דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?
-
@שבתי-בבית-ה אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד פשוט הייתי רוצה שכל יהודי ימקסם את האפשרויות להשקעה והיום ברוך השם זה לא כל כך קשה. אגב אני גם לא אוהב מתווכים נער הייתי וגם.... ובכל עניני השתמשתי בשרותי תיווך רק שנתנו לי ערך לעיסקה וכמובן יש מקרים כאלה אבל אם אין ערך זה סתם עקיצה וכן בכל עניין.
@השומר כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
ובכל עניני השתמשתי בשרותי תיווך רק שנתנו לי ערך לעיסקה וכמובן יש מקרים כאלה אבל אם אין ערך זה סתם עקיצה וכן בכל עניין.
כל הצעת תיווך שלא נותנת ערך, היא עקיצה מבחינתך? וואלה
-
@שבתי-בבית-ה אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד פשוט הייתי רוצה שכל יהודי ימקסם את האפשרויות להשקעה והיום ברוך השם זה לא כל כך קשה. אגב אני גם לא אוהב מתווכים נער הייתי וגם.... ובכל עניני השתמשתי בשרותי תיווך רק שנתנו לי ערך לעיסקה וכמובן יש מקרים כאלה אבל אם אין ערך זה סתם עקיצה וכן בכל עניין.
אבל אם אין ערך זה סתם עקיצה
ובנוסף לדברי @אפ_על_פי_כן אני חושב שא"א לומר שאין ערך כשאתה מקבל היום התחייבות להלוואה בסכום מסוים בזמן החתונה, ועוד ללא ריבית.
-
אבל אם אין ערך זה סתם עקיצה
ובנוסף לדברי @אפ_על_פי_כן אני חושב שא"א לומר שאין ערך כשאתה מקבל היום התחייבות להלוואה בסכום מסוים בזמן החתונה, ועוד ללא ריבית.
-
@אבי-ר. ממי ללוות לא חסר אבל לשלם את הריבית מראש בדמות הפקדה זה חסד מיוחד שהומצא רק בציבור שלנו.
@שבתי-בבית-ה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
יש הרבה רבנים שסוברים שאפשר להשתמש במעשרות רק כשזה הולך דרך גמ"ח ואנשים נהנים מהכסף הרבה לפני שחתן העתיד יהיה חתן בר מצווה.
כי רק בציבור שלנו קיים המושג מצווה דאורייתא.
-
@שבתי-בבית-ה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
יש הרבה רבנים שסוברים שאפשר להשתמש במעשרות רק כשזה הולך דרך גמ"ח ואנשים נהנים מהכסף הרבה לפני שחתן העתיד יהיה חתן בר מצווה.
כי רק בציבור שלנו קיים המושג מצווה דאורייתא.
-
@אבי-ר. מצווה דאורייתא יש למי שעושה חסד כמו מישהו שנתקע ויש לו הוצאה כלשהי לזה נועד גמ"ח לא לתכנון לקוי 20 שנה קדימה לחתונות ילדים.
-