האם החזר לגמ"ח המרכזי משפיע על המשכנתא?
-
ברור שהחזר של הלוואה לגמ"ח המרכזי מורידה מההכנסה הפנויה לצורך חישוב ההחזר החודשי למשכנתא.
הגמ"ח המרכזי מודע לבעיה ולכן הוא מציע פתרון של תשלום באשראי למשך תקופת לקיחת המשכנתא עם עמלה של כמה שקלים עבור כל גביה.
ברגע שזה יורד מהאשראי ולא מהחשבון אז זה לא מוריד מההכנסה הפנויה -
ברור שהחזר של הלוואה לגמ"ח המרכזי מורידה מההכנסה הפנויה לצורך חישוב ההחזר החודשי למשכנתא.
הגמ"ח המרכזי מודע לבעיה ולכן הוא מציע פתרון של תשלום באשראי למשך תקופת לקיחת המשכנתא עם עמלה של כמה שקלים עבור כל גביה.
ברגע שזה יורד מהאשראי ולא מהחשבון אז זה לא מוריד מההכנסה הפנויה@י-ויסבקר כתב בהאם החזר לגמ"ח המרכזי משפיע על המשכנתא?:
ברגע שזה יורד מהאשראי ולא מהחשבון אז זה לא מוריד מההכנסה הפנויהיש גם אופציה להפקיד ישירות לחשבון שלהם את ההחזר החודשי - חוסך את השקלים הללו - אבל רק בתיאום איתם.
-
משכנתא ע"ס 504,000 ש"ח במסלולים לא צמודים יהיה החזר של בערך 2,600-2,700 ש"ח ולצורך כך נדרשת הכנסה פנויה של בערך 7,000-7,500
@י-ויסבקר כתב בהאם החזר לגמ"ח המרכזי משפיע על המשכנתא?:
משכנתא ע"ס 504,000 ש"ח במסלולים לא צמודים יהיה החזר של בערך 2,600-2,700 ש"ח ולצורך כך נדרשת הכנסה פנויה של בערך 7,000-7,500
לצורך זה מחשבים גם מלגה מהכולל,
בהרבה מהמקרים הכולל יסכים לתת לך מלגה גדולה יותר לצורך העניין. -
לצורך זה מחשבים גם מלגה מהכולל,
בהרבה מהמקרים הכולל יסכים לתת לך מלגה גדולה יותר לצורך העניין.@הקול-השפוי
פתרונות לא חסר בכלל
יש כוללים
ויש תצהירי דיין
ובשביל זה יש יועץ שיסדר לך את הכל הכי טוב שיש -
@הקול-השפוי
פתרונות לא חסר בכלל
יש כוללים
ויש תצהירי דיין
ובשביל זה יש יועץ שיסדר לך את הכל הכי טוב שיש -
@משהמשה
קביל כמו עו"ד - (נדמה לי). -
@משהמשה
קביל כמו עו"ד - (נדמה לי).@שבתי-בבית-ה כתב בהאם החזר לגמ"ח המרכזי משפיע על המשכנתא?:
קביל כמו עו"ד - (נדמה לי).
ברור שדיין קביל כמו עו"ד.
אבל על מה הוא יכול לחתום שזה עוזר לבנק למשכנתא, באיזו הכנסה מדובר שאינה מופיעה בבנק ותצהיר עוזר לה?
ואם תצהיר מספיק לא צריך לשגע דיין העו"ד שלך יכול לחתום בדיוק אותו דבר -
@משהמשה
כשתיקח משכנתא תשאל את היועץ שלך.
אני יסביר את זה בקצרה:
בעיקרון הבנקים מכירים בהכנסות לא רשמיות [ללא תלוש] של חרדים שעובדים בעבודות כגון סופרי סת"ם משגיחי כשרות.
ובשביל להוכיח שיש משם הכנסות צריך להביא תצהיר מדיין על סכום ההכנסות [כמובן צריך שהכסף יהיה בחשבון העו"ש] וכך הבנק מחשיב את זה בכלל ההכנסות לצורך חישוב יחס ההחזר למשכנתא.
פיתרון ידוע לאברכים לוקחי משכנתאות. -
@משהמשה
קביל כמו עו"ד - (נדמה לי).@שבתי-בבית-ה
תצהיר דיין להכנסות למשכנתא
לא כ"כ קשור לתצהיר עו"ד
זה שתי דברים נפרדים -
@שבתי-בבית-ה
לא כ"כ קשור לתצהיר עו"ד
זה שתי דברים נפרדים@י-ויסבקר כתב בהאם החזר לגמ"ח המרכזי משפיע על המשכנתא?:
לא כ"כ קשור לתצהיר עו"ד
זה שתי דברים נפרדיםאולי תוכל להסביר מה זה?
מתי זה מועיל? -
לא כ"כ קשור לתצהיר עו"ד
זה שתי דברים נפרדיםאולי תוכל להסביר מה זה?
מתי זה מועיל?