דילוג לתוכן

מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?

הועבר שוק ההון והשקעות
1.1k 91 17.3k 86
  • דעתם של חברי הפורום היתה שהיה מעילה בכספי המשקיעים כפי שהובהר במכתב שהובא בבקהילה,
    ברור שמכתב זה נכתב משום המידע החלקי שמשום מה נמסר להם,
    מבקשים מהם הבהרה האם באמת נחשפו למידע חלקי בלבד והיום הם יודעים שאכן במקרה זה ההתנהלות היתה תקינה לגמרי אפילו שהיה אסור לקחת כסף מאברכים.
    או שאין הם מקבלים את דברי הרב הייזלר, צד זה יותר נראה מאותו כותב בפורום שעלה כאן.

שאלה (לא) למעשה: יש לי תיק השקעות אוני מעונין לשים 5 אחוז בהון סיכון האם מומלץ לדעת חברי הפורום להניחו במכרות הזבה באתיופיה.
    לפי המשתמע במכתב הרב הייזלר התשובה היא כן לפי מה שכתבו החברי הפורום עד היום התשובה היא לא כאחד שמתייעץ עם מומחים מה דעת חברי הפורום כיום?

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!

@משהמשה
    מי הכתב הכלכלי ביתד ?
    אף אדם לא קיבל דברי אף אחד בלי ביקורת ודייי איצ'ה הוא לא העניין
    הענין הוא המישמש שאנשים כותבים בנושאי הימורים כאילו היה דבר לגיטימי

• פוסט זה נמחק!

@משהמשה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

אתה טועה כי כתבו לי את התגובה הזו.

הרב @משהמשה אני לא יודע מי אמר לך משהו אחר אבל אינני חושב שאני טועה.. [קשה לדון אם מישהו על סמך מידע לא ידוע ממישהו אחר]

פשוט מקבלים את דעתו בלי ביקורת.

אשמח לנתון או תוכן חוץ מהרגשה... [מי שכותב הערה כזאת משמעותית כ"כ הרבה פעמים כנראה יש לו הרבה אסמכתאות ונתונים מלבד הרגשה כללית שפתאום צצה אליו]

• פוסט זה נמחק!

@משהמשה
    אני מאזין לקו כבר שנים ולא זכול לי אפי' פאם אחת שדיבר או הזכיר אותו

• דעתם של חברי הפורום היתה שהיה מעילה בכספי המשקיעים כפי שהובהר במכתב שהובא בבקהילה,
    מבקשים מהם הבהרה האם באמת נחשפו למידע חלקי בלבד והיום הם יודעים שאכן במקרה זה ההתנהלות היתה תקינה לגמרי אפילו שהיה אסור לקחת כסף מאברכים.
    או שאין הם מקבלים את דברי הרב הייזלר, צד זה יותר נראה מאותו כותב בפורום שעלה כאן.

שאלה (לא) למעשה: יש לי תיק השקעות אוני מעונין לשים 5 אחוז בהון סיכון האם מומלץ לדעת חברי הפורום להניחו במכרות הזבה באתיופיה.
    לפי המשתמע במכתב הרב הייזלר התשובה היא כן לפי מה שכתבו החברי הפורום עד היום התשובה היא לא כאחד שמתייעץ עם מומחים מה דעת חברי הפורום כיום?

@יושב-בגנים
    לא זכיתי להבין מה חדש במכתב שלא התפרסם לציבור, וגם אליך הגיע ע"ד שלא לפרסמו.

דווקא מה שאני רואה שהרבנים התייחסו בצורה הטובה ביותר למכתב הזה,
    ובדקו את העניין לעומק וגם הכריחו להפסיק להוסיף משקיעים, ולהביא מישהו מבחוץ שכנראה שביכולתו להשקיע, וגם למנות הנהלה חדשה שיודעת איך להתנהל כאן בצורה נכונה.

אני חושב שאם @איצ-ה-דז-אלובסקי יראה שבזכותו התמנה מנהל חדש והעסק יצליח לטובת המשקיעים הרי שהוא ישמח שמחה גדולה, כי הרי זה כל מטרתו.

