנית הזאת, כי כל אחד צריך לקבל בה.
בכל מקרה אני לא שם. -
@מחשב-מסלול-מחדש אם קופות העיר עומדת מאחורי זה הייתי חושב טוב על כל מיני אותיות קטנות קימות ולא קימות השירות שלהם בערבים גרוע בלשון המעטה(לתועלת, מידיעה של מקרים מסוימים מגוף ראשון).
-
אפשר לקבל פרטים?
@מתיתיהו אני ממש לא רוצה לרכל, ואני גם יודע ממה שאני מכיר וגם משער שיש שם אנשים צדיקים שמרבים חסד בעולם, אבל כנראה שהמודל של 72 שקל לחודש מקסימום איכשהו לא אפשרי והם דוחים תביעות מחמת סיבות משונות או סתם מריחת זמן, זה השערה שלי ללמד זכות במקום שצריך ונכון ללמד, רק אמרתי שצריך לבדוק את התנהלות המערכת בשביל לקבל החלטה מושכלת לאיזה קרן להשתייך. אוסיף שאני לא מבין מה העניין להתחרות בשני קרנות קיימות וגם אם למחייתם מרוויח איזה משכורת ויש הוצאות, גם בשאר הקופות יש משכורות לחלק מהאנשים והוצאות פרסום שונות אז בסוף 100 אחוז צדקה תמיד מורכב מחלקי הוצאות שונות.
-
@מתיתיהו אני ממש לא רוצה לרכל, ואני גם יודע ממה שאני מכיר וגם משער שיש שם אנשים צדיקים שמרבים חסד בעולם, אבל כנראה שהמודל של 72 שקל לחודש מקסימום איכשהו לא אפשרי והם דוחים תביעות מחמת סיבות משונות או סתם מריחת זמן, זה השערה שלי ללמד זכות במקום שצריך ונכון ללמד, רק אמרתי שצריך לבדוק את התנהלות המערכת בשביל לקבל החלטה מושכלת לאיזה קרן להשתייך. אוסיף שאני לא מבין מה העניין להתחרות בשני קרנות קיימות וגם אם למחייתם מרוויח איזה משכורת ויש הוצאות, גם בשאר הקופות יש משכורות לחלק מהאנשים והוצאות פרסום שונות אז בסוף 100 אחוז צדקה תמיד מורכב מחלקי הוצאות שונות.
-
בתקווה שזה לתועלת מקרה א. נכנסו לקישקע של המשפחה מי בדיוק עונה להגדרה של ילדים שומרי תורה ומצוות האבא זצ"ל היה ת"ח גדול וממש היה צורך להפעיל קשרים. מקרה ב.האלמן היה נראה להם אדם אמיד מדי ולקח זמן לשכנע שזה רחוק מהמציאות. מקרה ג.האמא ז"ל נפטרה וטענו שלא ציינו ענין רפואי שנקרא מהותי למרות שכמה רופאים טענו שזה היה משהו נורמלי ובכלל לא מזה נפטרה.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות