-
פניה ל @מונטיפיורי .
לפני זמן מה כשהיו פותחים אשכול לקריאה - המסך היה מתגלגל אוטומטית לפוסט האחרון שאחזו שם,
לאחרונה זה לא קורה - אם אפשר להחזיר את זה אודה לך מאד. -
שלום לכולם, הצטרפתי היום וקצת חסר לי הודעה או אשכול נעוץ של מה אפשר לעשות פה, כללי הפורום, טיפים לפתיחת אשכולות, היכרות טכנית עם האתר וכדו'.
גם אשכול למשתמשים חדשים להציג את עצמם יכול להיות נחמד, ככה אפשר גם להכיר משתמשים קודמים ולדעת מי נמצא פה.חוץ מזה, ממש שמחתי לגלות את הפורום הזה ומקווה שיהיו דיונים פוריים ומועילים לכולם!
כרגע יש לי כמה שאלות שהייתמ עוניין לדון בהם אבל אני לא מוצא את הכללים פה ולא רוצה להימחק סתם מחוסר ידע, אשמח להפניה למקום הנכון. -
@מפתח_בינה
ברוך הבא!
אם אתה מכיר אפשרויות לשיפור או שיש לך הצעות קונקרטיות תוכל להעלות אותן באשכול זה עם הפניה ל@מונטיפיורי .
השאלות - תוכל לשאול אותן באשכולות הקיימים ואם זה נושא חדש פשוט תפתח אותו.
לגבי הכללים, באמת חוץ מההבהרה המשפטית שיש לא קיים כזה דבר כתוב, ואצטרף איתך בפניה ל@מונטיפיורי ע"מ שיסדר עניין זה. -
@שמואל כתב בשיפורים לפורום:
לגבי הכללים, באמת חוץ מההבהרה המשפטית שיש לא קיים כזה דבר כתוב, ואצטרף איתך בפניה ל@מונטיפיורי ע"מ שיסדר עניין זה.
היות והפורום נועד לשרת את הציבור לא ראינו צורך בכללים מגבילים.
ובאמת עד עכשיו כמעט לא היה צורך בהתערבות ההנהלה.
נקווה שימשיך כך.
אם יש דיווחים על תכנים לא ראויים או שאלות אפשר לפנות אליי באמצעות הצ'אט.דרך אגב, התיוג לא עובד עם יש אות צמודה לפני השטרודל כלומר @שמואל מתייג אבל ל@שמואל לא מתייג.
-
-
@מונטיפיורי כתב בשיפורים לפורום:
דרך אגב, התיוג לא עובד עם יש אות צמודה לפני השטרודל כלומר @שמואל מתייג אבל ל@שמואל לא מתייג.
באמת לא הבנתי למה לפעמים זה עובד ולפעמים לא,
תודה על ההארה/ההערה. -
אולי אפשר לעשות שפותח כל אשכול שהוא, יהיה מסומן בהודעות הנוספות שלו כפותח האשכול?
-
@מנסה-להבין
אין אפשרות כזאת בבסיס המערכת של הפורום.
אני מנסה למצוא דרך להוסיף את זה. -
@מונטיפיורי יש אפשרות לעשות סקר?
-