דילוג לתוכן

אופציה ללמוד אופציות

נושאים מוצעים

• 8 הצבעות
    4 פוסטים
    305 צפיות
    קל זכותק
    עצוב להיווכח שסיפורים כאלו קורים כל העת
  • 1 הצבעות
    71 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @צמיחה כל הענין פה זה שאתה לא מוציא שקל מהכיס ואין צורך לשנות את כל התקציב החודשי שלך ברור שאם תשלם שפיצר זה יהיה הרבה יותר זול החזר ההלואה וגם ריבית כל חודש יהיה קצת פחות מבלון מלא במקרה האחרון לא נראה לי שיש הבדל מדי גדול
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    616 צפיות
    צופה ומביטצ
    @ניסן-עציוני אתה הדוגמה לכל הדברים שנכתבו כאן והם נכונים ברובם. אתה לא יועץ(שמילותיו קודש רק כי כך גזרה חוכמתו), ואין לך כלי אחד בודד, ולא קרה פעם אחת שלא הבהרת לכולם שבמסחר עצמאי אתה מרוויח ואתה מרוויח ומשלם על זה יקר בללוות ולתמוך ולהדריך גם לאחר הפתיחה. וגם אתה מגיע עם מגוון דברים שבחלקם אתה מרוויח ובחלקם לא ומכווין להיכן שנראה לך תואם יותר. האם אתה חושב שכולם עושים כמוך? אתה מכיר עוד מישהו שפותח מסחר עצמאי ודוחף המונים לקופות גמל שלא קשורות אליו? האם כל מי שפותח מסחר עצמאי ממשיך ללוות ויודע לעצור מעשים טיפשיים? התחברתי לרוב הכתוב כאן וראוי לומר שניסן עציוני הוא לא הדוגמה הוא יוצא מן הכלל, ו..לא, איני מרוויח כלום ממנו.
  • המלצה על מינוף-אופציות או מרג'ין

מסחר עצמאי
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    152 צפיות
    עומק הסיכויע
    @בלבנון-ישגה יש הרבה צורות מינוף ובכל אחת חסרון ויתרון והמשותף ביניהם שצריך להבין אותם ואחרי שמבינים השאלה כבר נפתרת מעצמה. מאד לא מומלץ להחליט על סמך טיפים בפורומים. (גם חסר נתונים לאיזה תרחיש אתה מכין מינוף כך שגם כל טיפ לא יהיה מדויק) מקווה שתבין אותי על הצד היותר חיובי
  • 1 הצבעות
    21 פוסטים
    510 צפיות
    א
    @שמש-מרפא כתב במינוף בשוק ההון - כדאיות / סיכון / איך: יצא לך כ-100 אל"ד בסוף התקופה (לפי חישוב של 9%). בחישוב נדיב יותר של 12% (שזה אמנם הממוצע ביובל האחרון) יצא כ-135. אתה צודק שפעימה אחת בד"כ רווחית יותר. 1 תודה על העזרה שלך! אתה יכול לפרט לי יותר את החישוב שלך?