דילוג לתוכן

💥פורום חדש: טכנוקליק - פורום טכנולוגיה מקצועי ומגוון!

"צאו והתפרנסו" - הבית לעסק החרדי (בהרצה)
4 3 600 2
  • #anchor(חדש פורום טכנו קליק)

4672031f-f5e3-4f25-aa49-011841d565b3-image.jpeg

• חדשות ועדכונים
    • תמיכה טכנית במחשבים ואפליקציות
    • שאלות ותשובות
    • טיפים ומדריכים

שואלים. מתייעצים. פותרים!
    יחד זה קליק

(לכל המצטרפים עד מחר ב-3 בצהריים יקבלו 10 מוניטין ותמונת פרופיל!)

קישור לפורום טכנוקליק

https://beginning-key-shaped-com.trycloudflare.com

רק שימו לב שזה קישור זמני שפתוח גם לנטפרי, בהמשך זה אמור להיות הקישור הקבוע של האתר פה
    https://meta-tuneable-arvilla.ngrok-free.dev

• כל הכבוד נראה מאוד מושקע!!
    אבל סתם שאלה לא לבאס ח"ו אני באמת מנסה להבין מה הבשורה
    למה השקעת בזה כ"כ אם יש את "מתמחים טופ"

@בית-שמש said:

כל הכבוד נראה מאוד מושקע!!

באחד השרשורים שם יש את התשובה
    פשוט הוציאו אותו (לא נראה לי שזה הוא אלא מישהו אחר) ממתמחים טופ, אז הוא פתח מתמחים טופ 2

@בית-שמש said:

כל הכבוד נראה מאוד מושקע!!

אני לא מנהל האתר.

שניהם פורומים מעולים

נושאים מוצעים

• 8 הצבעות
    16 פוסטים
    494 צפיות
    קל זכותק
    @צמיחה said: @קל-זכות אני שמח לשמוע שכן יש שם רופאים הוגנים. במקרה שלי הם כתבו בדו"ח נתונים לא נכונים, הרופא שם בדק את הילד שלי אם הוא מבצע כל מיני פעולות, ובאמת הילד לא ביצע אותם. ואח"כ בדו"ח הוא כתב שהוא כן מבצע אותם. והיו שם 2 רופאים, פרופסור, פיזיותרפיסטית ומזכירה - לכן הרושם שקיבלתי שהם סתם רשעים. לא אמרתי שכל הרופאים שם הוגנים זה בוודאי שלא אבל בהחלט יש שם גם לא מעט רופאים הוגנים שמחפשים לעזור
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    2k צפיות
    פ
    הפורום עבר הרבה מאוד עדכונים ושופר הרבה, ב"ה, הוא חזר לעבוד כבר לפני כמה שבועות.
  • 9 הצבעות
    6 פוסטים
    422 צפיות
    ניסן עציונינ
    @דוד-גולדברג said: @ניסן-עציוני הסברת בצורה לא נכונה מה זה ליווי כלכלי ואז שאלת שאלות? דוד ידידי ורעי, איפה הסברתי בטור מה זה ליווי כלכלי. הטור הזה מסתיים בסימן שאלה, ונפתח בקריאה למאמנים כלכלים לתת עליו תגובה, אבל זה לא ממש המטרה, הצורה שבה הגשתי את הדברים נועדה בעיקר לעורר את הקוראים, את אלו שעמלים קשה מאד בשביל לחסוך בפרטים הקטנים ומתקשים להסתכל על התמונה הגדולה, הם לא לבד, גם אני נמצא במשבצת הזו, אני גם מוצא את עצמי לא פעם חוסך בפרטים הקטנים, כשברור לי שאם המוח שלי לא היה עסוק באיתור מבצעים הייתי מכניס הרבה יותר כסף מזה שחסכתי.
  • 8 הצבעות
    6 פוסטים
    344 צפיות
    אבי ר.א
    @צמיחה כתב בהראשון באלף! כל הכבוד ל"צמיחה" : איך לוחצים על סמייל של מסמיק? לא צריך ללחוץ זה נהיה לבד... @בבציק כתב בהראשון באלף! כל הכבוד ל"צמיחה" : כנראה שבכיתוב של הפוסטים המקסימום זה 999. [image: צילום מסך 2026-03-09 020103.png]
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    287 צפיות
    יוני2000י
    לשאלת כמה בפרטי - אני מכין גם אלמנטים לגרפיקאים על רקע לבן במחיר מיוחד סטים - של דברים. אני מכין סטים של אלמנטים ואובייקטים בהתאמה אישית, על רקע לבן נקי לחלוטין (או בשקיפות מלאה - PNG), באיכות מקסימלית ומוכנים לשילוב מיידי בעבודות שלכם. בתמונה המצורפת תוכלו לראות דוגמה לסט כזה: כלים מוזיקליים וכתרים בסגנון מלכותי/יוקרתי. שימו לב לניקיון של האובייקט ולתאורה שמבליטה את הטקסטורות – הכל נוצר ב-AI לפי בקשה ספציפית. ️ מבצע השקה לגרפיקאים: אני מציע כרגע מחיר מיוחד ומשתלם במיוחד להזמנת סטים (למשל: סט של 5-10 אלמנטים באותו נושא/סגנון). שלחו לי מייל עם רשימת האלמנטים שאתם צריכים, ואחזור אליכם עם הצעת מחיר מסודרת לכל הסט. yoni2000ai@gmail.com [image: image.png]