דילוג לתוכן

חדש חדש!!!! פורום גבאים הפורום שמרכז בתוכו את כל הגבאים מנהלי בתי הכנסת מנהלי תתי"ם מנהלי הקעמפים ועוד..

תורני
1 1 50 1
  • מקימים קהילה של עשייה: הכירו את “פורום גבאים”
    מחפשים כתובת להתייעצות, לשיתוף רעיונות ולעזרה הדדית? אנחנו מזמינים אתכם להצטרף לבית החדש שלנו – “פורום גבאים”.
    למי הפורום מיועד?
    ראשי ת"ת (תומכי תורה): המלווים את בחורי הישיבות ודואגים לכל צורכיהם.
    גבאי בתי כנסת: המובילים את הקהילה ומתמודדים עם אתגרי היום-יום.
    מארגני קעמפים: המפיקים תוכניות חינוכיות וערכיות לבני הישיבות.
    מה תמצאו בפורום?
    עזרה הדדית: שיתוף פתרונות לאתגרים משותפים.
    סיעור מוחות: רעיונות יצירתיים לפעילויות, אירועים וניהול תקין.
    ניסיון מצטבר: מקום בו הידע של האחד הופך לעזר עבור האחר.
    אנחנו מאמינים שכאשר עובדים יחד, ההשפעה שלנו גדלה והעשייה שלנו הופכת למקצועית ומדויקת יותר.
    הצטרפו אלינו עוד היום והיו חלק מקהילה תומכת ופעילה!
    פורום גבאים

@מונטיפיורי
    מקווה שזה בסדר לכתוב כאן את זה אם לא אז תמחק תודה רבה

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    41 פוסטים
    1k צפיות
    ניסיםנ
    הבדל בין הרשות להגנת הצרכן לבין איצ'ה הוא פשוט לרשות אין שום אנטרס ולאיצ'ה יש הרבה אטרסים חוץ מהחלוק הפשוט שלהם יש פיקוח משפטי ולו אין
  • 1 הצבעות
    63 פוסטים
    2k צפיות
    ת
    פעם סיפר לי אחד שלא מסכמים לו שהילדים הקטנים שלו ילכו עם כיפה צבעונית והעירו לו על כך פנתי לאחד מהעסקנים של גבעת המורה לאמת את הסיפור והוא אמר לי כך א.הבנים שלי הולכים עם כיפה צבעונית ב. אין שום אדם שמוסמך מהרב להעיר לאברכים על כיפה צבעונית אז מה כן קרה היה איזה משועמם שקשקש לו משהו וזה קורה גם במרכז פשוט לא צריך להתרגש
  • 1 הצבעות
    34 פוסטים
    2k צפיות
    הקול השפויה
    @הקוד-הפיננסי כתב במעלית שבת כשרה באישור מרן הגר"ד לנדו: @הקול-השפוי אכן הדגשתי בתחילת דבריי כתב במעלית שבת כשרה באישור מרן הגר"ד לנדו: אדגיש שאי"ז נוגע לאשכנזים ובכל העניין באשכול, רק מצטט למי שאולי נוגע לו נכון, וכמו שלא כתבת כאן על דעת הב"י בעניין פת הבאה בכיסנין באמצע הסעודה, גם לא עם הסתייגות שזה לא קשור, כך נראה לי אין מקום לכתוב כאן את הנ"ל גם עם הסתייגות שזה לא קשור.
  • פתרון חדש להשקעות ללא צורך בהיתר עיסקא

תורני כשרות מהדרין
    17
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    790 צפיות
    טריידרט
    @יושבי-יעבץ כתב בפתרון חדש להשקעות ללא צורך בהיתר עיסקא: מי שמתעניין בהשקעות בשוק ההון באופן של לכתחילא גמור (ומבלי להפוך לסוחר עצמאי ואקטיבי) מי שכן מוכן לסחור עצמאית (פאסיבי), בקרוב יכנסו לשוק חוזים עתידיים חדשים מחקי מדד בדיוק רב, ללא תוקף קצר כרגיל (כל רבעון) - אלא עם תוקף של כ-5 שנים, ומחיר כניסה מוזל (כ-500 דולר) עבור כל יחידה. לכאורה - ללא שום חשש הלכתי, לתשומת לב @יושבי-יעבץ (חוץ מאולי משחק בקוביא לדעה המחמירה בראשונים, ולפי הפרשנות המחמירה בפוסקים בני זמנינו, וגם זה לא בטוח) **אין לרכוש חוזים עתידיים ללא הבנה מפורטת בניהול הכלי ! מדובר בכלי מורכב שיכול לגרום לאיפוס החשבון בשימוש לא נכון !
  • קישור לדרייב עם רשימת המסלולים הכשרים של בד"ץ

תורני
    5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    537 צפיות
    נ.ר.א.נ
    עדכון שבט תשפ"ה גלאט הון