דילוג לתוכן

שאגת הארי - משכורת

כלכלת המשפחה
1 1 20 1
  • שאלה -
    אשתי עובדת בשתי עבודות. באחת קיבלה משכורת על המלחמה, ובאחת לא [שם היא לפי ימים / שעות].
    האם מישהו יודע האם ניתן לצאת לחל"ת רק על העבודה האחת?.
    ואם כן איך עושים זאת?, וכמה מקבלים?
    שמעתי שיש אפשרות שהמדינה תחייב את המעסיק לשלם על ימים אלו, למרות שלא משלם בד"כ על חגים וחופשות [עובד שעתי / יומי], מישהו יודע מה התנאים??
    אשמח למידע .
    תודה.

נושאים מוצעים

• אתה לא הלקוח...

כלכלת המשפחה סוכן ביטוח מסעדה לקוח
    3
    5 הצבעות
    3 פוסטים
    110 צפיות
    י
    יפה, קשה מאוד לעמוד בפיתויים שמציעים לנו מכיוונים אינסופיים. במשיאים הקפדנו לתת אפשרות להתחבר דרך כלל חברות הביטוח ובתי ההשקעות בארץ, בכדי שלא יהיה אינטרס. שיתוף הפעולה הראשון היה עם בית ההשקעות מיטב, שהרבה סוכני ביטוח בפרט בציבור שלנו לא נותנים את האפשרות של בתי השקעות משיקולים שלהם. מיטב הגיעו למקום ראשון במסלול המעקב אחרי ה-S&P 500, ויש להם את המגוון הרחב ביותר של מסלולים כשרים, גם העדה וגם גלאט הון. כמו״כ בעסק הפרטי..
  • 8 הצבעות
    6 פוסטים
    145 צפיות
    ניסן עציונינ
    @דוד-גולדברג said: @ניסן-עציוני הסברת בצורה לא נכונה מה זה ליווי כלכלי ואז שאלת שאלות? דוד ידידי ורעי, איפה הסברתי בטור מה זה ליווי כלכלי. הטור הזה מסתיים בסימן שאלה, ונפתח בקריאה למאמנים כלכלים לתת עליו תגובה, אבל זה לא ממש המטרה, הצורה שבה הגשתי את הדברים נועדה בעיקר לעורר את הקוראים, את אלו שעמלים קשה מאד בשביל לחסוך בפרטים הקטנים ומתקשים להסתכל על התמונה הגדולה, הם לא לבד, גם אני נמצא במשבצת הזו, אני גם מוצא את עצמי לא פעם חוסך בפרטים הקטנים, כשברור לי שאם המוח שלי לא היה עסוק באיתור מבצעים הייתי מכניס הרבה יותר כסף מזה שחסכתי.
  • ביטוח לאומי לבחורי ישיבות

כלכלת המשפחה ביטוח לאומי
    6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    102 צפיות
    חופש כלכליח
    עובד משק בית זה הכי זול
  • שתפו קווי מידע בנושא כלכלה והשקעות

הועבר כלכלת המשפחה קו המידע
    11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    332 צפיות
    9988779
    https://revach.pages.dev/
  • 0 הצבעות
    20 פוסטים
    651 צפיות
    ש
    @נער-ישראל במצב הנוכחי אין לזה שום השפעה. אין לי מושג מה יקרה אם (ח"ו) יהיה חוק גיוס