סקר: בעקבות הסקר "התנהלות של לוכדי הנוכלים"
-
א אבי ר. התייחס לנושא זה
-
אני סבור שהוא אכן נוכל. אבל לא בגלל ששמעתי את השיחה, כי מהשיחה א"א להוכיח כזה דבר. אלא בגלל שאני סומך על איצ'ה שהוא אומר שדיינים חשובים הכריעו שהוא נוכל.
-
כהמשך לדיון באשכול הנ"ל העליתי עוד שני סקרים, כדי שיהיה יותר ברור מה דעת הציבור בענין.
זכות הצבעה לכל מי שיש לו דעה בנושא! נא להצביע.
בסקרים אלו ניתן להצביע ליותר מאופציה אחת.כרגע לא נותן, @מונטיפיורי לעיונך, (גם בסקר למעלה לא נתן לי לשנות הצבעה)(באם יש לך הערה והארה על הסקרים הנ"ל אשמח שתכתוב ואשתדל לתקן)
בסקר שלמעלה כל מי ששמע את השיחה יכול וכדאי שיצביע.
-
@אבי-ר. יישר כח. בהחלט סקר ברור.
אני סבור כאופציה השלישית וגם כמו האופציה הראשונה אבל לא בגלל שיש למישהו ביטוח ויש איזשהו וודאות על העתיד שתמיד ימשיך כמו שהוא היום. אלא שלפי מה שהוכח עד היום שתמיד נהגו ונשאו על דגל את דעת התורה אין שום סיבה להניח שלא ימשיכו לנהוג כדעת תורה. מהיכ"ת. -
@אבי-ר. יישר כח. בהחלט סקר ברור.
אני סבור כאופציה השלישית וגם כמו האופציה הראשונה אבל לא בגלל שיש למישהו ביטוח ויש איזשהו וודאות על העתיד שתמיד ימשיך כמו שהוא היום. אלא שלפי מה שהוכח עד היום שתמיד נהגו ונשאו על דגל את דעת התורה אין שום סיבה להניח שלא ימשיכו לנהוג כדעת תורה. מהיכ"ת.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות