כנס גמ"ח יד שמשון ניסן תשפ"ו - מתעדכן
-
נכון אבל מהמקום שלי כמלווה אני מסכימה מאוד עם הסכנה והבורות של הרבה אנשים שלא מתמצאים.
אתם יודעים כמה אברכים לוקחים חצי מיליון ש''ח ושמים בשוק ההון כי זה נח יותר מאשר לרכוש דירה והם שמעו על ה S&P?
וזה וודאי עלול להיות סיכון עצום. -
וואו
הקשבתי לכנס של יד שמשון ובמיוחד לדבריו שו טופורוביץ ואני מזועזע מהטיעונים...
ממליץ לכולם להקשיב לדבריו ולהביע דעה נקיה הן על עוצמת הטיעונים וההוכחה מחובת הלבבות שמדד הS&P יקרוס מתישהוא@אבי-ה-נערה חבל מאוד שאנשים מקבלים את הידע והרושם הראשוניים על שוק ההון מאנשים שיודעים רק להפחיד ולתת את הצד השלילי של הסיכון.
ממליץ לך, לטופורוביץ ולכולם לקרוא את הספר "איך מחתנים ילדים" בו הסברתי בהרחבה איך המדד עובד ולמה זה ממש לא מטופש כמו שהוא מנסה לטעון.
-
מה התחדש שם?
-
נכון אבל מהמקום שלי כמלווה אני מסכימה מאוד עם הסכנה והבורות של הרבה אנשים שלא מתמצאים.
אתם יודעים כמה אברכים לוקחים חצי מיליון ש''ח ושמים בשוק ההון כי זה נח יותר מאשר לרכוש דירה והם שמעו על ה S&P?
וזה וודאי עלול להיות סיכון עצום.@מרים-הורביץ-נכסים יש גם סיכון בנדלן. ושמה אנשים לוקחים מינופים הרבה יותר מסוכנים. אולי תכתבי גם על זה?
-
וואו
הקשבתי לכנס של יד שמשון ובמיוחד לדבריו שו טופורוביץ ואני מזועזע מהטיעונים...
ממליץ לכולם להקשיב לדבריו ולהביע דעה נקיה הן על עוצמת הטיעונים וההוכחה מחובת הלבבות שמדד הS&P יקרוס מתישהואספר לנו
ספר לנו
אתה רציני? לאמלק לך שעה שלימה? אני ימנע ממך את העונג הצרוף של דבריו?
עיין בקול הלשון ותתענג עם הציבור -
@מרים-הורביץ-נכסים יש גם סיכון בנדלן. ושמה אנשים לוקחים מינופים הרבה יותר מסוכנים. אולי תכתבי גם על זה?
@מרים-הורביץ-נכסים יש גם סיכון בנדלן. ושמה אנשים לוקחים מינופים הרבה יותר מסוכנים. אולי תכתבי גם על זה?
אין בזה ספק.
ב''ה הסיפוק שלי כשאנשים מגיעים אלי ואני מוריה אותם מהתוכניות שלי.לא מזמן הגיע אלי לקוח לליווי,
ואחרי תהליך משמעותי הבנתי שבשבילו מסוכן להיכנס להשקעה נוספת,
החזרתי לו את דמי הליווי מלבד מה שגביתי עבור הפגישות שביצענו זאת על אף השעות הרבות שהשקעתי בניתוח התיק המורכב שלו.אין ספק שיש דברים מאוד מסוכנים,
אבל יש גם מקום לחינוך הציבור בשוק ההון. -
פוסט זה נמחק!
-
חייב להגיד שהבחור מבין את שוק ההון ברמה גבוהה מאוד .
הטיעון שלו הוא לא נגד השקעה בשוק ההון , אלא נגד התפיסה שאנחנו יכולים להחזיק מעמד גם במשברים גדולים .
יש כאן מישהו שיכול לומר שהוא טועה ?כתבתי על זה כאן בעבר שישנם נתונים על חוסר רציונליות והבנה של השוק הזה https://forum.benakel.org/post/13201
-
חייב להגיד שהבחור מבין את שוק ההון ברמה גבוהה מאוד .
הטיעון שלו הוא לא נגד השקעה בשוק ההון , אלא נגד התפיסה שאנחנו יכולים להחזיק מעמד גם במשברים גדולים .
יש כאן מישהו שיכול לומר שהוא טועה ?כתבתי על זה כאן בעבר שישנם נתונים על חוסר רציונליות והבנה של השוק הזה https://forum.benakel.org/post/13201
@דוד-בן-זיקרי מה המסקנה שלך מזה?
ומה המסקנה שלו?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות