-
@daniel-n ואתה רוצה לסחור בעצמך או בחברה שהזכרת?
-
מ מונטיפיורי העביר נושא זה מ-תעסוקה, עסקים ויזמות
-
הייתי מעדיף בחברה שהזכרתי או אחרת שאיני מבין כ״כ איך ובמה להשקיעה אבל אם אין אפשרות אז אני יעשה בעצמי בקרנות מחקות מדד
@daniel-n החברה שהזכרת היא בעצם כמו החברות של הקופת גמל להשקעה בארץ?
אם לא אז אני לא יודע. -
כן זה הפירוט שמה הם עושים https://www.yomoni.fr/performances/profils-investissement
אם לא איך אני יכול לדעת באיזה מחקה מדד ומותר לי להשקיעה והאם יש מדריך ללמוד איפה להשקיעה תודה -
בצרפת איפה שאני נמצא הרבנים לא כ''כ מכירים הנושא ואני רואה הרבה יהודים שמשקיעים במניות... ולא יודעים שיש בעיות הלכתיות אם אפשר הייתי רוצה לעורר הבעיה בקרב הציבור החרדים ולמצא פיתרון כמו שיש בארץ עם כשרות של העדה החרדית או הכשר אחר אבל קודם כל רציתי לדעת אם יש באמת בעייה ופתרון
תודה -
תפנה לר' שמואל נדל
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות