אתגר כלכלי אינטראקטיבי נושא פרסים!!
-
-
תודה רבה רבה לכל אחד ואחד מכם שמשתף
זה מרגש מאד לראות את ההירתמות הציבורית, ואת העוצמה האדירה של הקמפיין הזה
אני מודע לתקלות שקיימות בעיקר כי אף אחד לא ציפה לכזה גל מטורף של היענות, ומבקש מכם אל תתיאשו
חכו כמה דקות וכנסו לאתגר, -
-
אני רואה שזה נהיה טרנד אזז
כנ"ל
https://tipimlekalkala.com/?invite=QPNL25CM4C -
-
-
-
מה עם זההיי! השתתפתי עכשיו באתגר הכסף הגדול של קהילת "טיפים לכלכלה נכונה" – זה מבחן קצר וממש מעניין שבודק כמה אנחנו באמת מבינים בהתנהלות כלכלית, כסף והשקעות.
מי שמשתתף צובר נקודות ונכנס להגרלה על חופשה זוגית מפנקת, מגוון הגרלות רחב, קורסים בנושאי כלכלה ועשרות פגישות ייעוץ עם מומחים.
הקטע היפה: גם אם לא יודעים את התשובות לשאלות, עצם ההרשמה כבר נותנת נקודות וכניסה להגרלה!
כנסו דרך הקישור שלי, בואו נראה מה התוצאה שתקבלו ומקסימום תזכו בחופשה

https://tipimlekalkala.com/?invite=4WWXVUSP78 -
מתי ההגרלה?
-
מתי ההגרלה?
מתי ההגרלה?
היתה בשבוע שעבר
להלן ההודעה על שמות הזוכים כפי שנשלחה לי ע"י מערכת טיפים וכו'
שלום לכם
רגע לפני שאנחנו ניגשים לשמות הזוכים, אני רוצה לעדכן אתכם שהשבוע חוץ מהחוברת עמוסת התכנים שמצורפים כאן מידי שבוע, הוספנו לכם מדריך מפורט ומעשי, 'המדריך המלא לביצוע תיאום מס', פרי עמלו של ידידי ורעי אמן ההנגשה וההסברה הפיננסית יהודה בהר, ששילב גם תמונות והדרכה מעשית לפרטי פרטים, הכל במטרה להפוך דברים גדולים ומפחידים למשהו שהוא פשוט קל ונגיש.
ועכשיו לאתגר הגדול, לזוכים ולפרסים
רגע לפני השמות והפרסים, תרשו לי להודות, קודם כל לכם, ידידי ורעי חברי קהילת טיפים לכלכלה נכונה, אתם היחידים להם נזקפת ההצלחה האדירה של האתגר והמבצע הזה,
רק בזכות השיתופים שלכם, האהדה שלכם, ההתלהבות והתמיכה, התגובות והשליחות בהפצת החומרים המעולים שלנו, כל ששלי שלכם הוא, טובי הקמפיינרים איתם אני משוחח בהלם מהתוצאות של הקמפיין האדיר הזה, בתקציב כל כך נמוך, והכל הכל רק בזכותכם, גם אם לא זכיתם בהגרלה, זכות ההפצה של החומרים האלו, זכות הידע הפיננסי שיתרחב בציבור החרדי עומד לצידכם, ואין לי ספק שזה חתיכת זכיה.
תודה אדירה לידידי ורעי, אברך כמדרשו, רבי יוסי לוי, שבין הסדרים יצר והרים את כל האתגר העצום והמדהים הזה, פתר את הבעיות, שידד מערכות, ויצר רעיונות גאוניים להצלחת המסע והקמפיין הגדול הזה, בלעדיו לא היינו כאן היום.
תודה גם לידידי ורעי חבר הכותבים שלנו שהעניקו מתנות וזכיות לטובת ההגרלה והקמפיין הגדול, אבישי ויינגולד, פישל רוזנפלד, יעקב רייניץ, מיכה שולם, נחום ברוק, מולי פשדמיסקי, ישראל פורטנוי, ישראל גוטמן, מרדכי צאיג, יעקב ולדמן, יוסי אוסטר, הרב אברהם לבקבויץ, מאיר סגל, יוסף מינצברג, צוות כלכלה חכמה, זאב פלר, נפתלי ליבמן, זאב וינברגר, רחל עומסי, תודה רבה רבה לכל אחד ממכם, שמלבד החומרים העשירים שאתם מעניקים בכל ימות השנה, טרחתם והענקתם מזמנכם ומהידע שלכם להצלחת האתגר הגדול.
וכעת לשמות הזוכים בהגרלות
בחופשה זוגית בצימר — מלכה — 507maxxxx@gmail.com
מקפיא 5 מגירות — שמעון שרייבר — a154846xxxx@gmail.com
שובר 1,000 ₪ לתכשיטים — מענדי כהן — c714xxxx@gmail.com
הוצאות שבת — יהודית — y104xxxx@gmail.com
סט מחזורים מעור — רבקי גורי — rivkigurixxxx@gmail.com
פגישות ייעוץאבישי ויינגולד — אורי — U05485xxxx@GMAIL.COM
יוסי אוסטר — מוטי סמט — m0556762xxxx@gmail.com
מולי פשדמיסקי — דניאל — ntnlk6xxxx@gmail.com
יעקב רייניץ — שלום נח זיגר — s05485xxxx@gmail.com
נחום ברוק — רחל — 71xxxx@gmail.com
רחל עומסי — עמיחי — am.yosxxxx@gmail.com
יעקב ולדמן — נתי קלברמן — nat.kxxxx@gmail.com
ישראל פורטנוי — רחל קרישבסקי — k02999xxxx@gmail.com
מיכה שולם — יוחנן שטיינברג — a05485xxxx@gmail.com
זאב ויינברגר — אילה קבלו — ayalahxxxx@gmail.com
זאב פלר — יעל רויטר — yalbxxxx@gmail.com
ישראל גוטמן — ELIYAHU ELIMELECH — E052716xxxx@gmail.com
מרדכי צאיג — אסתר שפיגל — shpigxxxx@gmail.com
נפתלי ליבמן — תמר שמידוב — t054844xxxx@gmail.com
קורסים ומנויים
קורס שערים בשוק ההון — נחום חזן — S055672xxxx@GMAIL.COM
פלוס מינוס — יוסף יוסף — sratimdadxxxx@gmail.com
חכמת ההשקעה — שאול פניגשטיין — sf0527635xxxx@gmail.com
כלכלה חכמה — רחלי — 054raxxxx@gmail.com
הדרך לנכס משלך — מ. ז. — 6165xxxx@gmail.com
הקורס לאזרחי ארה״ב — סנדר שור — 3626xxxx@gmail.com
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות