דילוג לתוכן

הנחה בארנונה

צרכנות, סקירות והמלצות
6 5 250 5
  • אני קיבלתי הנחה בארנונה ויצא לי שאני אמור לשלם חודשי 1556.2 לשובר דו חודשי
    ובחשבון שנתי זה אמור לצאת 9337.2 משום מה היה נראה לי ששילמתי יותר ולכך פניתי לערייה
    לקבל פירוט על כל השתלומים ששילמתי לשנת 2025 ונדהמתי לגלות ששילמתי 11934.8 פער של כמעט 2597 ש''ח
    אני מנסה עכשיו לטפל בזה אם מישהו נתקל בזה והצליח לסדר את זה נא עדכנו
    וכן תנסו גם אתם לבדוק מה וכמה ולמה שילמתם

• אני קיבלתי הנחה בארנונה ויצא לי שאני אמור לשלם חודשי 1556.2 לשובר דו חודשי
    ובחשבון שנתי זה אמור לצאת 9337.2 משום מה היה נראה לי ששילמתי יותר ולכך פניתי לערייה
    לקבל פירוט על כל השתלומים ששילמתי לשנת 2025 ונדהמתי לגלות ששילמתי 11934.8 פער של כמעט 2597 ש''ח
    אני מנסה עכשיו לטפל בזה אם מישהו נתקל בזה והצליח לסדר את זה נא עדכנו
    וכן תנסו גם אתם לבדוק מה וכמה ולמה שילמתם

@החושב אם שילמת יותר ממה שהיית צריך.. תקבל החזר\קיזוז.
    השאלה האם הייתה לך אז הנחה.
    לי באופן אישי גבו כמה פעמים יותר, ותמיד זה קוזז.

• תנסה לתעד את הפניות לעירייה אחרי שלוש פעמים אם זה לא מטופל תפנה למבקר המדינה
    הוא אלוף בלטפל בבעיות כאלה.

• תנסה לתעד את הפניות לעירייה אחרי שלוש פעמים אם זה לא מטופל תפנה למבקר המדינה

@חופש-כלכלי said:

אתה אומר מידיעה?
    תוכל לפרט על מקרה דומה?

• @החושב אם שילמת יותר ממה שהיית צריך.. תקבל החזר\קיזוז.
    השאלה האם הייתה לך אז הנחה.
    לי באופן אישי גבו כמה פעמים יותר, ותמיד זה קוזז.

@מחשב-מסלול-מחדש יכול להיות אך אם לא הייתי בודק את זה זה היה נשאר כך

• @חופש-כלכלי said:

אתה אומר מידיעה?
    תוכל לפרט על מקרה דומה?

@מזומנים said:

תוכל לפרט על מקרה דומה?

אני מכירה כמה וכמה מקרים הוא סייע:
    פניות מול הבנקים,
    רישום למעונות, דרגה ועוד.

אני גם פניתי בזמנו לועדת הכנסת לפניות הציבור בתלונה על בנק הדואר,
    והם עזרו לי מיד-
    vz@KNESSET.GOV.IL

פניתם אליהם ב 2021 לגבי הודעות על חבילות מהדואר-
    To: ועדת פניות הציבור vz@KNESSET.GOV.IL
    Subject: אפליה חמורה באתר הדואר לבעלי טלפונים כשרים

ציטוט:

עוד מח"כ אייכלר בקול חי: בעבר פעלנו בוועדה לפניות הציבור שכל הבנקים והמשרדים הרלוונטיים משאירים הודעות קוליות לטלפונים כשרים. באותה מידה המדינה יכולה להשאיר הודעות טלפוניות בנוגע לקורונה ולהנחיות משרד הבריאות.

בבנק הדואר לא מאפשרים לשייך חבילות לנייד כשר.

ההודעות מגיעות מאוחר מאוד ובשל העובדה שרבות מהחבילות מקבלות מספר מעקב חדש- אין דרך לדעת מכך.

כמו כן, לא מעט חבילות חוזרות כיון שללקוח אין אפשרות לדעת שהחבילה הגיעה כי הדפים מגיעים רק לפעמים.

כך נוצר מצב אבסורדי, שהלקוח מגיע לבית הדואר (בנסיעה מיוחדת) ולמחרת מגלה שכבר שבוע ממתינות לו שם חבילות נוספות.

זוהי אפליה ממשית והטרחה מיותרת שיכולה להיפתר עם קצת רצון טוב.

אשמח מאוד לקבל מענה!!!

בכבוד רב,

מרים הורביץ

הם שלחו פנייה להנהלת הדואר וכיתבו אותי:
    לכבוד

מ"מ סמנכ"ל בכיר דואר, אורן לביאן

משרד התקשורת

שלום רב,

מצ"ב פנייתה של הגב' מרים הורוביץ לכנסת

הפונה מעלה בפנייתה הצעה לייעול שירותי הדואר לציבור החרדי המשתמש בטלפונים כשרים – שליחת הודעה קולית למקבלי חבילות מהדואר , בדומה לשירות המסרונים לניידים רגילים.

אנו פונים אליך בבקשה לשקול בחיוב את הצעתה ולהורות לחברת דואר ישראל לפעול בעניין

בברכה,

מירב שמעון

כנסת ישראל

ואכן פנו אלי מדואר ישראל שהדבר נכנס לביצוע.

