-
רציתי לברר האם מי שיש לו דירה בטאבו משותף שיש לו עליה רק הערת אזהרה, זכאי להשתתף בהגרלות של מחיר למשתכן.
-
רציתי לברר האם מי שיש לו דירה בטאבו משותף שיש לו עליה רק הערת אזהרה, זכאי להשתתף בהגרלות של מחיר למשתכן.
-
@הרואה נראה לי עד שליש דירה כולל
ע"פ חוק זה לא נחשב דירה ויכול להשתתף בהגרלות כמחוסר דיור -
מ מונטיפיורי העביר נושא זה מ- ב-
-
ע"פ חוק זה לא נחשב דירה ויכול להשתתף בהגרלות כמחוסר דיור@רואה-את-הנולד כתב בטאבו משותף:
ע"פ חוק זה לא נחשב דירה ויכול להשתתף בהגרלות כמחוסר דיורהאם מי שיש לו שליש דירה זכאי לסיוע בשכר דירה?
-
@רואה-את-הנולד כתב בטאבו משותף:
ע"פ חוק זה לא נחשב דירה ויכול להשתתף בהגרלות כמחוסר דיורהאם מי שיש לו שליש דירה זכאי לסיוע בשכר דירה?
@האברך-מירושלים
לעניין סיוע בשכר דירה גם בעלות על חלק מדירה כבר מבטל את הזכאות בשונה מדירה בהנחה שעד שליש דירה עדיין יש זכאות -
@האברך-מירושלים
לעניין סיוע בשכר דירה גם בעלות על חלק מדירה כבר מבטל את הזכאות בשונה מדירה בהנחה שעד שליש דירה עדיין יש זכאות@כותב-רק-מה-שיודע כתב בטאבו משותף:
לעניין סיוע בשכר דירה גם בעלות על חלק מדירה כבר מבטל את הזכאות בשונה מדירה בהנחה שעד שליש דירה עדיין יש זכאות
מה ? גם אם יש לי 0.00001% ?זה ההגיוני?
-
@כותב-רק-מה-שיודע כתב בטאבו משותף:
לעניין סיוע בשכר דירה גם בעלות על חלק מדירה כבר מבטל את הזכאות בשונה מדירה בהנחה שעד שליש דירה עדיין יש זכאות
@האברך-מירושלים
מסכים איתך לחלוטין.
אבל הנוסח הוא שגם חלקי דירה
בשונה מדירה בהנחה שמוזכר עד שליש. -
@כותב-רק-מה-שיודע כתב בטאבו משותף:
@האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף:
ובגלל זה אתה קורא לעצמך @האברך-מירושלים ???

-
@האברך-מירושלים כתב בטאבו משותף:
ובגלל זה אתה קורא לעצמך @האברך-מירושלים ???

@אבי-ר. הייתי צריך להוסיף עוד כמה 000000000000
-
@אבי-ר. הייתי צריך להוסיף עוד כמה 000000000000
-
האם בעלות על משרד קטן היא בעייתית לזכאות?
-
האם בעלות על משרד קטן היא בעייתית לזכאות?
@נחמן-רוזנבלום
כדי להיות זכאים למחיר למשתכן צריכים להיות חסרי דירה המיועדת למגורים
ולכן בעלות על משרד שאינה למגורים לכאורה לא אמורה לשלול את הזכאות.