דילוג לתוכן

הנחת אברך בארנונה

כלכלת המשפחה
4 2 120 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    41 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמחת-ישראל בצעירותי בזמן משבר 2008 שאלתי שאלה כזאת את החלפן העירוני בעיר מגורי בחדר קפה בבית הכנסת לגבי שער הדולר ותשובתו הייתה: אם הייתי יודע את התשובה לא הייתי עומד ומדבר איתך עכשיו אלא רץ לקנות או למכור דולרים עכ"פ לעניננו הצפי הוא שבנק ישראל יתערב אם הדולר יירד מתחת ל3 כך שמבחינת טווח הספיגה של בנק ישראל זה במקום די קרוב לשפל האם התערבות תעזור זה כבר שאלה אחרת. בכל מקרה אל תשקיע בזה יותר זמן מזמן עבודה ששווה לך 200ש"ח כי זה המקסימום של התנודתיות הריאלית של הסכום הזה (אולי אפילו זה כבר ממש מקרה קיצון)
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    87 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני ב''ה מציעה שירות של פגישות מיפוי לקראת רכישת דירה, תוך התחשבות מעמיקה בתכנון הכלכלי שלכם, עלויות נלוות, הון עצמי ראשוני ויכולת החזר, ומביאה דוגמאות של איזורים להשקעות שמתאימים לכם, סיכונים וסיכויים של כל סוג השקעה- לפי מה שקורה כעת בשוק. 02-6-310-301 שלוחה 1, או במייל TAZRIM@TAZRIM1000.COM
  • איך משיגים תור במשרד הפנים?

כלכלת המשפחה
    19
    2 הצבעות
    19 פוסטים
    119 צפיות
    אבי ר.א
    @פלוס כתב באיך משיגים תור במשרד הפנים?: סתם שתדעו, אם אתם לא רוצים לחכות הרבה זמן על הקו (לא משנה באיזה משרד ממשלתי), תבדקו בשלוחה של השפה העברית מה מקישים - תעשו את אותו דבר בשלוחה הערבית, והמענה שם - מהיר מאוד. אני עושה ככה תמיד. ותתפלאו, הפקידה הערבייה שם, יודעת לדבר גם בעברית... חזק ביותר!! רק שמעכשיו יצטרכו לעשות את זה בשלוחה הצרפתית....
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    354 צפיות
    ב
    מה הכונה לא עובד בכלל ישנם עבודות בלי הכנסה מרובה
  • 5 הצבעות
    16 פוסטים
    435 צפיות
    חופש כלכליח
    אני מזכיר לכולם שאין אפשרות לקנות דירה שלישית בלי לקנות לפני דירה שנייה.