דילוג לתוכן

אשמח למידע מה כדאי בנוגע להפקדות של סכום קטן יחסית

שוק ההון והשקעות
5 3 105 5
  • שלום לכולם!
    רציתי לשאול, יש לי בערך 8000 ש"ח, אני לא צריך אותם בשנה הקרובה.
    מה כדאי לעשות איתם?

יש לי חסכון נוסף, 1000 חודשי, מה עושים איתם? מה הייתם ממליצים.

כרגע הם נמצאים כל אחד בחשבון אחר, בבנק שונה.
    עם תשואה מאוד נמוכה.

אשמח לעזרה.

את שתיהם אני לא צריך בשנה הקרובה. ואפ' יותר. מוכן גם ללא נק' יציאה.
    או בכלל ללכת למשהו אחר, כמו קרנות הון, מניות, ביטקויין וכו'.
    כמובן משהו כשר ומותר הלכתית!
    אשמח לעזרה ומידע.

• אתה למעשה רוצה לבחור במה להשקיע.
    אבל אגלה לך סוד קטן - התשובה די טמונה בטווח ההשקעה.
    זה הנתון הראשון שאתה צריך לברר מול עצמך.
    שנה. שנתיים. עשור. מה הטווח?

• טווח השקעה וחוסן נפשי

• שלום לכולם!
    מה כדאי לעשות איתם?

יש לי חסכון נוסף, 1000 חודשי, מה עושים איתם? מה הייתם ממליצים.

כרגע הם נמצאים כל אחד בחשבון אחר, בבנק שונה.
    עם תשואה מאוד נמוכה.

אשמח לעזרה.

את שתיהם אני לא צריך בשנה הקרובה. ואפ' יותר. מוכן גם ללא נק' יציאה.
    או בכלל ללכת למשהו אחר, כמו קרנות הון, מניות, ביטקויין וכו'.
    כמובן משהו כשר ומותר הלכתית!
    אשמח לעזרה ומידע.

@העץ-הרענן

מים-אחרונים כתב:

• טווח השקעה וחוסן נפשי

@בן-עליה לגבי החוסן הנפשי, לא רוצה להרוויח מליונים ובאותה מידה להפסיד הכל.

תן לי ציפור אחת על העץ.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    299 צפיות
    ב
    אני סוחר בפסגות ובאלטשולר אני נהנה יותר מאלטשולר יש מעלות וחסרונות בכל אחד מהם א. עמלות קניה ומכירה ב. מרווח המרה למט"ח ג. מי שסוחר אקטיבי בפסגות יש ספר פקודות ג.נ בשניהם יש לי קישור ואם תחליט להצטרף לאלטשולר אשמח שתעשה זאת דרכי בחתימה
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    251 צפיות
    חופש כלכליח
    כל חברה או חנות שיחליטו שהם מפסיקים לעשות חשבון מה הם מכניסים מה הם מוצאים בעיקרון יכולים לעשות את זה ולא בטוח שהם יגיעו לפשיטת רגל אבל הסיכוי שהריוחיות שלהם תרד גבוה זה לא חובה אבל זה עוזר מאוד
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    442 צפיות
    צ
    @אנונימי2 א"א להמליץ לך בפורום על כזה דבר, אבל בהחלט הגישה נכונה שחברות AI הם העתיד [יותר נכון הווה, והעתיד זה בכלל אנרגיה]. מצד שני תמיד יש את החשש שרק כמה חברות מסויימות יצליחו לכבוש את השוק, וכל השאר... אם אתה עושה את זה כחלק מהפיזור שלך, אבל א"א להמליץ לך על איזה סכום וכמה אחוזים מהתיק. השאלה היא האם אתה מבין את הסיכונים, או שברור לך שרק AI ואין לך שום צד אחר בכלל. כי AI זה לא שום קוד להצלחה ועליית ערך המנייה.
  • מגרשים בחירן

הועבר נדל"ן ומשכנתאות חירן מגרשים נדלן השקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    662 צפיות
    מ
    אם זה משווק ע"י ברנדווין, אז יש להם שם טוב. בכל מקרה - התאמה אישית ללקוח זהו דבר קריטי. אחרת גם כשההשקעה עצמה היא בסדר - חוסר ההתאמה עלול לגרום להפסדים גדולים. מהיכרות בסיסית שלי עם החברה הנ"ל, כדאי מאוד לקחת יועץ חיצוני.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    356 צפיות
    ס
    @רואה-את-הנולד שעות המסחר בבורסה בארה"ב שלב המסחר המוקדם PRE MARKET 11:00 – 16:30 שלב המסחר הרגיל / הרציף – 16:30 – 23:00 שלב המסחר המאוחר AFTER MARKET – 23:00 – 03:00 PRE – MARKET – שלב המסחר המקדים שלב זה מתחיל כבר בשעות הלילה המאוחרות בארה”ב (שעות הצהריים המוקדמות בישראל) ומאפשר להכניס הוראות, ולבצע עסקאות עוד לפני פתיחת המסחר הרגיל. REGULAR TRADE HOURS – שלב המסחר הרגיל/הרציף זהו שלב המסחר בו מרוכז הרוב הגדול של נפח המסחר. שלב זה מתנהל בשעות 23:00- 16:30 שעון ישראל. AFTER MARKET – שלב המסחר המאוחר שלב זה מאפשר מסחר בשוק האמריקאי עד לשעת הלילה המאוחרות (שעון ישראל) ומתנהל באותו אופן כמו השלב המקדים. שלב הטרום מסחר והמסחר המאוחר מוגבלים ביחס לשעות המסחר הרגיל, בנפח המסחר, במכשירים הפיננסים בהם ניתן לסחור ובסיכויים למפגש קונה-מוכר כדי לייצר עסקה. הוראות ניתן להעביר דרך ברוקר שמנתב את ההוראות דרך עושי שוק או דרך ECN – רשתות מסחר ממחושבות המאפשרות מפגש בין קונים למוכרים מחוץ לבורסות הרשמיות. בשלבי המסחר המוקדם/מאוחר ההוראות מנותבות רק דרך ECN. הבהרות חשובות: **השעות הן לפי שעון ישראל **שעות הפעילות של מערכות המסחר בפועל, בשלבי המסחר המוקדם והמאוחר עשויות להיות שונות ממה שצוין, יש להתעדכן מול דסק מסחר חו"ל. **במעברי שעון חורף וקיץ קיים הפרש של כשבועיים בין ישראל וארה"ב, לפיכך, בתקופה זו שעות תחילה וסיום של המסחר לפי שעון ישראל משתנה לשעה אחת אחורה.