אשכול למשקיעים המתחילים – שאלות ותשובות בגובה העיניים
-
כנראה שלא הברתי את עצמי נכון
את זה ראיתי אבל בשביל לבדוק תשואות וכו צריך להכנס קרן קרן
השאלה אם יש מקום שאני יכול לראות את כל הקרנות האלו דוגמת האתר הזה
https://www.funder.co.il/ksherot
רק שם הוא לא מביא קרנות סל מניות וכדו'כתב באשכול למשקיעים המתחילים – שאלות ותשובות בגובה העיניים:
ואני אוסיף עוד שאלה
יש עדיפות לקרנות סל או לפוליסות חיסכון? ומהם
תודה -
כנראה שלא הברתי את עצמי נכון
את זה ראיתי אבל בשביל לבדוק תשואות וכו צריך להכנס קרן קרן
השאלה אם יש מקום שאני יכול לראות את כל הקרנות האלו דוגמת האתר הזה
https://www.funder.co.il/ksherot
רק שם הוא לא מביא קרנות סל מניות וכדו'כתב באשכול למשקיעים המתחילים – שאלות ותשובות בגובה העיניים:
ואני אוסיף עוד שאלה
יש עדיפות לקרנות סל או לפוליסות חיסכון? ומהם
תודה@בן-עליה
באשכול אחר הרחיבו בעניין באריכות,
השקעה דרך חברות הביטוח יותר יקרה בדמי ניהול,
ויש שם רק כמה מסלולים.
אבל היא הרבה יותר קלה לביצוע.
ויש אפשרות לקבל הלוואה כנגד הסכום שנצבר.במסחר עצמאי צריך להבין יותר מה ההבדלים בין הקרנות,
ויש יותר סיכוי למשיכת הכספים.
אין אפשרות לקבל הלוואה כנגד הסכום שנצבר. -
תודה רבה על כל ההכוונה
אחרי כל ההכוונות ואחרי שהפנמנו שכדאי לחסוך עמלות בבית השקעות
מאיזה סכום נכון לפתוח חשבון עצמאי
איזה בית השקעות הכי מומלץ למשקיע פאסיבי בלי הבנה רבה ובלי זמן מיותר להתעסק בזה ושיהיה נוח להתעסקלגבי סוג ההשקעה
לפי מה שידוע למשתמשים כאן
ההשקעות הכשרות הם רק מה שמופיע באתר של אהרון זלץ?
או ששם מופיעים רק קרנות סל בארץ ולא בחו"ל? ואיפה אפשר להשיג של חו"ל?כל הכוונה תתקבל בברכה
-
תודה רבה על כל ההכוונה
אחרי כל ההכוונות ואחרי שהפנמנו שכדאי לחסוך עמלות בבית השקעות
מאיזה סכום נכון לפתוח חשבון עצמאי
איזה בית השקעות הכי מומלץ למשקיע פאסיבי בלי הבנה רבה ובלי זמן מיותר להתעסק בזה ושיהיה נוח להתעסקלגבי סוג ההשקעה
לפי מה שידוע למשתמשים כאן
ההשקעות הכשרות הם רק מה שמופיע באתר של אהרון זלץ?
או ששם מופיעים רק קרנות סל בארץ ולא בחו"ל? ואיפה אפשר להשיג של חו"ל?כל הכוונה תתקבל בברכה
-
יש לנו קרן השתלמות
לגבי גמל החסכון הוא לגיל מבוגר ואני רוצה את הכסף זמין לפני
במיוחד שאישתי עצמאית ככה שפנסיה והשתלמות אנחנו מפקידים לבד@בן-עליה אתה טועה גמל זה לא חסכון לגיל מבוגר אתה יכול למשוך מתי שאתה רוצה רק אם תשמור את זה לקיצבה בפנסיה זה יהיה פטור ממס רווחי הון
המעלות של גמל שאין ארועי מס במעבר מסלולים יש אופציה להלוואה
ובעיקר אין את הסיכון להיגרר למסחר אקטיבי בשוק ההון (למי שמעוניין להימנע מכך) וכו' -
@בן-עליה אתה טועה גמל זה לא חסכון לגיל מבוגר אתה יכול למשוך מתי שאתה רוצה רק אם תשמור את זה לקיצבה בפנסיה זה יהיה פטור ממס רווחי הון
ובעיקר אין את הסיכון להיגרר למסחר אקטיבי בשוק ההון (למי שמעוניין להימנע מכך) וכו'@בוטח-בה כתב באשכול למשקיעים המתחילים – שאלות ותשובות בגובה העיניים:
@בן-עליה אתה טועה גמל זה לא חסכון לגיל מבוגר אתה יכול למשוך מתי שאתה רוצה רק אם תשמור את זה לקיצבה בפנסיה זה יהיה פטור ממס רווחי הון
ובעיקר אין את הסיכון להיגרר למסחר אקטיבי בשוק ההון (למי שמעוניין להימנע מכך) וכו'הוא לא טועה לגמרי כי קופת גמל אכן נעולה עד גיל פרישה, ורק קופת גמל להשקעה ניתנת למשיכה בכל עת ויש הטבות בגיל 60+
-
@בוטח-בה כתב באשכול למשקיעים המתחילים – שאלות ותשובות בגובה העיניים:
ובעיקר אין את הסיכון להיגרר למסחר אקטיבי בשוק ההון (למי שמעוניין להימנע מכך) וכו'הוא לא טועה לגמרי כי קופת גמל אכן נעולה עד גיל פרישה, ורק קופת גמל להשקעה ניתנת למשיכה בכל עת ויש הטבות בגיל 60+
@שואף-ליותר צודק כוונתי הייתה שאפשר להשקיע בקופת גמל ומסחר עצמאי זה לא האפשרות הבלעדית עבורו
@בן-עליה כתב באשכול למשקיעים המתחילים – שאלות ותשובות בגובה העיניים:
לפי מה שאני מבין המינוס זה העמלות?
אז אולי כדאי לשלב בניהם?הבאתי לך למעלה קישור לאשכול שדן במעלות והחסרונות
לענ"ד אם אתה מחפש השקעה פאסיבית בראש שקט עדיף לך ללכת על קופת גמל -
@שואף-ליותר צודק כוונתי הייתה שאפשר להשקיע בקופת גמל ומסחר עצמאי זה לא האפשרות הבלעדית עבורו
לענ"ד אם אתה מחפש השקעה פאסיבית בראש שקט עדיף לך ללכת על קופת גמל@בוטח-בה כתב באשכול למשקיעים המתחילים – שאלות ותשובות בגובה העיניים:
לענ"ד אם אתה מחפש השקעה פאסיבית בראש שקט עדיף לך ללכת על קופת גמלתודה ראיתי את הקישור
למה עדיף גמל להשקעה ולא פוליסת חסכון לדוגמא?
מה ההבדל בניהם? -
@בוטח-בה כתב באשכול למשקיעים המתחילים – שאלות ותשובות בגובה העיניים:
לענ"ד אם אתה מחפש השקעה פאסיבית בראש שקט עדיף לך ללכת על קופת גמלתודה ראיתי את הקישור
למה עדיף גמל להשקעה ולא פוליסת חסכון לדוגמא?
מה ההבדל בניהם?