• פוסט זה נמחק!
  • @משהמשה
    מי הכתב הכלכלי ביתד ?
    אף אדם לא קיבל דברי אף אחד בלי ביקורת ודייי איצ'ה הוא לא העניין
    הענין הוא המישמש שאנשים כותבים בנושאי הימורים כאילו היה דבר לגיטימי

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!

@משהמשה
    אתה ודומיך הם המכניסים וכל איצ' איצ'ה תפסיה להאי

• @משהמשה
    אתה ודומיך הם המכניסים וכל איצ' איצ'ה תפסיה להאי

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!

@משהמשה

כאן יש עדות שראיין אותו כמה פעמים...

לא זוכר דבר כזה...

אז זו התשובה למה שכתבת שאף אחד לא כותב איצ'ה אמר.

ושוב אשמח שתענה לי על כך מנין לך שמקבלים את דעתו בלי ביקורת שאתה מתריע על זה שוב ושוב. האם זאת הרגשה כללית שנחה עליך פתאום או עובדות ונתונים שהיה כאן אי פעם בפורום... כי מכל מה שאני ראיתי בפורום ההתיחסות היא רק ענינית.

• @משהמשה

לא זוכר דבר כזה...

ושוב אשמח שתענה לי על כך מנין לך שמקבלים את דעתו בלי ביקורת שאתה מתריע על זה שוב ושוב. האם זאת הרגשה כללית שנחה עליך פתאום או עובדות ונתונים שהיה כאן אי פעם בפורום... כי מכל מה שאני ראיתי בפורום ההתיחסות היא רק ענינית.

פוסט זה נמחק!
  • @משהמשה

לא זוכר דבר כזה...

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!

אז כנראה לפחות חלק קשור אליו.

למה לכתוב ביקורת מהשערות אם אין לך ידיעה!!!!

ביקום שלי הגמ"ח המרכזי הוא גוף מכובד

מעולם לא דיבר על הגמ"ח המרכזי.

ביקום שלי השקעה בנדלן נחשבת כמשהו שווה

כפי שכתבתי לך הוא דווקי מביא הרבה את ר' יעקב רייניץ ורק ממליץ לקחת יועץ ללא אינטרס בכל תחום

ביקום שלי הפריפריה זו פתרון

מעולם לא דיבר על אפשרויות הפרנסה שבפירפריה אם יותר טוב מהמרכז או לא.

ביקום שלי

אם יש לך בעיה אם היקום שלך והמקביל אליך למה לכתוב ביקורת שוב ושוב ושוב על אנשים אחרים מהשערות בלי ידיעה

• @משהמשה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

אז כנראה לפחות חלק קשור אליו.

למה לכתוב ביקורת מהשערות אם אין לך ידיעה!!!!

ביקום שלי הגמ"ח המרכזי הוא גוף מכובד

מעולם לא דיבר על הגמ"ח המרכזי.

ביקום שלי השקעה בנדלן נחשבת כמשהו שווה

כפי שכתבתי לך הוא דווקי מביא הרבה את ר' יעקב רייניץ ורק ממליץ לקחת יועץ ללא אינטרס בכל תחום

ביקום שלי הפריפריה זו פתרון

מעולם לא דיבר על אפשרויות הפרנסה שבפירפריה אם יותר טוב מהמרכז או לא.

ביקום שלי

אם יש לך בעיה אם היקום שלך והמקביל אליך למה לכתוב ביקורת שוב ושוב ושוב על אנשים אחרים מהשערות בלי ידיעה

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!

הרב @משהמשה אם הלוגיקה היא שמי שחושב אחרת ממני והרי אני וודאי הצודק אז כנראה מקשיב לר' איצ'ה שאין לי מושג מה הוא אומר ושם טמון הסיבה שהוא לא חושב כמוני.
    ואפילו שמתברר לי שוב ושוב שאני טועה במה שאני חושב שהוא אמר אבל אין לי הסבר איך חושבים אחרת ממני אז וודאי שם טמון איזה בעיה... וזה אינו השערה אלא מידע וודאי
    אז קשה לי לענות.
    בכל אופן ממליץ לך להקשיב [בין הסדרים] יש שם את המידע העובדתי הטוב ביותר... ותמיד תוכל להעביר ביקורת...

• הרב @משהמשה אם הלוגיקה היא שמי שחושב אחרת ממני והרי אני וודאי הצודק אז כנראה מקשיב לר' איצ'ה שאין לי מושג מה הוא אומר ושם טמון הסיבה שהוא לא חושב כמוני.
    ואפילו שמתברר לי שוב ושוב שאני טועה במה שאני חושב שהוא אמר אבל אין לי הסבר איך חושבים אחרת ממני אז וודאי שם טמון איזה בעיה... וזה אינו השערה אלא מידע וודאי
    אז קשה לי לענות.
    בכל אופן ממליץ לך להקשיב [בין הסדרים] יש שם את המידע העובדתי הטוב ביותר... ותמיד תוכל להעביר ביקורת...

@רק-יגיעה-בתורה
    שוב גלשתי בחסות העייפות והשעות המאוחרות לויכוח ...
    ומחקתי את ההודעות הקודמות.
    תמשיך רק להתייגע בתורה באמת !!!

• @רק-יגיעה-בתורה
    שוב גלשתי בחסות העייפות והשעות המאוחרות לויכוח ...
    ומחקתי את ההודעות הקודמות.
    תמשיך רק להתייגע בתורה באמת !!!

@משהמשה
    רגע לפני שאתה הולך לישון אני באמצע לכתוב לך פוסט, וכיון שמחקת אני רוצה שתראה אותו ואני ימחק ג"כ.

• פוסט זה נמחק!

כידוע אני לא מתגורר על הירח, וביקום שבו אני מתגורר יש דעות שונות לגמרי
    מהיקום המקביל כאן בפורום.
    אני לא יודע אם הכל מאיצ'ה. אבל מכיון שהוא מאוד כריזמטי ואחוז גבוה מאוד מאוד כאן מאזינים לו... אז כנראה לפחות חלק קשור אליו.
    ביקום שלי הגמ"ח המרכזי הוא גוף מכובד גם בקרב אברכים צעירים שחותמים עוד ועוד, במקביל הם גם משקיעים בשוק ההון אבל לא משמיצים את הגמח.
    ביקום שלי השקעה בנדלן נחשבת כמשהו שווה, שלדעת רבים קשה להשגה בתקופה הזו, אבל לא כמשהו מסוכן שצריך לברוח ממנו כמו מאש.
    ביקום שלי הפריפריה זו פתרון כשאין ברירה, ורוב האנשים מעדיפים את המרכז ואחד הסיבות המרכזיות של רובם היא אפשרויות הפרנסה...
    וכו' וכו'
    ביקום המקביל לענ"ד המצב שונה.

אני חושב שבפוסט הזה אתה מסביר הכי טוב שיכול להיות את עצמך,

וכך התחיל הכל: הרב @משהמשה הצטרף לפורום כי רצה ללמוד על שוק ההון כי שמע שעי"ז אפשר לחתן את הילדים בכבוד, ואגב זה הוא טרח להסביר לצעירים את המעלות הגדולות בשוק הנדל"ן, והיו הרבה (ואני ביניהם, אם אתה זוכר בגיל שלך...😉 😉 ) שמאוד נהנו ממה שהוא כתב, והוא הוסיף המון לפורום, והיו מיעוט (אולי 5 ואני מגזים שהתנגדו להשקעה בנדל"ן, או עכ"פ העדיפו את שוק ההון, וזה מאוד הפריע ל @משהמשה, ואז הוא החליט שכנראה יש שני יקומים ושני בני ברק או שאולי בכלל יש קבוצה של אנשים שחיים על הירח, והם כל היום יושבים וכותבים כאן בפורום, ומכאן הדרך סלולה לכל שאר התאוריות, כך האנשים ביקום ההוא מתנגדים לגמ"ח המרכזי, (למרות שהיה רק אחד כזה, והרבה הוקיעו אותו) וביקום הזה כולם גרים בפריפריה, (כנראה שגם על הירח יש פריפריה...😊 ) וביקום הזה יש אחד בשם איצ'ה, וכל בעלי החיים שומעים רק אותו כל הזמן, (כנראה כמו במתן תורה) וכל האנשים שם מושפעים ממנו, ולכן אין לאף אחד מהם דעה עצמית, וכולם חושבים אותו דבר, ואף פעם לא מתווכחים.

וכו' וכו'

תסמן לי שראית, מקווה שהובנתי (אם לא תקרא עוד פעם...😉 )

כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

שאלה (לא) למעשה: יש לי תיק השקעות אני מעונין לשים 5 אחוז בהון סיכון האם מומלץ לדעת חברי הפורום להניחו במכרות הזהב באתיופיה.

מקפיץ שוב

• @משהמשה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

כידוע אני לא מתגורר על הירח, וביקום שבו אני מתגורר יש דעות שונות לגמרי
    מהיקום המקביל כאן בפורום.
    אני לא יודע אם הכל מאיצ'ה. אבל מכיון שהוא מאוד כריזמטי ואחוז גבוה מאוד מאוד כאן מאזינים לו... אז כנראה לפחות חלק קשור אליו.
    ביקום שלי הגמ"ח המרכזי הוא גוף מכובד גם בקרב אברכים צעירים שחותמים עוד ועוד, במקביל הם גם משקיעים בשוק ההון אבל לא משמיצים את הגמח.
    ביקום שלי השקעה בנדלן נחשבת כמשהו שווה, שלדעת רבים קשה להשגה בתקופה הזו, אבל לא כמשהו מסוכן שצריך לברוח ממנו כמו מאש.
    ביקום שלי הפריפריה זו פתרון כשאין ברירה, ורוב האנשים מעדיפים את המרכז ואחד הסיבות המרכזיות של רובם היא אפשרויות הפרנסה...
    וכו' וכו'
    ביקום המקביל לענ"ד המצב שונה.

אני חושב שבפוסט הזה אתה מסביר הכי טוב שיכול להיות את עצמך,

וכך התחיל הכל: הרב @משהמשה הצטרף לפורום כי רצה ללמוד על שוק ההון כי שמע שעי"ז אפשר לחתן את הילדים בכבוד, ואגב זה הוא טרח להסביר לצעירים את המעלות הגדולות בשוק הנדל"ן, והיו הרבה (ואני ביניהם, אם אתה זוכר בגיל שלך...😉 😉 ) שמאוד נהנו ממה שהוא כתב, והוא הוסיף המון לפורום, והיו מיעוט (אולי 5 ואני מגזים שהתנגדו להשקעה בנדל"ן, או עכ"פ העדיפו את שוק ההון, וזה מאוד הפריע ל @משהמשה, ואז הוא החליט שכנראה יש שני יקומים ושני בני ברק או שאולי בכלל יש קבוצה של אנשים שחיים על הירח, והם כל היום יושבים וכותבים כאן בפורום, ומכאן הדרך סלולה לכל שאר התאוריות, כך האנשים ביקום ההוא מתנגדים לגמ"ח המרכזי, (למרות שהיה רק אחד כזה, והרבה הוקיעו אותו) וביקום הזה כולם גרים בפריפריה, (כנראה שגם על הירח יש פריפריה...😊 ) וביקום הזה יש אחד בשם איצ'ה, וכל בעלי החיים שומעים רק אותו כל הזמן, (כנראה כמו במתן תורה) וכל האנשים שם מושפעים ממנו, ולכן אין לאף אחד מהם דעה עצמית, וכולם חושבים אותו דבר, ואף פעם לא מתווכחים.

וכו' וכו'

תסמן לי שראית, מקווה שהובנתי (אם לא תקרא עוד פעם...😉 )

@אבי-ר. קראתי ולא מסכים
    אתה רואה הכל בוורוד גם מה שלא.
    טוב שלא כתבת את זה אתמול בלילה, כי הייתי מעתיק לך ציטוטים שלך שנכתבו כתגובות לכמה וכמה שמוכיחים את ההיפך, אתה יכול לחפש אותם לבד. אבל אין טעם....
    אפשר למחוק.

נושאים מוצעים