למה בגדי נשים כל כך יקרים?
-
@חופש-כלכלי א. אתה בטוח שנמכרים אלפיים בכל שנה, ב.זה ממותג כמשהו למעוטי יכולת ג.כמה אלפים זה עדיין מעט ביחס לכמה שנמכר בכללי, וביחס לשכבה שחושבת שהיא שווה יותר כשהיא משלמת 20 אלף ומעלה על פאה.
-
בפאות עוד רואים שיש כאלו שמנסים להתחרות ולהציע זול יותר,
לכאורה זה לא מוריד את השוק הכללי, (אולי בלי זה היה יותר גרוע) כי בסוף כנראה האיכות שלהם פחות במידת מה.
אבל בבגדי נשים נראה שגם זה לא קיים.
מה גם שבבגדים לכאורה היה אמור להיות הרבה יותר קל לייצר משהו טוב וזול, ביחס למורכבות של פאה.זה נכון שיש כאלו שישלמו את המחיר הגבוה בכל מקרה העיקר לקנות מותג
אבל יש כל כך הרבה שלא, ואין להם פתרון אמיתי. -
לכאורה זה לא מוריד את השוק הכללי, (אולי בלי זה היה יותר גרוע) כי בסוף כנראה האיכות שלהם פחות במידת מה.
מה גם שבבגדים לכאורה היה אמור להיות הרבה יותר קל לייצר משהו טוב וזול, ביחס למורכבות של פאה.זה נכון שיש כאלו שישלמו את המחיר הגבוה בכל מקרה העיקר לקנות מותג
אבל יש כל כך הרבה שלא, ואין להם פתרון אמיתי.@הקול-השפוי לדעתי יש הרבה היתכנות בדבריך אם אתה ראש יזמי תרים את הכפפה ליצור מיתוג במחיר שפוי מה שיענה על צור הדמיון והחיסכון בכיס.
-
@הקול-השפוי לדעתי יש הרבה היתכנות בדבריך אם אתה ראש יזמי תרים את הכפפה ליצור מיתוג במחיר שפוי מה שיענה על צור הדמיון והחיסכון בכיס.
@הקול-השפוי לדעתי יש הרבה היתכנות בדבריך אם אתה ראש יזמי תרים את הכפפה ליצור מיתוג במחיר שפוי מה שיענה על צור הדמיון והחיסכון בכיס.
אני אברך כולל ופחות בעניין...
השאלה שלי היא איך זה לא קרה עד היום
לא חסרים אנשים בעלי יוזמה -
לא חסרים אנשים בעלי יוזמה@הקול-השפוי אשריך לדעתי אולי בגלל שזה תחום של נשים גבר חרדי יותר מורכב להיכנס להבנת התחום מה הולך וכו... באמת המצב קטסטרופה כאילו לא חסר יוקר המחיה הטבעי.
-
@הקול-השפוי אשריך לדעתי אולי בגלל שזה תחום של נשים גבר חרדי יותר מורכב להיכנס להבנת התחום מה הולך וכו... באמת המצב קטסטרופה כאילו לא חסר יוקר המחיה הטבעי.
@הקול-השפוי אשריך לדעתי אולי בגלל שזה תחום של נשים גבר חרדי יותר מורכב להיכנס להבנת התחום מה הולך וכו... באמת המצב קטסטרופה כאילו לא חסר יוקר המחיה הטבעי.
לא חסר נשים שיכולות לעסוק בזה
ו(כמעט) לכל גבר חרדי יש אישה -
לא חסרים אנשים בעלי יוזמה@הקול-השפוי לדעתי יש הרבה היתכנות בדבריך אם אתה ראש יזמי תרים את הכפפה ליצור מיתוג במחיר שפוי מה שיענה על צור הדמיון והחיסכון בכיס.
לא חסרים אנשים בעלי יוזמהאתה משקיע בשוק ההון
ובעלי החנויות משקיעים בשוק הבגדים
הם רואים את שורת הרווח וזה התוצאה
לצערינו -
אבל יש כל כך הרבה שלא, ואין להם פתרון אמיתי.תנו לי להעיר נקודה קצת אחרת.
שוק הביגוד הוא אחד הקשים במגזר.וזה אגב גם התשובה לדעתי לשאלה שהעליתם
בבגדים לכאורה היה אמור להיות הרבה יותר קל לייצר משהו טוב וזול
דברים זולים נמכרים ככאלה בשל העובדה שהם נמכרים בסטוקים.
בגדי נשים אי אפשר להציף את השוק כי אז הם לא נמכרים בכלל.
מלבושי כבוד יש מחלקה של בגדי נשים,
הם נמכרים מעט מאוד,
וביחס לבגדי הילדים שנחטפים ואוזלים,
הבגדים האלו נשארים במלאי
וזאת בשל העובדה שהם נמכרים רק לנשים בודדות שמרגישות מסוגלות ללכת איתם,
זאת בשונה מחלוקים/מצעים ועוד דברים שלא מסתובבים איתם בריש גלי.נוסף על כך,
לבגדים יש זמן מדף קצר מאוד,
ומהר מאוד צריך למכור אותם בהנחות משמעותיות-
בקיץ ל''ג בעומר , יום העצמאות.
בחורף- חנוכה, סיילים של סוף שנת המס.
בסוף העונה-
הבגדים נמכרים בהנחות עצומות של 10-80% מה שלעיתים הופך את אחזקת החנות בתקופות אלו ללא כלכלית.אני מכירה באופן אישי 2 נשים שהיו בעלות מכירה של בגדי נשים,
שתיהן סגרו מותגים מצליחים, מפורסמים ומוכרים בהפסדים לא פשוטים.אל תשכחו בכל תחום אחזקת עסק התייקרה דרמטית:
הוצאות של מיתוג, פרסום, שיווק, אסטרטגיה, עיצוב פנים, שכירות מקום יקר וכו',
זינקו בשנים האחרונות הן מבחינת העלות והן מבחינת הצורך בכל דבר כזה.
אם פעם מי שהיה מוכר בגדים טובים היה מקבל לקוחות והרבה,
היום כל תחום צריך מיתוג איכותי-
אפילו משנת יוסף (או פרויקט דיור מוזל בעכו..)
וכאן אין את האופציה של שיכפול המוני כמוסבר לעיל. -
את צודקת שהעלויות התייקרו
אבל הטענה של @הקול-השפוי שמלכתחילה הרווחים מאוד גדולים -
את צודקת שהעלויות התייקרו
אבל הטענה של @הקול-השפוי שמלכתחילה הרווחים מאוד גדולים -
לצערינו@הקול-השפוי לדעתי יש הרבה היתכנות בדבריך אם אתה ראש יזמי תרים את הכפפה ליצור מיתוג במחיר שפוי מה שיענה על צור הדמיון והחיסכון בכיס.
לצערינואני ממש לא מצפה מאף אחד לעשות חסד
רק גרף ההתייקרות היה נראה שמישהו כאן קוצר רווחים גדולים מדי
וכשזה המצב שוק תקין אמור לפתור את זה וזו הייתה שאלתיכנראה שיש עוד חלקים שאנחנו פחות יודעים.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות