דילוג לתוכן

השקעה ללא סיכון לטווח הארוך, ניפוץ המיתוס שהתקבע.

• לא ירדתי עדיין לרזולוציה הזו , אם זה ממש חשוב אני יכול לעשות שיעורי בית

• לא ירדתי עדיין לרזולוציה הזו , אם זה ממש חשוב אני יכול לעשות שיעורי בית

@דוד-בן-זיקרי said:

לא ירדתי עדיין לרזולוציה הזו , אם זה ממש חשוב אני יכול לעשות שיעורי בית

טענת שהשוק היפני יש אומרים שהיה חזק יותר מארצות הברית
    זה טענה חדשנית שטעונה הסבר,
    ולשאלתך- אשמח לשיעורי בית.

• חבל שאתה לא עם אותו שם בשנ הניקים שלך....

עניתי לך במקום אחר ואני מעתיק:

לא הוזכר במאמר האפשרות המומלצת והמדוברת ביותר - להשקיע בפריסה חודשית
    כלומר, לא להכניס את כל הכסף בבת אחת אלא כל חודש קצת וכך גם העשור האבוד היה מניב הרבה.

תפסיקו להביא את השוק היפני שדיבר על כלכלה שהיו שחזו לה נפלאות.
    לא דומה בעליל לעוצמתו של השוק האמריקאי.

הדיון על התנודתיות "גונבת" תשואה לא קשור לעניין
    כשמדברים על 10% בעשור האחרון זה כולל את זה בתוכו.

אין שום עניין ללמוד את הנושא, לימוד הנושא (או יותר נכון חינוך הציבור שהוא זה שאמור להבין את הנושא) מביא אנשים לטעויות טרגיות.

יש עניין לדעת:

1. השקעה במדדים היא רק לטווח ארוך.
    2. להשקיע בפריסה לאורך זמן.
    3. להתעניין כמה שפחות במצב המדד.
    4. להשקיע בs&p 500על סמך עוצמתו של השוק האמריקאי והמחמירים יכולים מדד עולמי.
      אם יש עוד משהו שהמשקיע המתחיל צריך לדעת אשמח לדעת אותו גם.

@הקול-השפוי said:

חבל שאתה לא עם אותו שם בשנ הניקים שלך....

טופל!

נושאים מוצעים

• 4 הצבעות
    4 פוסטים
    225 צפיות
    אבי ר.א
    @צמיחה כתב במשכנתא כדי להשקיע בשוק ההון: כשהבית יגדל יצטרכו להגדיל הכנסות. שיגדילו כבר עכשיו... אתה לא יכול לומר כזה דבר באופן כללי, בפרט שכשהבית גדול יותר קשה להגדיל הכנסות.
  • 1 הצבעות
    6 פוסטים
    258 צפיות
    צ
    @בן-עליה הכי פשוט זה להשקיע בהו"ק לקרן מחקה מדדים, אם אתה רוצה לקחת הלוואה, אתה כבר צריך להבין יותר מה הסיכונים. אני ממליץ לך לחפש כאן בפורום ולהחכים עוד באשכולות שעוסקים בזה, או לקחת ייעוץ.
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    235 צפיות
    ש
    @גמל-און כתב בפיילוט חדש ומעניין מזירת ההשקעות – מזהים לכם כסף פנוי בעו"ש ומציעים השקעה אוטומטית: מה דעתכם על הרעיון להרים מערכת דומה שתזהה מתי יש יתרות זמניות, תשקיע אותן בקרן כספית ישירות בבנק, ותמכור אוטומטית לפני חיובים צפויים כמו אשראי? ותצטרך לבקש את אישור המערכת במקרה של בלת"מ למכור לפני הזמן?
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    979 צפיות
    מנחם 22מ
    @ניסן-עציוני דיבורים כמו חול מה עם יועץ שלא מבטל אחרי שמשלמים לו
  • השקעה ושמה 'אופציות' - מאמר ראשון

הועבר שוק ההון והשקעות
    33
    16 הצבעות
    33 פוסטים
    3k צפיות
    ס
    אפשר להוסיף למעלות של האופציות 1 .בשביל מי שרוצה להתמנף הוא מקבל ריבית מוסדית שלא יכל להשיג כמשקיע קטן וגם שהריבית מגולמת במחיר האופציה וממעטת את הרווח הון והופכת את הריבית ששילם על המינוף כפטורה ממס ,מה שלא היה קורה אם היה לוקח הלוואה חיצונית או לווה כסף מהברוקר. 2.נחדד יותר נקודה שלא נתבארה כל הצורך בשביל מי שמשקיע בקניית אופציה ארוכת טווח בתוך הכסף הוא זוכה להגנה כפולה ההפסד המקסימלי הוא מחיר האופציה וגם כשהוא יגלגל את האופציה למשל שנה לפני פקיעתה אם השוק ירד ,הוא יראה שההפסד הון שלו יותר קטן מאם היה קונה את הנכס עצמו עם ריבית דומה על המינוף כי ככל שהאופציה מתקרבת לכסף הערך החיצוני שלה עולה עכשיו כשהוא יגלגל ולמשל נכס הבסיס יעלה בחזרה למחיר הכניסה הוא יראה שהוא הרוויח בזכות התנודתיות של הנכס כמובן שצריך שיהיה לא את האפשרות הכלכלית להמשיך לגלגל את הפוזיציה אבל לאורך זמן למשקיע הממונף גלגול אופציות הוא כלי שחוסך בריבית ,חוסך במס וגם מפחית תנודתיות ונותן יותר בטחון למי שמשקיע לטווח הבינוני כי הוא יפסיד הרבה פחות ממי שקנה נכס הבסיס וגם בשוק מדשדש יש לו אפשרות להרוויח או לפחות לכסות את ההוצאות ריבית המינוף לא להפסיד מזה שהוא ממונף בשוק יורד .