דילוג לתוכן

ועידת תבונה לכלכלה, בניני האומה - ז' אלול + הנחה בלעדית לחברי פורום בנקל

חתונות הילדים
43 21 1.2k 17

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    1 פוסטים
    43 צפיות
    S
    אני אברך צעיר, שהתחיל לבדוק את האופציות בין הגמ''חים השונים להשקעות , והתחיל להתבלבל, ביקשתי ממודל AI של קלוד ליצור לי מחשבון ודוח השוואה מפורט בין כל הארגונים, הוא נעזר בחישובים עצמאים, ובוחן את כל הנתונים כולם, ויצר דוח ארוך ומפורט במיוחד, וכן, אני יודע שאין לסמוך על הבינה, אבל הדוח נראה מקצועי מאוד, ולכן אני מעלה אותו פה, לתועלת הכלל, ויותר מאשמח לשמוע את חוות דעת המומחים. כי האמת שעדיין לא הצלחתי להגיע למסקנות.. המחשבון.html דוח_השוואה.pdf
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    106 צפיות
    י
    מעלה את המחשבון איני קשור לשום גוף אלא ניסיתי לבדוק בעצמי מה יותר שווה נסו ותבדקו אשמח לקבל הצעות לשיפור מחשבון-חתונות.html
  • חיסכון לחתונה

חתונות הילדים חיסכון לחתונה
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    235 צפיות
    ברכת ה' תעשירב
    @צמיחה said: @ברכת-ה-תעשיר said: @ia90990 באיזו השקעה אפשר לבנות על 8% בהשקעה לטווח של 8 שנים אשמח גם לדעת כתבת שהתייעצת עם אהרן זלץ, או שלא שאלת אותו לגבי זה? היה כלול בהתייעצות שלי גם מרכיב כזה בגדול מה שלי יצא זה שלהשקעה פסיבית במדד כמו סנופי או עולמי תשואה 8 שנים זה טווח לא מספיק ארוך בשביל תשואה מספיק הולמת ויש אף חשש לירידות גדולות שלא יצליחו לתקן את עצמם ולכן אפשר לשקול זאת רק חשוב לבטח זאת עם אפשרות גישור עם הלואה גדולה או משכנתא בתנאים טובים בהגיע עת דודים [כלומר שבמידה והתשואה אינה אוחזת ב9/10% שנתי בעוד כ8 שנים וכ"ש אם היו ירידות משמעותיות, לא לשבור את החסכון אלא לקחת הלואה וממנה לחתן ורק אחרי כמה שנים, בהגיע התיקון, לסגור אותה] לצורך כך צריך כמו שכתבתי אפשרויות הלוואה גדולה או משכנתא טובה וראש גדול [קצת...] איני יועץ כמובן ... ותלוי בהרבה משתנים
  • 5 הצבעות
    30 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @משה-חפץ מסכים עם הנכתב כאן לעיל, לגבי השילוב בין גמ''ח לשוק ההון, אני יכול לעשות את זה לבד( ואני עושה את זה ) להפקיד לגמ''ח המרכזי או לגמ''ח דומה ובמקביל להפקיד בשוק ההון, לגבי הנעילה של הכסף לא רואה בזה יתרון גדול, כי בסוף, אדם רציני לא מושך סתם כסף שהפקיד בשביל חתונת ילדיו, (גם בזמני ירידות של השוק) ואם הגיעו מים עד נפש וקיבל החלטה שחייב למשוך את הכסף (כגון במצב רפואי) אז מה הוא יעשה במצב כזה שנעלו לו את הכסף ?? מרגיש לי שיש כמה תוכניות חדשות (מהשנים האחרונות) בציבור שמשווקות בצורה אגרסיבית מאוד, עם פרוספקטים צבעונים פלוס תמונות מרהיבות עינים, אבל בתכל'ס עם ננבור בפרטים נראה שזה משהו שכל אחד יכול לעשות לבד עם קצת שכל.
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @צופה-ומביט צודק! דיברתי איתם עכשיו (כל הכבוד על הזמינות) וזה באמת 0.6 ויש עוד אופציה להוזלה בהמשך, מחילה שהתעקשתי על השגיאה.