-
@האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן:
האם גם במחיר למשתכן ניתן לצרף ערבים למשכנתא במקרה שההכנסות של הרוכשים לא מספיקות
בהחלט.
ב. עפ"י החוזה התשלומים פרושים ל3 שנים לוח תשלומים.pdf איך עושים את זה במשכנתא האם זה בבת אחת או כל תשלום צריך אישור חדש למשכנתא
באישור הראשון מאשרים את כל הסכום שיצא במספר פעימות.
כמו"כ אם אני מבין שאפשר בהתחלה לקחת רק כמה שצריך אז גם מי שאין לא מספיק הכנסות יכול? כיון שעכשיו ההחזר נמוך?
לא. זה משכנתא אחת על הכל, ומחשבים מהתחלה את ההחזר כפי איך שהוא יהיה בשעת ביצוע כל הסכום.
@אבי-ר. כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן:
האם זה אומר שאני יצטרך לשמור על הכנסות גבוהות כל ה3 שנים
ואם ההכנסות שלי כרגע נמוכות האם אפשר להוציא עכשיו בשביל התשלום הראשון שצריך 20% עד 45 יום מהחתימה ורק אח"כ לקראת התשלומים האחרים שמתחילים 8 חודשים אח"כ להגדיל הכנסות ? או שחייבים הכל באישור משכנתא אחד -
ואם ההכנסות שלי כרגע נמוכות האם אפשר להוציא עכשיו בשביל התשלום הראשון שצריך 20% עד 45 יום מהחתימה ורק אח"כ לקראת התשלומים האחרים שמתחילים 8 חודשים אח"כ להגדיל הכנסות ? או שחייבים הכל באישור משכנתא אחד@האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן:
לא, ברגע שהמשכנתא אושרה לא תעבור בדיקות כשתבוא לבצע אותה.
ואם ההכנסות שלי כרגע נמוכות האם אפשר להוציא עכשיו בשביל התשלום הראשון שצריך 20% עד 45 יום מהחתימה ורק אח"כ לקראת התשלומים האחרים שמתחילים 8 חודשים אח"כ להגדיל הכנסות ? או שחייבים הכל באישור משכנתא אחד
כנ"ל, הכל זה משכנתא אחת לא תוכל להוציא כרגע רק על חלק,
אין לי את הנתונים של העסקה, יתכן שבכל מקרה ה20% או רובו צריך להיות מההון העצמי.אם תרצה שאבדוק לך לפי העסקה שלך תוכל לשלוח למייל r0534140830@gmail.com
-
ואם ההכנסות שלי כרגע נמוכות האם אפשר להוציא עכשיו בשביל התשלום הראשון שצריך 20% עד 45 יום מהחתימה ורק אח"כ לקראת התשלומים האחרים שמתחילים 8 חודשים אח"כ להגדיל הכנסות ? או שחייבים הכל באישור משכנתא אחד@האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף - זכאות למחיר למשתכן:
ואם ההכנסות שלי כרגע נמוכות האם אפשר להוציא עכשיו בשביל התשלום הראשון שצריך 20% עד 45 יום מהחתימה ורק אח"כ לקראת התשלומים האחרים שמתחילים 8 חודשים אח"כ להגדיל הכנסות ? או שחייבים הכל באישור משכנתא אחד
חייבים הכל בהתחלה.
לא בטוח שההכנסות שלך לא מספיקות, האם אתה עם יועץ?
לפעמים הבנקים מתחשבים גם בהכנסות ללא תלוש...