דילוג לתוכן

איך יכול להיות שאותו חשבון יוצא עם סכום שונה???

שוק ההון והשקעות
2 2 209 2

נושאים מוצעים

• הקיפול ה 42

שוק ההון והשקעות ריבית דריבית אקספוננציאליות
    63
    25 הצבעות
    63 פוסטים
    3k צפיות
    ה
    הטכנוגליה באמת הקטר שמניע בעשרות שנים האחרונות את הכלכלה, אבל האם מי שהשקיע במדד הנדלן הרוויח יותר מהשקעה בדירה עם פוטנציאל? השאלה היא האם חברת תרופות ניצלה את הטכנולוגיה בצורה מיטבית וניהלה טוב את החברה שלה אז היא תרוויח יותר וכן תעשיית הביטחון או החקלאות, לכן פיזור רחב וחכם גורם שתהנה מכל התחומים והחברות החזקות בשוק והחכם הוא להשקיע בהכל. (כמובן שיש מקום להשקיע בחברה או דבר אחר ספציפי אבל זה מצריך למידה מעמיקה ומקצועית מאד)
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    230 צפיות
    צ
    @בן-עליה בד"כ מסחר עצמאי בבנק יקר ולא רלוונטי חוץ מקרן כספית.
  • עזרה עם אימולטור בחשבון IBKR

שוק ההון והשקעות ibkr
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    237 צפיות
    moshe39M
    @בן-חסד אני חושב שהם לא נותנים אימות דרך SMS באופן קבוע הפתרונות להשתמש בתוכנה של צד שלישי לאימות דו שלבי כמו שכתב לך @אמת-מארץ-תצמח. לדבר עם השרות לקוחות שלהם ולבקש אימות דרך SMS (או שיחה קולית) צריך בשביל זה אישור מיוחד ממחלקת האבטחה ( אתה מדבר עם השרות לקוחות). בכל מקרה עם אתה נעול מחוץ לחשבון אתה צריך לדבר עם שרות הלקוחות.
  • 1 הצבעות
    35 פוסטים
    2k צפיות
    abaye123A
    @חושב-שאני-גאון אני לא רואה סיבה הגיונית להעדיף חברה ישראלית ע"פ חברה אמריקאית כמו קראקן וכו' - פערי העמלות הם 70%-80% לפחות לרעת החברות הישראליות.. (בקראקן ספציפית ניתן לעשות מינו פרו במחיר של כ20 ש"ח לחודש, אני עושה מינוי כל פעם שאני מבצע רכישות גדולות ומבטל אותו לאחמ"כ) כמובן שאני מדבר על עמלות של הבורסה ולא על תשלומי הגז של הרשת הבעיה היחידה עם חברות חיצוניות שקשה למשוך את זה לבנק אח"כ אבל יש על זה דיונים לאחרונה, ואני מאמין שעד שהחברים פה יעשו רווחים משמעותיים כאלו הענין כבר יסודר..
  • 1 הצבעות
    24 פוסטים
    2k צפיות
    ד
    @שלמה-ק חישבת בסימולטור גם 40 שנה אחרונות ?