מאז הפסקתי להשתמש בשירותי הזמנות מחו''ל כך שאיני יודעת האם הדבר הסתדר.

נושאים מוצעים

• צריכת גז

צרכנות, סקירות והמלצות ספק גז
    1
    2 הצבעות
    1 פוסטים
    39 צפיות
    ב
    לפני כמה חודשים עברנו בבנין לחברת גז חדשהחבר אמר לי שכדאי לנסות לעבור חברה כי יש פערים בין החברותרק כשהתחלתי לברר התברר לי כמה הפער הוא משמעותיובכן רבותי גם אני נענעתי בראשי ואמרתי "נו, עוד כמה שקלים, לא ישנה לי את המאזן החודשי" אבל אמרתי בא ננסה, כי חבר אחר אמר לי, אתה מתקשר לחברה ומאיים עליהם לעבור לחברה אחרת והם כבר משנים את שיטת "מצליח" אבל החברה שהייתי בה התעקשה לא להוריד את המחיר ע"י גלגול מאחראי שימור לקוחות לאחראי משמרת וכו' ואז כבר התעצבנתי. לפני כחודשיים עברנו לחברה שחרתה על דגלה להוריד את מחירי הגז הביתי והרי התוצאות לפניכם, למותר לציין כי לא קיבלתי שום דבר מהחברה החדשה וכו' רק מציל מן הארי וכו' יודגש כי הייתי צריך לנדנד הרבה זמן לחברה החדשה (משום מה) עד שהם הגיעו להחליף, אך אני כבר הייתי "פגוע" מהחברה הישנה שרציתי להחליף בכל מחיר.... מפאת לשה"ר  ואי רלוונטיות של החברה הישנה, לא שם את כל החשבונית אבל הרעיון שם ששילמתי למ"ק כ46 שח כולל מעמ+ דמי שימוש בסך כ40 ש"ח לחודשיים יצא בחשבונית ממוצעת כ230 ש"ח!!!!!!!!!!!! והנה מגיע החשבונית החדשה לחודשיים (כנ"ל בחברה הישנה) 57 שח בלבד!!!!!!!!!!! זה הזוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפער פי 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצו להחליף חברה או לפחות לאיים על החברה בה אתם נמצאים תפסיקו להיות פרייארים שנה טובה וגמר חתימה טובה
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    55 צפיות
    shimonS
    מעניין... קיבלתי, מעביר הלאה גופים גדולים עם ציי רכב נהנים מהנחות משמעותיות על דלק, ביטוח, טיפולים, חלפים וכו', אבל אנשים פרטיים לא זוכים להנחות כמעט בכלל. בדיוק בשביל זה הוקם מועדון חדש בשם דרייב קלאב שמטרתו לאגד כמות גדולה של נהגים כדי לייצר כוח צרכני משמעותי, וכך לייצר הנחות משמעותיות וקבועות לאורך זמן. מועדון דרייב קלאב הוקם בחודש מרץ ומאז צבר כבר כ-32,000 רכבים רשומים. הפעילות המסחרית שלו שכוללת מו"מ מול הגופים השונים להשגת הנחות קבועות משמעותיות, תתחיל כאשר יהיו רשומים במועדון 50,000 רכבים. השלב הנוכחי לפני ההגעה ל-50,000 רכבים רשומים מוגדר כשלב בניית הכוח, והמצטרפים בשלב זה יהיו פטורים מדמי מנוי לכל החיים. אני כבר הצטרפתי וזאת ההזדמנות להצטרף גם, ולהבטיח את האפשרות להנחות משמעותיות בתחום הרכב לטווח הארוך מצורף לינק להצטרפות https://driveclub.co.il/?ref=32AZTK88
  • 10 הצבעות
    24 פוסטים
    381 צפיות
    ס
    @קל-זכות said: אבל היו כל מיני נקודות שאפילו לא חשבתי לבדוק לדוגמה? ||סליחה שאני מנדנד, אבל ככה אני לומד דברים||
  • 9 הצבעות
    13 פוסטים
    658 צפיות
    nigunN
    @איציק-התותח כתב בהאשליה הגדולה של "התשלומים": כך אנחנו מוכרים את העתיד שלנו: אבל שיטה זו ממכרת, כי המוח שלנו קולט שאפשר להשתמש בתשלומים גם עבור דברים שהם חצי מותרות. לדוגמא: ספה, כיסא מנהלים, שואב שוטף, .......,........או מוצר שהוא חובה, רק שהשדרוג שלו הוא המותרות. והשדרוג יכול לקרות בלי שנרגיש, כי פחות מרגישים את הפרש המחירים כאשר יש פריסה רחבה של תשלומים. הכי מומלץ להחזיק רק בכרטיס דיירקט (חיוב מיידי). אם עובדים רק לפי התקציב (ובתקצבי שנתי) זה לא אמור לשנות אם מרגישים את התשלום או לא והאם יש מסגרת של 30K בכרטיס או לא ההוצאה אמורה להסתדר בתקציב ולא משנה אם זה מקרר או ספה
  • 0 הצבעות
    82 פוסטים
    6k צפיות
    ב
    איך עושים קישור שיתופי אם ניסיתי נכון הם ביקשו אתר שלי אולי לא עשיתי נכון אשמח להכוונה