דילוג לתוכן

מענה לטענות של דוד טופורוביץ

נושאים מוצעים

• 16 הצבעות
    22 פוסטים
    532 צפיות
    אבי ר.א
    @מחשב-מסלול-מחדש באמת לא ברור לי למה. @מונטיפיורי לעיונך. לאחרונה שמתי לב שכבר לא נותן לי התראות על שהזכירו אותי, וחשבתי שזה שינוי שנהיה בפורום, עכשיו אני מבין. תודה על תשומת הלב.
  • 6 הצבעות
    5 פוסטים
    201 צפיות
    ביזנייעסב
    @קרעסטיר said: לא יודע למה היא צריכה להיות גם פסיבית בשביל המאמר שתהיה אקטיבית לגמרי אני ממש לא מביע דעה כלפי משקיעים אקטיביים, שיעשו כטוב בעיניהם. אני כן מצביע על תופעה, שבעקבות המשקיעים המשלבים, שעסוקים בעדכונים על בסיס יומיומי, כלל הפאסיביים נגררים להתמודדות עם טענות שלא רלוונטיות כלפיהם כמו שכבר כתבתי. @רק-יגיעה-בתורה said: שנקודת הכניסה כעת איננה טובה החרגתי בדבריי את ההתנהלות בכניסה הראשונית. @רק-יגיעה-בתורה said: אדרבה זה מצוין מועיל מעשיר מחכים וגורם להשקעה פסיבית יותר חכמה. תרשה לי להישאר חלוק עליך.
  • 15 הצבעות
    46 פוסטים
    977 צפיות
    מ
    @צמיחה said: רק השבוע האחרון קיבלתי שאלה ממישהו שכבר לקח משכנתא של 700 אל"ש עבור השקעה בסנופי, והוא רוצה למנף בעוד מיליון ש"ח. הרצון להתעשר מהר - ממש מסוכן. הדגשתי כמה פעמים, שכל הלוואה חדשה צריכה להיות כזאת שתהיה מסוגל להחזיר אותה גם אם תפסיד את כל הכסף.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    319 צפיות
    BRISKERB
    @רחל-עומסי הבנתי שבהראל וכדומה אפשר לקבל 0.6 אבל בתשואות זה נראה שמיטב עושים עבודה יותר טובה ונראה לי ששוה לוותר על 0.15 בשביל לקבל תשואה גבוהה יותר בפער ולגבי הנטרול מטח ככה בנוי המסלול עוקב מדדי מניות של מיטב אבל אני אשמח לשמוע אם את חושבת שכדאי מסלולים אחרים ו/או חברה אחרת ובכל מקרה בהתחלה הסכומים נמוכים וזה לא כל כך משנה...לא??
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    303 צפיות
    אבי ה-נערהא
    @שבתי-בבית-ה ביקשתי מGPT בשבילך למרות ירי טילים ומצב בטחוני רגיש, הבורסה בת"א ממשיכה לעלות, כשהמשקיעים מתעלמים מהסיכונים ומתמקדים בתרחישים אופטימיים. הכסף המוסדי שזורם לשוק תורם לעליות, אך קיימת אזהרה: תרחישים שליליים רבים, כמו מלחמות, פגיעה בתשתיות, וגירעון תקציבי - אינם מתומחרים כראוי. תוספת שלי: כולם אוהבים ווינרים, כשנתחיל לדשדש או להנזק מעבר לסטנדרט הבורסה תגיב אחרת.