דילוג לתוכן

החזר מס לאברכים, איך עושים?

כלכלת המשפחה
5 4 68 4

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    45 צפיות
    החושבה
    אני עושה פירמוט על המכשיר ואז הוא מקבל שיחות לזמן מסוים וחוזר חלילה
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    48 צפיות
    אבי ה-נערהא
    ברור שאפשר כמה פעמים. חשוב לשים לב שהמגבלה היא עד תקרה כספית לפי נקודות הזכות של בעל התז הספציפי, ולא לפי כמות התיאומי מס.
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    163 צפיות
    ד
    שנת 2026 מביאה איתה שינוי במדרגות מס הכנסה שישאיר ליותר אנשים יותר כסף בבנק. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת ב-30 שניות: מה השתנה? עד היום, מי שהרוויח מעל 16,150 ש"ח בחודש "קפץ" למדרגת מס גבוהה של 31%. החל מ-2026, הממשלה מרחיבה את מדרגת המס הנמוכה (20%) כך שתחול עד לשכר של 19,000 ש"ח. כמה כסף זה שווה לכם? השינוי הזה פונה בדיוק למעמד הבינוני. אם אתם מרוויחים באזור ה-19,000 ש"ח ומעלה, אתם הולכים לשלם פחות מס על חלק משמעותי מהשכר שלכם. בשורה התחתונה: מדובר בתוספת של כ-313 ש"ח נטו בכל חודש ישירות לתלוש השכר. בשנה שלמה, זה מצטבר ליותר מ-3,700 ש"ח שנשארים אצלכם במקום לעבור למדינה. למי זה רלוונטי? בעיקר לשכירים ועצמאיים שמרוויחים בין 16,000 ל-25,000 ש"ח בחודש. אם אתם בטווח הזה, צפויה לכם "העלאה" בנטו בלי שהבוס יצטרך להוציא שקל נוסף.
  • איך משיגים תור במשרד הפנים?

כלכלת המשפחה
    24
    2 הצבעות
    24 פוסטים
    899 צפיות
    מ
    @דוד-ק לכל דבר צריך תור אבל אם תגיע בלי תור ותגיד שיש לך תז שממתינה לך סביר שזה יהיה מהיר יותר.
  • 11 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    במי ברק (בני ברק), גם אם הדירה מפוצלת בארנונה, אפשר לקבל עליה הנחה במים, כמובן צריך צילום ת.ז. שגרים שם בבניין. ואני יודע שיש הרבה בעלי דירות מפוצלות או טאבו משותף וכדו', שלא מעדכנים ומפסידים הרבה כסף. יש לי חבר בכולל שגר בטאבו משותף כבר שבע שנים, והוא אמר שהשותף שלו עושה את כל החשבונות, ומעולם לא ביקש ממנו לעדכן נפשות.