דילוג לתוכן

קרן ההשתלמות: ההטבה הכי משתלמת לפני סוף השנה

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
23 14 597 15

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    242 צפיות
    צדיק יסוד עולםצ
    הסכום שמעבר לתקרה
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    109 צפיות
    שלום996ש
    @ytzmoore כתב בפתיחת קרן השתלמות לאזרח בריטניה: אני אזרח בריטי ומעונין לפתוח קרן השתלמות, אני מעוניין לדעת האם אמור להיוצר בעיות בקשר למס בישראל ובבריטניה? כמו כן, כשנסיתי להירשם לאחד הקרנות, הוא דרש מיקוד בחו"ל בין 5 ל7 ספרות כשבפועל בבריטניה יש רק 2 ספרות ו3 אותיות והמערכת לא נותנת להתקדם. תודה רבה! האם קיבלת תשובה על השאלה כבר?
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    269 צפיות
    צ
    @בן-עליה כתב בהתייעצות לגבי קרן פנסיה: את זה הבנתי א. אבל השאלה שלי היתה זה שהקרן משקיעה 2% במטח לא נראה לי הופך אותה למנוטרלת מטח השפעה של 2% היא כמעט לא רלוונטית. וזה נקרא מנוטרל מט"ח. ב. גם אם נאמר שזה כן נקרא מנוטרלת מטח בפועל התשואות שלה טובות והתשואות נמדדות אחרי העמלת גידור אז מה הבעיה בזה בדקת תשואות לפי שנה אחת מסויימת שאז באמת היה תועלת בגידור בגלל שהדולר ירד. ג.לענין הפנסיה עצמה אולי כדאי לשלב הראל הלכתי וסנופי או מיטב הלכתי וסנופי או מניות לאדם צעיר שיש לו עוד הרבה שנים עד הפנסיה עדיף כמה שיותר מניות, ולכן אין ענין לשלב מסלול הלכה שהוא רק 40% מניות.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    167 צפיות
    אבי ר.א
    @רואה-את הנולד עיין מה שכתבו כאן ארגון בנקל.
  • פתיחת קרן השתלמות חדשה

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    269 צפיות
    נ.ר.א.נ
    @רואה-את-הנולד אפשר לפתוח גם על עוסק זעיר במסלול ללא דו"ח שנתי והצהרת הון. לגבי לפתוח כל שנה, אפשר לפתוח גם כל יום הארכתי להסביר את זה כאן