דילוג לתוכן

מחשבון השוואה בין מסלולי השקעה משולבי גמ"ח ושוק ההון לבין השקעה רגילה בקופת גמל - מוזמנים לדייק

מהנעשה ונשמע ב"בנקל"
14 12 407 12
  • כל הכבוד המחשבונים שלכם הכי מותאמים לציבור החרדי גם אלו וגם האחרים.

• אפשר להוסיף גילאי ילדים שיהיה גם לכאלה שיש להם ילדים בוגרים יותר שאז הסכומים משתנים.

• @יוסף-מינצברג, נשמח לדעת את תשובתך ל-3 הטענות של "בנקל". האזנתי לפודקאסט עם דוד אירנשטיין, וכן לוובינר ביום ד', ועדיין...

• שלום וברכה לחכמי הפורום!
    בעמל רב קבוצת אנשי מקצוע בנו עבור הציבור ולבקשתו מחשבון ניטרלי שיעזור לאברך מן השורה להבין את ההבדלים בין תוכניות ומסלולים חדשים של שילוב גמ"ח ושוק ההון לבין השקעה רגילה בשוק ההון.
    לכניסה למחשבון לחצו כאן

פוסט זה נמחק!
  • שלום וברכה לחכמי הפורום!
    בעמל רב קבוצת אנשי מקצוע בנו עבור הציבור ולבקשתו מחשבון ניטרלי שיעזור לאברך מן השורה להבין את ההבדלים בין תוכניות ומסלולים חדשים של שילוב גמ"ח ושוק ההון לבין השקעה רגילה בשוק ההון.
    לכניסה למחשבון לחצו כאן

@ארגון-בנקל
    מחשבון מדהים
    זה מחייב השקעה אדירה מצד 'בנקל'
    כל הכבוד.

• 9988779 998877 התייחס לנושא זה
  • @ארגון-בנקל
    אליפות !!!

הערה קטנה בתצוגה
    07bb6c81-3607-461f-aafa-d3ba425c6451-image.jpeg
    להוריד את המילה להשקעה לשורה מתחת - בהתחלה לא הבנתי מי נגד מי.

@צמיחה
    תוקן..
    נשמח לעוד הערות

• יש לי שאלה עמרצית
    בכל התוכניות אני רואה שנשאר סכום עצום אחרי גמר מימון כל החתונות
    לא הבנתי מה המטרה? הרי החיסכון הוא לצורך הנישואין
    היתרה צריכה להיות בסביבות ה: 0
    או שאני טועה בהבנה

• יש לי שאלה עמרצית
    או שאני טועה בהבנה

@לייזרזון זה בגלל שרוצים להבטיח שיהיה מספיק כסף לכל החתונות. ובשביל זה צריך שישאר אחרי כל משיכה סכום משמעותי שיוכל להניב מספיק רוחים ע"י הריביות עד החתונה הבאה. וככל שהחתונות צפופות הקרן צריכה ליהות יותר גדולה.

• יש לי שאלה עמרצית
    או שאני טועה בהבנה

@לייזרזון said:

יש לי שאלה עמרצית

החיסכון אכן נועד לחתונות, והעודף אינו מטרה בפני עצמה. הוא מופיע משום שתשואות שוק ההון משתנות מאוד לאורך ההיסטוריה, וכדי שהכסף יספיק לחתונות גם בתקופות הגרועות ולא רק בממוצע, צריך להפקיד סכום שבתקופות הטובות ממילא ישאיר עודף גדול. אותו סכום עצמו שבקושי מספיק בתקופה חלשה מניב עודף ניכר בתקופה חזקה, וכך שני הדברים הם שני צדדים של אותו מטבע. לכן העודף שאתם רואים הוא למעשה הביטחון שמכסה את החתונות גם בתרחישים הקשים, ובתרחישים הטובים הוא פשוט נשאר בידיכם, ואין רע בכך להגיע לימי הזקנה עם רזרבה. מי שמעדיף להפקיד פחות רשאי כמובן לעשות כן, אלא שאז גדל הסיכון שלא יהיה די כסף דווקא בתקופות הקשות. הסכום המומלץ כאן מכוון לכסות את החתונות ברוב המכריע של התקופות שנבדקו. כל המספרים מבוססים על תוצאות העבר בלבד, לשם השוואה בין התוכניות, ואינם תחזית ואינם ייעוץ.

• לא מופיע במשך כמה חודשים (שנים) צריכים להפקיד את הסכום החודשי

נושאים מוצעים