דילוג לתוכן

שחרור חסכון לכל ילד בהראל לאחר 18

חיסכון לכל ילד
5 5 159 5
  • יש מישהו שיודע איך משחררים חסכון לכל ילד למי שהגיע לגיל 18 ואין לו טלפון חכם ולא כרטיס אשראי בהראל דורשים מסמך ישן שההורים קבלו לפני גיל 18 ובו פרטי החסכון ומי שלא שמר פשוט תקוע?!

• יש מישהו שיודע איך משחררים חסכון לכל ילד למי שהגיע לגיל 18 ואין לו טלפון חכם ולא כרטיס אשראי בהראל דורשים מסמך ישן שההורים קבלו לפני גיל 18 ובו פרטי החסכון ומי שלא שמר פשוט תקוע?!

@יעקב-פר
    אני שחררתי לעצמי בגיל 19 באתר והייתי צריך לצרף רק צילום ת.ז. שלי ושל ההורים שלי וחתימה של ההורים שלי

• בהראל מה שצריך זה חשבון בנק ע"ש הילד
    ואז צריך לשלוח להם את הטופס משיכה עם פרטי החשבון + צילומי ת"ז וחתימות ההורים והילד

• בהראל מה שצריך זה חשבון בנק ע"ש הילד
    ואז צריך לשלוח להם את הטופס משיכה עם פרטי החשבון + צילומי ת"ז וחתימות ההורים והילד

@י-ויסבקר
    לפעמים מבקשים גם מכתב בקשה או משהו בסגנון.

@יעקב-פר
    לא לשכוח להגיש אח"כ בקשה להחזר מס, על מס רוחי הון.
    [אם באמת יש זכאות, כגון נקודות זיכוי שלא מנוצלות,
    כפי שמצוי בגיל 18 שאין עבודה]
    רק שסביר להניח שלא מדובר כאן על סכום גבוה בכלל.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    107 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @יום-הדין עקרונית החיסכון לכל ילד שייך בצורה חוקית לילד שלך. מה זה אומר זה לא אומר הרבה, אבל אני מכיר חברה צעירים שהוציאו את הכסף ללא ידיעת ההורים בבחרותם. (אז האמת היא שהם הוציאו דובר על סכומים קטנים אבל זה תמיד יכול לקרות) ככה שכדי שהכסף הזה ישמר ולא יבוזבז על ידי אחד מילדיך אתה תצטרך לחנך את ילדך מגיל צעיר שהכסף הזה מיועד לחתונה או הדירה שלו וכו' או במקרה שח"ו קורה ויורד למישהו ילד מהדרך הכסף יהיה שייך מבחינה חוקית לילד שיוכל גם לבזבז אותו על דברים לא מידי מרנינים.
  • 3 הצבעות
    32 פוסטים
    613 צפיות
    בואו חשבון.ב
    @יוסי-לוי כתב במי אמר שהכסף המוכפל בחיסכון לכל ילד ישמש לחתונה.: במיוחד שזה כסף שנפתח אחרי החתונה. מתחתנים אצלכם לפני גיל 18??? למעיישה, דווקא מי שמכפיל יהיה לו יותר אפשרות לומר לילד שכל ה70,000 שנמצאים שם מיועדים לחתונתו, ואם הוא מתכנן לטוס עם זה לחול או משהו, שידע שזה במקום החתונה (כי הוא הוסיף כסף שהיה יכול ללכת לאבא) אבל מי שלא הכפיל נמצא יותר בסיכון על ה35,000. האמת שזה נידון שיותר קשור לחינוך ילדים מאשר לפורום כלכלי, אבל אמרתי פעם למישהו שאם זה שאלה בשבילו, אז זה יהיה שאלה גם בשביל הילד.
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    307 צפיות
    ה
    עד גיל 21 הביטו"ל משלם, מגיל 21 כל החברות וכל המסלולים זה 0.23% הרבה יותר זול מקופ"ג להשקעה ולגבי הניוד צריך לעשות דרך החבר המקבלת מצו"ב קישור למיטב דש צריך למלאות פרטים ולסרוק ת.ז. (עד גיל 18 של האמא אח"כ של הילד) https://dforms.meitav.co.il/index.html?TemplateID=6e9c8c1b-09f1-4908-9f1d-409fb0cbafb9&UserFormID=0
  • חיסכון לכל ילד

הועבר חיסכון לכל ילד חיסכון לכל ילד
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    261 צפיות
    א
    @סייעתא-דשמיא אכן, טעות שלי. אם כי זכור לי שתשואה כהלכה אמרו שאלטשולר חושבים גם על הכיון.
  • 3 הצבעות
    2 פוסטים
    270 צפיות
    ע
    @ארגון-בנקל ישר כוח! כתוב מסודר וברור. נעזרתי במאמר, העברתי את החשבונות של ילדיי לאינפינטי. תודה רבה!